• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

hayırlı olsun canım gözünüz aydın. akşama kadar beklemene gerek yok, hastanenin web sitesinden öğrenebilirsin sonucunu
işallah canım ya hiç umudum yoktu ama bu ay. Eşim dediki bekle beraber alalım sonucu hem ağlarsakta beraber ağlarız dedi çubuğa güvenmiyormuş söz verdim yalnız almayacağım telefon bile etme neolur dedi o yüzden bekleyeceğim o hala inanmıyor olacağına

Ayy hadi bakalım inşallah kanda da güzel bir sonuç alırısın. Şimdiden hayırlı olsun canımm :KK49:
inşallah sizin mesajlarınızı gördükçe gözlerim doluyor ya ben burada hep milletin kini okurdum ne mutlular diye hep dua ederdim Rabbime banada hayırlı bir evlat nasip et diye

işallah canım ya hiç umudum yoktu ama bu ay. Eşim dediki bekle beraber alalım sonucu hem ağlarsakta beraber ağlarız dedi çubuğa güvenmiyormuş söz verdim yalnız almayacağım telefon bile etme neolur dedi o yüzden bekleyeceğim o hala inanmıyor olacağına
olmuştur olmuştur Allahın izniyle. hoooppppp topiğimizin 4. bebişi de geliyorrrr :KK46:

inşallah sizin mesajlarınızı gördükçe gözlerim doluyor ya ben burada hep milletin kini okurdum ne mutlular diye hep dua ederdim Rabbime banada hayırlı bir evlat nasip et diye
İnşallah bizimde böyle tebrikleri kabul edeceğimiz günler gelir. Şimdi sizin güzel haberlerinizi okuyoruz inşallah hayırlı zamanlarda da siz bizimkileri okursunuz :)

İnşallah bizimde böyle tebrikleri kabul edeceğimiz günler gelir. Şimdi sizin güzel haberlerinizi okuyoruz inşallah hayırlı zamanlarda da siz bizimkileri okursunuz :)
Rabbim en kısa sürede hayırlı sıhhatli olanlardan nasip etsin tüm bekleyenlere hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın işallah

Yiiihuuuu yine güzel haber gelmiş topiğe:KK73::nazar:
azure34 azure34 şimdiden tebrik ederim, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sonuç netleşince mutlaka haber et bize :)

Güzel haberler ard arda gelmeye başladı ve ben de giderek bu işi sevmeye başladım, inanıyorum bu topik ve hamilelikle yolu açan arkadaşlar uğurlu gelecek bize ( önce Allahın izniyle) ve hepimiz sırayla güzel haberlere yenilerini ekleyeceğiz:KK76:

eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim :anneadayı: Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin Rabbim inşallah

eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim :anneadayı: Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
Ohhh ne güzelll hayırlı olsun insallah saglıkla gecsin gitsin bütün asamalar...

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş:KK46:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş:KK46:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık :nazar:
@Esaskiz43 .....................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

@Gulsah_b ......................15 Ocak :nazar:

Tekrar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklamak nasip olsun:KK9:
Darısı başımıza, hamilelerin duası kabul olur hepimiz için dua eder misin:)

Veee geleneksel, klasik soruyu sorayım geç kalmadan:KK48:
Taktiklerini, ayrıntıları ve incelikleri bizimle paylaşır mısın:KK53:

Kızlar merhaba öncelikle geçmişimi anlatayım 2008 yılında evlendim 32 yaşındaydım ilk 6 ay korunduk sonra bebek istediğimizi fark edip korunmayı bıraktık ama 1,5 sene geçmesine rağmen tık yoktu klasik araştırmalar sperm analizleri yumurtlama takipleri aşılamalar ve ilk tüp bebek denemem maalesef hep negatif sonra 2.tüp denemesi için araştırma yaparken kayınpederin tanıdığı vasıtası ile Dr Serdar Koç ile tanıştık ve onunla tedaviye başlama kararı aldık bu arada benim yumurta rezervim yaşa bağlı olarak azalmış durumda sayesinde 2012 yılın da oğlum Yiğit Yusuf a kavuştum oğluma kardeş yapmak için geçtiğimiz ay yine Serdar beyle tüp bebek tedavisi gördüm ama bu sefer tutturamadık şimdi az olan yumurtalarımın kalitelerini nasıl arttırabilirim onun peşindeyim başka bir tüp bebek sürecine girmeden bunu araştırıyorum ilgili topikleri tek tek okuyorum bu ay arı sütü ve polen le başladım BAT 29 aralık gibi ama benim 1 hafta öncesi yani 22 aralıkta lekelenmem oldu önde bir damla normal sonrasında kahverengi şu an kasık ağrısından başka bişey yok bakalım bekliyorum adetin 2.günü bal çörekotu ve tarçına başlayacağım umarım tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişlerimiz hepinize mutlu günler 2015 te hepimizi kucakları dolacak inşallah.

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş:KK46:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş:KK46:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık :nazar:
@Esaskiz43 .....................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

@Gulsah_b ......................15 Ocak :nazar:
29 aralık beni de eklermisinizzzz teşekkürler şimdiden