Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kızlar bu aradan nerdensiniz?? yaşlarınız kaç?? evli misiniz?

bu soruların cvp larını istiyorum hemen

gozum korktu kız bıde sen yenı falan da deılsın attırırsın bızı falan hemen soyluyorum
7 aylık evliyim 21 yasındayım bebiş için mucadele verıyoruz şu ifadelerş nasıl yapıyosun kız banada ogretsene

ne attırcam be deli aaaa kuru iftiraaaa ayol

canımcım,bu ifadeler için sitenin sağ üstteki kullanıcı kontrol paneline gir...orada azcık aşağıda sol tarafta seçenekleri düzenleye tıkla...sonra mesaj editörü diye bi yer var,onu "gelişmiş düzenleyici" yap kaydet...

sonra bol bol kullan

hemen cvp veriyorum efenim Bursa doğumluyum bekarım ancak nısnlıyım dugun tarıhımın ucu acık ve 23 yasındayım peki senn?

bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım

bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım [/QUOTE]

aaayy cok gecmıs olsun canım yaramı destın valla bizde gecen ay cocuk dusunduk oldu ama 3 gun once 1 ay lık bebeğimi dusurdum suan dusuk kanamam var hala korktum sımdı sen oyle dıyınce halamı beklıyosunuz dusuk olunca zormu oluyokiii

hilbar puf puf bılgılerımızı alıp gıttı napcaz

yolarım ben onu

bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım

aaayy cok gecmıs olsun canım yaramı destın valla bizde gecen ay cocuk dusunduk oldu ama 3 gun once 1 ay lık bebeğimi dusurdum suan dusuk kanamam var hala korktum sımdı sen oyle dıyınce halamı beklıyosunuz dusuk olunca zormu oluyokiii

yolarım ben onu [/QUOTE]

ahh canım ya sende mi sana da geçmiş olsun canım yaa bian önce toparlanırsın ınş..

ahh canım ya sende mi sana da geçmiş olsun canım yaa bian önce toparlanırsın ınş..

saol canım...:2: işallah 3 gundur yataktan cıktıgım yok valla ama bugun bıraz daha ıyıyım işallah gelecek olan bebişle dertlerımız sıkıntılarımız bıter ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…