• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş:KK46:
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş:KK46:
@kedicik61 .....................25 Aralık ....................................???
@only_time.....................26 Aralık ...................................Şüpheli:KK49:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
nznzn nznzn ...........................26 Aralık:nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık:nazar:
@kelebekk47 ...................29 Aralık :nazar:
@Esaskiz43 .....................29 Aralık :nazar:
P pink_dreams ................29 Aralık.........................Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

@Gulsah_b ........................15 Ocak :nazar:
PEMBEDOLAP PEMBEDOLAP .............23 Ocak:nazar:

Bende de şu anda kasık batması ve hafif karın ağrısından başka belirti yok yaa insan korkuyor ister istemez. Daha erken olduğu için keseyi de göremedi doktor. Yarın tekrar çağırdı keseyi görmek için dua edin bana lütfen o_O
bana da dua edin bana da, sabah ters bir hareket yaptım sanırım sol kasığım arada fena batıyor :KK43: gelmedi şu cumartesi de dr a gidelim offfff acaba iyi mi bebeğim çok merak ediyorum :KK43:

Çok teşekkür ederim..inşallah müjdeyle dönerim ..
uğurunuzu bulaştırdınız
nice bebeklerimiz olur inşallah...sıradaki kızlardan da güzel haberler bekliyoruz
herkesin hakkında hayırlısı olsun bakalım
uğur getirdi benim bebeğim teyzelerine :KK76:
inşallah bu topicdeki tüm teyzelerine şans getirir :)

Sağol arkadaşım ama bugün kırmızılar geldi umudum Ocak 2015 e kaldı hayırlısı olsun yarın karışıma başlayacağım bir de ovulasyon testi almayı düşünüyorum bu ay
hayırlısı olsun, Allah hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize

inşallah canım ama gördüğümüz şeyden emin olamadık,
bir de kan testi fobimiz oldu..ne zaman kan versem aynı gün görüyorum kartı
birkaç gün geçsin oyalanalım dedik, sanırım pazar hallederiz dayanamayıp:)
Bizimde öyle silik çizgi vardı ertesi gün sabah ilk idararla yaptım daha belirgin çizgi oldu canım belki 20 kere idrar test denedim birçok marka hiç bir zaman silikte olsa ikinci çizgi çıkmadı korkma canım yap birtane daha zaten sonra beklersin ben dr a gitmedim bile çünkü daha bişi görünmeyecek bekleyeceğim haftaya beta hcg me tekrar baktırıcam ikiye üçe katlanmışsa bir hafta daha bekleyip öyle gideceğim doktora

bana da dua edin bana da, sabah ters bir hareket yaptım sanırım sol kasığım arada fena batıyor :KK43: gelmedi şu cumartesi de dr a gidelim offfff acaba iyi mi bebeğim çok merak ediyorum :KK43:
korkma tatlım hem insanlar bizim öğrendiğimiz zamanlardaki gibi hemen değil annem diyorki bir ay adet olmazdım öbür ayı beklerdim ozamanda olmassa hamile olduğumuzu anlardık ozamana kadar herseyide yapardım dio korkma onun sahibi Rabbim nasıl ona yer açtıysa senin vücudunda onu korumayıda bilir Bizler emanetçiyiz canım ,Rabbimin emaneti dikkatli olmak gerek ben hafif yorulsam oturuyorum uzanıyorum dinleniyorum ilk üç ay dikkat sonrada zaten keyfini süreriz işallah anneliğin;)

Bizimde öyle silik çizgi vardı ertesi gün sabah ilk idararla yaptım daha belirgin çizgi oldu canım belki 20 kere idrar test denedim birçok marka hiç bir zaman silikte olsa ikinci çizgi çıkmadı korkma canım yap birtane daha zaten sonra beklersin ben dr a gitmedim bile çünkü daha bişi görünmeyecek bekleyeceğim haftaya beta hcg me tekrar baktırıcam ikiye üçe katlanmışsa bir hafta daha bekleyip öyle gideceğim doktora

çok teşekkür ederim...azcık belli olsa atcam buraya zaten testi...
umutlandım, ne güzel geldi söyledikleriniz:)
Allah bağışlasın sizin meleğinizi de

korkma tatlım hem insanlar bizim öğrendiğimiz zamanlardaki gibi hemen değil annem diyorki bir ay adet olmazdım öbür ayı beklerdim ozamanda olmassa hamile olduğumuzu anlardık ozamana kadar herseyide yapardım dio korkma onun sahibi Rabbim nasıl ona yer açtıysa senin vücudunda onu korumayıda bilir Bizler emanetçiyiz canım ,Rabbimin emaneti dikkatli olmak gerek ben hafif yorulsam oturuyorum uzanıyorum dinleniyorum ilk üç ay dikkat sonrada zaten keyfini süreriz işallah anneliğin:KK66:
inşallah canım benim inşallah. elinde değil insan tedirgin oluyo, korkuyo ona bişey olacak diye

merhaba kızlar benm de bat 31 aralık :110: dün dayanamadım kan testi yaptrdım sonuc 00,1 bu ay ilk kez ovü testi kullandım ayın 15 aralıkta yumurtlamış gözkydum o üç gceyi degelndrdik?sizce tsti cok erken mi yaptım ve en azndan varsa 1 iki filan ckması gerekmez mi yoksa besten aşağısı bi şey ifade etmio mu :( kısacası umutlanim mi ? bu arada sat 2 aralık

merhaba kızlar benm de bat 31 aralık :110: dün dayanamadım kan testi yaptrdım sonuc 00,1 bu ay ilk kez ovü testi kullandım ayın 15 aralıkta yumurtlamış gözkydum o üç gceyi degelndrdik?sizce tsti cok erken mi yaptım ve en azndan varsa 1 iki filan ckması gerekmez mi yoksa besten aşağısı bi şey ifade etmio mu :KK43: kısacası umutlanim mi ? bu arada sat 2 aralık
biraz daha bekle canım test için çok erken yapmışsın

kalbini ferah tut arkadaşım yoktur bir şey sıkı sıkı tutunmuştur sana bebişin

teşekkür ederim darısı başına inşallah. bende bat a 5-6 gün varken test yapmıştım negatif çıkmıştı inşallah seninde benim gibi olur :)
saolasın umutlndrdın beni :) düzenli miydi adetlerin bi de kaç günde bir oluyordun

Back