Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
P pink_dreams ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

@Gulsah_b ......................15 Ocak

29 aralık beni de eklermisinizzzz teşekkürler şimdiden

Hoşgeldinn:)

23 ocak --- yeni yılda müjdeli haberlerimizi alırız inşallah.

Hoşgeldin :)

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş

@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak

çok teşekkürler.Hoşbuldum

oooo nihayt topiğimiz güzel haberler gördü hemde ardı ardına 4 tane devamı gelir inş.bende yumurtlama günlerindeyim bu sefer işi çok sıkı tutucam:))inşallah yeni yıl yni umutlar olcak tüm bklyenler için

hoşgeldin canım, inşallah bu defa bebeğin süpriz yapar kendisi gelir :)

eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
Hayırlı olsunn çok sevindim
topiğimizin kısmeti açıldı darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah

Ya bu agrı unarım. Adet agrısı degıldırrrr:))) kasıklarım agrıyo bes gun var bat a ben goguslerımı mıncıklamaktan bı hal oldum dolgunluj varmı acıyomı dıye:) test yapsammı yarın cıkar mı ki bı de ıgeneye baslıycam hamıle kalır kalmaz ne madar erken ogrensem o kadar ıyı olcak ama cesaret edemıyorum

@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
nznzn ...........................26 Aralık

@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak

herkese merhabalar.beni de ekler misiniz, 26 aralık.

Merhaba hoşgeldin, topik şanslı gelir güzel haberlerle buluşuruz inşallah

Kızlar ya bende bir abukluk var ama anlamadım
Sürekli akıntı var ama kötü değil yumurtlama akıntısından afedersiniz çok yoğun değil ama ıslak. Paranoyak oldum kontrol ediyorum hep bir gün uzuyor bir gün uzamıyor.
Ben bu ay ya hep yumurtluyorum ya da hiç yumurtlamıyorum çözemedim valla.
Acaba sık ilişki olduğu için mi böyle? Normalde ben her ay anlardım akıntıdan sancıdan ama bu ay ne iş bilmiyorum

Daha 5gun varmis yapma, ben bat a 6 gun kala yapmistim negatif cikmisti. Uzulmemek icin bekle bikac gun daha,insallah bebegin seninledir

Ne is bende bilmem ama insallah hayirli bir istir

YA BENİMDE EN ERKEN 28 ARALIKTA OLMAM GEREK.GÖGÜSLERİM ŞİŞŞ.ADET OLCAMMI OLMUCAMMMI BİLEMEDİM YAAA KAN TESTİ YAPTIRMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUORUM
.GÖGÜSLERİM BU HAFTAA HEP ŞİŞTİ.ACABA HAMİLE KALANLARIN ADETİNİ BEKLERKEN NELER OLDU SÖYLERMİSİNİZ

Hamile olanlar lütfen yazabilirlermi?adet görmeyi beklerken neler olduu?gögüsleri şiştimi karnı agrıdımıı?.ben şu an öyleyimm olacaksa olsunn.olmayacaksa sevineyimm.beşinci olmakk istiorum herkez ğibi

günaydın dostlar....
benim bat 23 aralıkmış inceledim de yanlış hesaplamışım 26 diye
sabah testimizi yaptık..
hayalet çizgiyi hayal meyal gördük
gibi ama inanamadık haydi bekleyelim biraz daha dedik

yaşadığım ilçede maalesef kan testinin günleri var...koşamıyorum hemen
çizgi biraz daha belirince yükleyip sorcam sizlere de, şimdi fotoda belli olmadı
şans dileyin kızlar
bu arada regl belirtilerine devam yani, oldum olcam gibi..hayırlısı diyelim

birkaç gün önce yoğun vücut losyonu gibi beyaz, saydama yakın kokusuz bir şey aktı
sabah oğlumun olduğunu gördüğüm bir rüyayla uyandım
her gün çiğ köfte yemeye başlamıştım

bu kez yanılmam umarım..her ay öyle çok belirti tespit ediyorum ki kendime inanmıyorum artık
aaah ah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…