-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.061
kıyamam ben sana tamam bize gel ozamn bu aksam bı ben bıde kocişim var zaten heheehh ona yemek vermeyız kız kıza takılırız kovarım dısarıya cıksın oo affettinmi şimdi
kızlar bu aradan nerdensiniz?? yaşlarınız kaç?? evli misiniz?
bu soruların cvp larını istiyorum hemen
kızlar bu aradan nerdensiniz?? yaşlarınız kaç?? evli misiniz?
bu soruların cvp larını istiyorum hemen
gozum korktu kız bıde sen yenı falan da deılsın attırırsın bızı falan hemen soyluyorum
7 aylık evliyim 21 yasındayım bebiş için mucadele verıyoruzşu ifadelerş nasıl yapıyosun kız banada ogretsene
senin bahanenle bende öğrenim bari
gozum korktu kız bıde sen yenı falan da deılsın attırırsın bızı falan hemen soyluyorum
7 aylık evliyim 21 yasındayım bebiş için mucadele verıyoruzşu ifadelerş nasıl yapıyosun kız banada ogretsene
hemen cvp veriyorum efenim Bursa doğumluyum bekarım ancak nısnlıyım dugun tarıhımın ucu acık ve 23 yasındayım peki senn?
söylemiyomus şimdihahaha
dur denemeler yapıyım
hilbar puf puf bılgılerımızı alıp gıttı napcaz
hilbar puf puf bılgılerımızı alıp gıttı napcaz
aşağıda cvp verdim yaaaa...
gizli ajanım ben
ama şimdi çıkmam lazım şekerler...sevdim sizi konuşalım girdikçeöpüyorum iyi askşamlar
bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım
ahh canım ya sende mi sana da geçmiş olsun canım yaa bian önce toparlanırsın ınş..
saol canım...:2: işallah 3 gundur yataktan cıktıgım yok valla ama bugun bıraz daha ıyıyımişallah gelecek olan bebişle dertlerımız sıkıntılarımız bıter ...
aminn balımm aminn geçer inşallah
tatlım k. bkma cıkmak zorunda kaldım yazamadım geldiğin de döküyüm içimi :)evet tatlım sara hastalığı ama benim kardeşim doğuştan hasta değil 14 yaşında başladı korkudan oldu onunki.eskiden o sara nöbetlerini görüp görüp çıldırma noktasına geliyoduk ama cok şükür yeni tedavimiz sonuç verdi 2 yıldır hiç nöbet gecirmiyo ama işte yürümesi bozuldu konuşması da öyle düzelicek inşallah Rabbim kimsye kaldıramayacağı yük yüklemez.tatlım benim yaa iki saattir bize psikologluk yapıyosun şimdi sen dökül bakalım :)
burdayımmmmmmmmmm geldim kızçem geldimmmmmmmmne yapıyorsunuz canlar evde otura otura kafayı yicem iyiki burası varmışta tanışmışım sizle sevgiiii meleğiii nerdesin kuzummm
ben de yeniyim :'(
çok yeni değilim ama yazmak istedim kabul buyurur iseniz
samimi ve güzel bi sohbet geçmişi oluşmuş,bazılarını okudum da
hepiciğiniz hoşgeldiniz diyim tümden efenim
sende hoşgeldin puff puff nasılsın kızçem ?
pufpuf kızsende gel arkadas listeme hadi azcık arkadasım var cok olalım yuruyus yapalım romayıda yakalım
bak hilbar burası arkadaş bulma listeni doldurma sayfası değilsana kızmaya başlıyorum .!
oo öyle mi ogluşun mu vardı aman maşşallah kızçem bizim içimde öp ogluşunudur kızçem geldiğin gibi nire giden sen[/QU
cnm oğluşum uyanmıştı onunla ilgilendim biraz huysuzda teyzesi:)))
hoşgeldin kızçem sefalar getirdinben de yeniyim :'(nasılsın ?
sevgi meleği eclipse nerelerdesiniz yaww...
ben geldim kuzum geldim burdayımm
muhabbeti koyulaştırmışsınız oh oh
eclipse nerde bende bilmiyorum geleceğim dedi hala yok ortalarda
çok yeni değilim ama yazmak istedim kabul buyurur iseniz
samimi ve güzel bi sohbet geçmişi oluşmuş,bazılarını okudum da
hepiciğiniz hoşgeldiniz diyim tümden efenim
ben geldim kızçelerimmmmmmmm
nireye gittiniz siz yaff aa ben gelince dağıldınız yine