Yeni uye oldum evliliğimle ilgili konusacağim uzun olabilir kusura bakmayin arkadaslar

Eşine, istersen notere gidelim tüm mal varlığından feragat ediyim anla ben senin için seninleyim nolur psikolojik destek alalım böyle böyle yok olmayalım de bence

8 sayfayı aradım, bu duruma da parmak basan bir kaç kişiyi daha buldum. Bazılarına cevap olarak beni kendinden soğutmak için yapıyor yazmışsınız. Soruyorum; bu durum size nasıl bu kadar masum geliyor? Demek ki o sizinle çocuğunuz olmasa mutsuz olacak ki sizi soğutmak istiyor. Ki bence bu iyimser bir yorum. Ben soğutmaya çalıştığını düşünmüyorum. Baya ailesi ile birlikte cidden sizin para için evli kaldığınızı düşündüler. Notere giymeyi kabul etseydiniz mal falan vermeyecek, gerçek yüzünü gösterecekti.
Allah insanlara herşeyi gösteriyor da insanlar görmemek için ellerinden geleni yapıyor.
Yıllar yıllar geçtikten sonra da ah ah yıllarca neler çektim, saçımı süpürge ettim konuşmaları....
Adam resmen paranın derdine düşmüş, para vermeden bu evlilikten nasıl sıyrılırım derdinde.
Ve bakın aha buraya da yazıyorum, adam mutlaka bu evliliği sonlandıracak, çocuğu olmadığı için. ( Şunu da eklemek istiyorum. Severek evlendim detayı bana erkek tarafından çok da önemli bi detay olarak gelmedi, resmen dölyatağı tarla muamelesi adam için ön planda. Kadında sorun olsaydı adam arkasına bakmadan Hüseyin bolttan daha hızlı konuşarak kaçacaktı)
Bir daha da evlenmeyecek, çocuklu bir bayanla nikahsız yaşayacak.
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok.

Gece uykum kacti biraz kafa dağitayim dedim ve sizin konuyu okuyunca iyicemen üzüldüm.
Siz ikinizde birbirine cok seven vefali insanlarsiniz.
Eşiniz ağir bir travma yaşiyor bu kesin .Bütün bu para meselesi kendi artik bir erkek olarak görmediği için değersiz hisettiği için.
Büyük bir özgücen kayipi çünkü ötelliklede toplumumuz alişik çocuk olmayacinca genel olarak kadinda "sorun" gösterilmesi.
Bendede aşiri başka denlerden kaynakli özgüven sorunum var ve psikolojik sorunlarimda var .Bazen beni eşim niye tahammül ediyor diye az düşünmüyorum.
Demek istediğim aslinda eşiniz sizi çok seviyor ve illeride belki bir içiniz burkulacağiniz düşündüğü için sizi kendinden uzaklaştiriyor.
Inanin bana insan beyni öyle senaryolar kuruyor ki siz onda ciddi olduğunu sanarsiniz.
Mutlaka terapiye yönlendirin.

Aklima birde başka çözüm geldi ,belki üzerine düşünmek istersiniz.
Tüp bebek ve evlatlikta sonuc yok gibi .
Türkiyede varmi bilmiyorum ama sperm bankalarina baş vura bilirsiniz.
Hem siz hamileliģi tatmiş olursunuz hemen eşiniz yaninzda olur .
Ne dersiniz?
Evet genelde kadinlarda daha sıķ rastlaniyormus o yuzden toplumda kabul edilmis birsey ya adam tasiyici hamilelik yaptiriyor ,tup bebek vs .Ama bizde durum farkli ve zor 2 sorun var ben bu surecte tamam olmasin ne olucak dedim biz bize yeteriz ama esim daha fazla kendini suclu hisseti ki cocuk sorulari sorduklarinda ağlamaya basliyor gizli gizli evet terapiye gideceğiz

Kusura bakmayın ama eşinizin ve ailesinin düşünce yapısı çok hastalıklı bence. Bu başlıkta da aynı düşünce şekli ile yorum yazanlar olmuş. Fikrimi belirteyim; insan sosyal bir varlıktır, biriyle olmak, aile kurmak ister. Geneli için konuşuyorum. Evlenmek, çocuk yapmak sünnettir. İnsanın cinsel isteklerin altında gizli bir çoğalma iç güdüsü de yatar. Ancak ben ne yapayım sevdiğim insan ile huzur dolu yuvam var iken başkasından çocuğu? Bu kadar önemli mi sırf çocuk olsun diye biriyle evlenip yapmak?

Ülkemizde karşısına doğru insan çıkmasa da , ama yaşım geçiyor, anne olayım diye evlenen çocuğu doğurup anlaşamadığı adamdan boşananlar var. Ki bu kişiler nedense daha 23 - 29 yaş arası oluyor çoğu zaman, belki biraz bekleseler bulacaklardı aradıklarını. Sizin durumunuz böyle mi? Yazdıklarınızdan aranızda yaş farkı da olsa, çocuğunuz olmasa da eşini seven, ayrılmak istemeyen bir kadın profili olarak karşımıza çıkıyorsunuz. Ama eşiniz ve ailesi size sırf evlenmek için evlenmiş muamelesi yapıyor. Hadi ailesi hastalıklı gibi, aferersiniz eşiniz neden bu kadar ezik davranıyor? Çocuğu olmasa, parası olmasa onu kimse sevmez mi? Siz bunca sene ona seni seviyorum dediniz, eşiniz hiç inanmamış galiba.

Ben sizin yerinizde olsam çok kırılır, soğurdum. Aklıma şu gelirdi, acaba ben bebek sahibi olamasam böyle düşünen eşim benden ayrılacak mı? Çünkü öyle yapacakmış gibi davranıyor. Eşinizin psikilojik destek almasını sağlayın. Yazdıklarımı eşiniz ile konuşun. Düzelmiyorsa tavırları, ben zaten dayanamaz bana bu şekilde davranmaya devam ederse soğurdum.
Esimin ailesi sorunun esimde olduğunu öğrendikten sonra surekli hergun bizi arayip sacma sapan seyler önerdiler en son Doktor bana artik gun gectikce kilo kaybetiyorsunuz bu riskli.Cunku 4 yil boyunca hersey benim vucudumda uygulandi iğne ,enjeksiyon hersey ve esimle konustu esimde ailesi ile konustu artik bu konu hakkinda yorum yapmayin felan biz istemiyoruz sonra bu Mihri para icin mi halen duruyor ,nicin cabalamiyor demislerde daha ne yapmami bekliyor 16.5 kilo verdim bu 4 yilda sadece iğneler ki cocuğum olmasada esimin hep yanindayim hem desteğim neden boyle yapti bir anda cozemedim

Eşiniz sizi çoooook seviyor...
Eşine, istersen notere gidelim tüm mal varlığından feragat ediyim anla ben senin için seninleyim nolur psikolojik destek alalım böyle böyle yok olmayalım de bence
Hay eşinin de akrabalarıninda kafa yapisina yani😣 ne yapsın bu kadınlar çocuk olmuyor diye bosasinlarmi? O zamanda çocuk için evlenmiş kocasını bıraktı derler yanında olur destek olur sanki bı eksiklikmis sucmus gibi üstüne alır durumu bu seferde bosanmiyor diye millet parası için der, he anam he sizin oğlununuzla evlenmeden bu kadın aç geziyodu çünkü😕 (yanlış anlamayın lütfen)
Tepenin tasini attıran bı konu daha yani hiç bı halt istemiyorum senden madem bu kadar istiyosn boşanmayı bosanalim ne madem eşinize gerçek duygularınizi anlatamamissnz ya da o anlamamış öyle ise bı aile terapisti ne gidin iki seçenekten birisi umarım en doğru kararı verirsinz. Yalnz o aile ile görüşmeye devam ederse daha çok dolar bu adam hassas zaten belliki kim ne derse ona inanacak bı ruh halinde.
4 yil surecte sadece 3.yil haberleri oldu evliliğin ilk yillari hep hastanede gecti yiprandik ama desteklemistik brbirimizi hep .3 yildan sonra ben artik umitimi kaybetmeye basladim bu arada biz 2 yil cift terapisi almistik ve ortada asla sorun yoktu 3.yik surekli esimi aramaya ona bebekle ilgili sorular sormaya baslandi .Esimi kac defa ikaz ettim cocuk konusunu kimseye soyleme istemiyoru de gec bak kotu olucaksin dedim dinlemedi para konusu gercektrn iğrenc bir konu ki ben esime de soyledim uni mezunuyum iyi bir mesleğim var ayrilsak yine durumum iyi olurdu diyorum beni uzen soğutmaya calistiğini dusunuyorum cunku esim beni taniyo ve biliyo kafasinda ne senaryo kurduğunu bilmiyorum ben cocuk olsun felan hadi hep uğrasalin demedim hep dedim ki biz bize yeteriz ben istemiyorum esim anlamadi evet esim zor sureclet atlatiyor ama bende kirginim bunu farketmesi gerek 4 yildir cok duygusal olan ben asla ağlamamaya calisiyorum surekli pozitif olmaya eğlenceli olmaya calisiyorum bu seferde cabalamiyosun tepkisi aliyorum ne yapicağimi sasirdim aile ile asla gorusmek istemiyorum onlarla konustuğundan beri surekli huzursuz supheci beni kendinden soğutmaya calisan bir insan oldu umarim duzeliriz

4 yil surecte sadece 3.yil haberleri oldu evliliğin ilk yillari hep hastanede gecti yiprandik ama desteklemistik brbirimizi hep .3 yildan sonra ben artik umitimi kaybetmeye basladim bu arada biz 2 yil cift terapisi almistik ve ortada asla sorun yoktu 3.yik surekli esimi aramaya ona bebekle ilgili sorular sormaya baslandi .Esimi kac defa ikaz ettim cocuk konusunu kimseye soyleme istemiyoru de gec bak kotu olucaksin dedim dinlemedi para konusu gercektrn iğrenc bir konu ki ben esime de soyledim uni mezunuyum iyi bir mesleğim var ayrilsak yine durumum iyi olurdu diyorum beni uzen soğutmaya calistiğini dusunuyorum cunku esim beni taniyo ve biliyo kafasinda ne senaryo kurduğunu bilmiyorum ben cocuk olsun felan hadi hep uğrasalin demedim hep dedim ki biz bize yeteriz ben istemiyorum esim anlamadi evet esim zor sureclet atlatiyor ama bende kirginim bunu farketmesi gerek 4 yildir cok duygusal olan ben asla ağlamamaya calisiyorum surekli pozitif olmaya eğlenceli olmaya calisiyorum bu seferde cabalamiyosun tepkisi aliyorum ne yapicağimi sasirdim aile ile asla gorusmek istemiyorum onlarla konustuğundan beri surekli huzursuz supheci beni kendinden soğutmaya calisan bir insan oldu umarim duzeliriz
Galiba net olarak bebek olmayacağını anlayınca Allah esirgesin ama ölüm falan olursa size birşey kalmasın ailede kalsın maaş vs diye düşünüyor ailesi. Yani ne biliyim insan iyimi oğlumu bırakmadın denmesini beklemez elbette ama aranızda yaş farkı var çocuk da olmuyor paran için yanında demeleri de çook vijdansızlık

Allah insanlara herşeyi gösteriyor da insanlar görmemek için ellerinden geleni yapıyor.
Yıllar yıllar geçtikten sonra da ah ah yıllarca neler çektim, saçımı süpürge ettim konuşmaları....
Adam resmen paranın derdine düşmüş, para vermeden bu evlilikten nasıl sıyrılırım derdinde.
Ve bakın aha buraya da yazıyorum, adam mutlaka bu evliliği sonlandıracak, çocuğu olmadığı için. ( Şunu da eklemek istiyorum. Severek evlendim detayı bana erkek tarafından çok da önemli bi detay olarak gelmedi, resmen dölyatağı tarla muamelesi adam için ön planda. Kadında sorun olsaydı adam arkasına bakmadan Hüseyin bolttan daha hızlı konuşarak kaçacaktı)
Bir daha da evlenmeyecek, çocuklu bir bayanla nikahsız yaşayacak.
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok.
Farkki bakis acisi fakat esimi asla birakmayan taraf ben oldum para konusunda olucağini asla dusunmuyorum sakin ýanlis anlamayin evde oturan maddi durumum esime gore daha kotu olsa esim belki der o yuzden mi bosanmiyor .Bende oyle bir durum yok ki bizim cinsel hayatimizda aktif değil bazi nedenlerden dolayi esim kendini sorumlu tutuyor ve yasim gencken anne olmak istediğimi soyluyor cunku 34 sonrasi kadinlardada yumurtalik azaliyor ve biz cocuk icin yine tedaviye baslarsak 34 yasimin ustune bile gidebilirmisim 3 tane sorun olmus olucak esimin uzerinde bir baski var esimin suan pskilojisinin iyi olmadiğini sağlikli dusunemediğini dusunuyorum ki esim benimle cocuğu olmuyor diye ayrilsa diğer kadinlarla neden beraber olsun ki ? Sorun esimde ki karsidaki kadin bunu kabul edebilirim bu inanin kolay birsey değil

Galiba net olarak bebek olmayacağını anlayınca Allah esirgesin ama ölüm falan olursa size birşey kalmasın ailede kalsın maaş vs diye düşünüyor ailesi. Yani ne biliyim insan iyimi oğlumu bırakmadın denmesini beklemez elbette ama aranızda yaş farkı var çocuk da olmuyor paran için yanında demeleri de çook vijdansızlık
Bende maalesef oyle dusunuyorum mesela kizkardesi esimin aslinda 1.yilindan itibaren sadece onun haberi vardi ne zaman ki esimin ailesi asil sorunun esim olduğu ögrendi .Surekli sormaya basladi ev kimin uzerine cunda da ki ev kimin uzerine araba kimin uzerine su kimin uzerine bu kimin uzerine hepsi zaten esimin ki size tum kalbimle soyleyim cocuğun mu olsun yoksa bunlar mi deseniz cocuğu secerim cunku bunlari kendimde alabilirim imkanim var esim kadar iyi olmasada ama cocuk bizim icin armağan gibi.10 yas var ben 27 esim 37 suan benim anne olma yaslarim bakin 35lerde olma imkanim azaliyor kim para icin bundan vazgecer mantiksiz yani gercekten vicdansiz insanlar gecen gun bunu anlatmamisim konu acarken esimin sahsina 2 arabasi var birini valeye para vermemek icin ozel tuttu o arabayi mesela kizkardesi almak istemis ben hicbisey diyemedim cunku benimde pskilojim iyi değil sonucta benimde bir arabam var surekli abiden para alma cabalaei var esim kardesinin mezuniyetinde bilmem kac milyara yuzuk aldi ve ben asla bisey demedim paragoz olsam hadi paragoz olmayan bir insan bile tepki verir ne oluyor der ben bunu bile diyemedim ya kendime o yonden kiziyorum

Kendini onun yerine koy, ben koydum da keainlikle bende bu şekilde acımı çıkarırdım. Yazık acısını senden çıkarmış anla onu, hemen dra gidin. Kendinden soğutmak için değilse bile, ciddi ciddi parası için olduğunu düşünüyor olsa bile, ona hak ver adam üzüntüsünden ne yapacağını bilmiyor.
Anlamaya kesinlikle calisiyorum ben esimden dolayi kendi islerimi bile aksattim bu 4 yilda hep esimin duygu ve dusuncelerini on planda tuttum hep ben yikilmak istemedim guclu duralim istedim parasi icin olduğunu eğer soğutmak amacli haric dusunuyorsa gercekten biter ben pskilojik stres topu değilim ki goremiyor mu 4 yildir nelerle savastigimizi uzuntusunu anlayabiliyorum o yuzden yanindayim birakmadim pes etmedim ki ama karsimdaki esim dusunce ben artik kaldirmaktan yoruldum az da fedakarlik bana yapilmali onu kesinlikle anliyorum ama 4 yildir onun duygu dusunceleri hep baskin tarafim oldu ne yapicağimi inanin bilmiyorum

Bende maalesef oyle dusunuyorum mesela kizkardesi esimin aslinda 1.yilindan itibaren sadece onun haberi vardi ne zaman ki esimin ailesi asil sorunun esim olduğu ögrendi .Surekli sormaya basladi ev kimin uzerine cunda da ki ev kimin uzerine araba kimin uzerine su kimin uzerine bu kimin uzerine hepsi zaten esimin ki size tum kalbimle soyleyim cocuğun mu olsun yoksa bunlar mi deseniz cocuğu secerim cunku bunlari kendimde alabilirim imkanim var esim kadar iyi olmasada ama cocuk bizim icin armağan gibi.10 yas var ben 27 esim 37 suan benim anne olma yaslarim bakin 35lerde olma imkanim azaliyor kim para icin bundan vazgecer mantiksiz yani gercekten vicdansiz insanlar gecen gun bunu anlatmamisim konu acarken esimin sahsina 2 arabasi var birini valeye para vermemek icin ozel tuttu o arabayi mesela kizkardesi almak istemis ben hicbisey diyemedim cunku benimde pskilojim iyi değil sonucta benimde bir arabam var surekli abiden para alma cabalaei var esim kardesinin mezuniyetinde bilmem kac milyara yuzuk aldi ve ben asla bisey demedim paragoz olsam hadi paragoz olmayan bir insan bile tepki verir ne oluyor der ben bunu bile diyemedim ya kendime o yonden kiziyorum
Eşinize bunları açık açık anlatın. Maalesef kimsenin onu düşündüğü yok. Paranın derdine düşmüşler. Ortada sizi harcamaktan, hayatınızı mahvetmekten çekinmeden tutumlar ve söylemlerde bulunuyorlar. Eşinize derdinin para olan kişi siz olmadığınızı, etrafındaki çakalların farkına varması gerektiğini söyleyin.
Ne bencil, ne kötü kalpli insanlarmış.
Kendi evlatlarının mutsuz olması, yalnızlaşması, psikolojisinin bozulması bile umurlarında değil.
Eşiniz terapiye gitmeye razıysa, bu iyi bir şey. Umarım toparlarsınız.

Eşinize bunları açık açık anlatın. Maalesef kimsenin onu düşündüğü yok. Paranın derdine düşmüşler. Ortada sizi harcamaktan, hayatınızı mahvetmekten çekinmeden tutumlar ve söylemlerde bulunuyorlar. Eşinize derdinin para olan kişi siz olmadığınızı, etrafındaki çakalların farkına varması gerektiğini söyleyin.
Ne bencil, ne kötü kalpli insanlarmış.
Kendi evlatlarının mutsuz olması, yalnızlaşması, psikolojisinin bozulması bile umurlarında değil.
Eşiniz terapiye gitmeye razıysa, bu iyi bir şey. Umarım toparlarsınız.
Ilk yillarda 2 yil biz tedavi olmamiza rağmen birbirimize destek verdik bakin o surecte verdik .Simdi aile öğrendikten ve tedavi olmama rağmen birbirimize asla destek olamadik aslinda bu donemleri mutsuz huzursuz gecirmeyebilirdik.Bu yaz arkadaslarimla tatil yapmak istedim bana esim bile karismazken esimin ailesinin bak mihri nasikda gezip eğleniyor benim oğlum uzgun pardonda artik ben napabilirim oğlunuzu birakmadim ki hep yaninda destek oldum hepimiz beraber olalim iyi olalim demek yerine para icin fesatlik karismak ya da birde annesi olunca icim bir tuhaf oluyor .Ben para konusunu bile acamadim suan esimin pskilojik sorunundan yararlanmaya calisiyorlar bence esimi umursamiyorlar bile sağliğini sadece odak noktalari para olmus ne diyim soylenecek soz yok ailesi bide

Esimin ailesi sorunun esimde olduğunu öğrendikten sonra surekli hergun bizi arayip sacma sapan seyler önerdiler en son Doktor bana artik gun gectikce kilo kaybetiyorsunuz bu riskli.Cunku 4 yil boyunca hersey benim vucudumda uygulandi iğne ,enjeksiyon hersey ve esimle konustu esimde ailesi ile konustu artik bu konu hakkinda yorum yapmayin felan biz istemiyoruz sonra bu Mihri para icin mi halen duruyor ,nicin cabalamiyor demislerde daha ne yapmami bekliyor 16.5 kilo verdim bu 4 yilda sadece iğneler ki cocuğum olmasada esimin hep yanindayim hem desteğim neden boyle yapti bir anda cozemedim

Siz zaten melek gibi insansınız, sizi baş tacı yapacaklarına altında bir şey arıyorlar. Mal için bile çekilecek dert değil, gençsiniz, isteseniz daha zenginini bulursunuz. İşe girersiniz, çevreniz de vardır eminim. Siz eşinizi sevdiğiniz için melek gibi görüyorsunuz, iyi niyetle bakıyorusunuz ama bizim yorumlarımızı bir daha okuyun. Eşiniz de çok masum değil, dikkatle okursanız anlayacaksınız.

Siz zaten melek gibi insansınız, sizi baş tacı yapacaklarına altında bir şey arıyorlar. Mal için bile çekilecek dert değil, gençsiniz, isteseniz daha zenginini bulursunuz. İşe girersiniz, çevreniz de vardır eminim. Siz eşinizi sevdiğiniz için melek gibi görüyorsunuz, iyi niyetle bakıyorusunuz ama bizim yorumlarımızı bir daha okuyun. Eşiniz de çok masum değil, dikkatle okursanız anlayacaksınız.
Bir kac defa boyle farkli bakis acilarina rastladim mesajlarda ,icimde acaba mi olmadi değil .Bunada dikkat edeceğim eğer gercekten esim para konusunda ciddiyse bitireceğim 4 yildir ustume dusen herseyin fazlasini yaptim yaptik , boyumu asan seyleri hepsi denedik ,vicdanim o konuda kesinlikle cok rahat elimden gelenin fazlasini bile yaptim .Eğer ki esimin para konusunda acaba para icin mi diye beklentisi dusuncesi varsa inanin iyi niyetle bakmayacağim 4 yilimi harcadim baskasi icin sevdiğim icin eğer gercekten boyle bakiyorsa suan su dakika biter birdaha asla kendimi baskasi icin harcamam bunu goz onunde bulunduracağim .Cunku boyle yorumlada geldi dikkatimi cekti

İstemediğimden midir nedir hiç abartılacak bir durum gibi gelmiyor bana. Evlat edinmeyi bekleyen yavrular var. 5 yıl dolsun bir tane evlat edinin eşinizle birlikte de terapiye başlayın derim.

Bence ikinizde bu surecte birbirinizden biraz uzak kalin ,kafa dinleyin.Sonra sakince oturup ne oluyor napicaz nasil devam edicez diye konusun ama simdilik kisa sureliğine birbirinizden uzaklasin.

Bencede eşiniz sizi çok seviyor sizi evlatsiz bırakmamak icin para bahanesini uydurup kendinden soğutmak istiyor.Bilemedim ki rabbim ortalıkta gezinen cocuga bakamayıp çocuk doğuranlardan alıp size kısmet etsin o yüce duyguyu.

Bir kac defa boyle farkli bakis acilarina rastladim mesajlarda ,icimde acaba mi olmadi değil .Bunada dikkat edeceğim eğer gercekten esim para konusunda ciddiyse bitireceğim 4 yildir ustume dusen herseyin fazlasini yaptim yaptik , boyumu asan seyleri hepsi denedik ,vicdanim o konuda kesinlikle cok rahat elimden gelenin fazlasini bile yaptim .Eğer ki esimin para konusunda acaba para icin mi diye beklentisi dusuncesi varsa inanin iyi niyetle bakmayacağim 4 yilimi harcadim baskasi icin sevdiğim icin eğer gercekten boyle bakiyorsa suan su dakika biter birdaha asla kendimi baskasi icin harcamam bunu goz onunde bulunduracağim .Cunku boyle yorumlada geldi dikkatimi cekti

esiniz eski esime benziyor bizim sizin gibi cabalarimiz olmadi ama yasadiklariniz ailesinin baskisi sonucu bosanmak istemesi vs hepsi ayni benim konularımı bilenler bilir ben esimi birakma taraftarı degildim onca yasanana ragmen ama o birakmak istedi esin bence de o kadar masum degil

Farkki bakis acisi fakat esimi asla birakmayan taraf ben oldum para konusunda olucağini asla dusunmuyorum sakin ýanlis anlamayin evde oturan maddi durumum esime gore daha kotu olsa esim belki der o yuzden mi bosanmiyor .Bende oyle bir durum yok ki bizim cinsel hayatimizda aktif değil bazi nedenlerden dolayi esim kendini sorumlu tutuyor ve yasim gencken anne olmak istediğimi soyluyor cunku 34 sonrasi kadinlardada yumurtalik azaliyor ve biz cocuk icin yine tedaviye baslarsak 34 yasimin ustune bile gidebilirmisim 3 tane sorun olmus olucak esimin uzerinde bir baski var esimin suan pskilojisinin iyi olmadiğini sağlikli dusunemediğini dusunuyorum ki esim benimle cocuğu olmuyor diye ayrilsa diğer kadinlarla neden beraber olsun ki ? Sorun esimde ki karsidaki kadin bunu kabul edebilirim bu inanin kolay birsey değil
Verdiğiniz cevapları okudum size saygı duyuyorum.
Fakat eşinize asla... Bir kadın bebek olmamasını göze alıyor bu sefer de yok param için benimle birliktesin yaftası. Alkışlıyorum eşiniz sonsuz güven duygusu içinde evlilik kurumuna bağlılığını...
Ben böyle durum çok gördüm. Adamın çocuğu olmuyor çocuğu olan kadınla nikahsız oturuyor...
Çocuk konusunda lütfen doktorların 34 yaşından sonra rezerv azalır yok çocuğun olmaz laflarına inanmayın.
36 yaşında doğal yolla gebe kaldım. 37 yaşında doğumumu yaptım.
Ve benim ameliyatlarim + ölüm riski yüksek farklı sağlık sorunlarım olduğu halde...
Anneniz kaç yaşında menapoza girdiyse o yaştan on geri sayın o yaşa kadar doğum yaparsınız.

X