- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Hayırlı olsun canım. Rabbim sizi korusun tamamına erdirsin :)eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım. Rabbim sizi korusun tamamına erdirsin :)eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
29 aralık beni de eklermisinizzzz teşekkürler şimdiden
23 ocak --- yeni yılda müjdeli haberlerimizi alırız inşallah.
çok teşekkürler.Hoşbuldum@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
P pink_dreams ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
@Gulsah_b ......................15 Ocak
Hoşgeldinn:)
hayırlısı olsun canımçook sevindim 4.bebişimiz:)eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
hoşgeldin canım, inşallah bu defa bebeğin süpriz yapar kendisi gelir :)Kızlar merhaba öncelikle geçmişimi anlatayım 2008 yılında evlendim 32 yaşındaydım ilk 6 ay korunduk sonra bebek istediğimizi fark edip korunmayı bıraktık ama 1,5 sene geçmesine rağmen tık yoktu klasik araştırmalar sperm analizleri yumurtlama takipleri aşılamalar ve ilk tüp bebek denemem maalesef hep negatif sonra 2.tüp denemesi için araştırma yaparken kayınpederin tanıdığı vasıtası ile Dr Serdar Koç ile tanıştık ve onunla tedaviye başlama kararı aldık bu arada benim yumurta rezervim yaşa bağlı olarak azalmış durumda sayesinde 2012 yılın da oğlum Yiğit Yusuf a kavuştum oğluma kardeş yapmak için geçtiğimiz ay yine Serdar beyle tüp bebek tedavisi gördüm ama bu sefer tutturamadık şimdi az olan yumurtalarımın kalitelerini nasıl arttırabilirim onun peşindeyim başka bir tüp bebek sürecine girmeden bunu araştırıyorum ilgili topikleri tek tek okuyorum bu ay arı sütü ve polen le başladım BAT 29 aralık gibi ama benim 1 hafta öncesi yani 22 aralıkta lekelenmem oldu önde bir damla normal sonrasında kahverengi şu an kasık ağrısından başka bişey yok bakalım bekliyorum adetin 2.günü bal çörekotu ve tarçına başlayacağım umarım tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişlerimiz hepinize mutlu günler 2015 te hepimizi kucakları dolacak inşallah.
günaydın kızlar içim içimi yiyor dün idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi bat günüm bugün bu sabah ilk idrarımla yaptım daha belirgin eşime gösterdim acaba yanılıyor muyum diye oda zavallı uyku sersemi ne ki bu kaç çizgi var orda dedim iki dedi ben çok sevindim sonra kahvaltı yapıp hastaneye gidip kan verdim akşama alcaz sonucu eşim kaptırma kendini ben o çubuga güvenmem diyip duruyor kimseye söyleyemedim de bari sizlerle paylaşayım dedim 2 ,5 senedir uğraşıyordum ilk defa çift çizgi gördüm nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Hayırlı olsunn çok sevindimeşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
herkese merhabalar.beni de ekler misiniz, 26 aralık.
Daha 5gun varmis yapma, ben bat a 6 gun kala yapmistim negatif cikmisti. Uzulmemek icin bekle bikac gun daha,insallah bebegin seninledirYa bu agrı unarım. Adet agrısı degıldırrrr:))) kasıklarım agrıyo bes gun var bat a ben goguslerımı mıncıklamaktan bı hal oldum dolgunluj varmı acıyomı dıye:) test yapsammı yarın cıkar mı ki bı de ıgeneye baslıycam hamıle kalır kalmaz ne madar erken ogrensem o kadar ıyı olcak ama cesaret edemıyorum
Ne is bende bilmem ama insallah hayirli bir istirKızlar ya bende bir abukluk var ama anlamadım
Sürekli akıntı var ama kötü değil yumurtlama akıntısından afedersiniz çok yoğun değil ama ıslak. Paranoyak oldum kontrol ediyorum hep bir gün uzuyor bir gün uzamıyor.
Ben bu ay ya hep yumurtluyorum ya da hiç yumurtlamıyorum çözemedim valla.
Acaba sık ilişki olduğu için mi böyle? Normalde ben her ay anlardım akıntıdan sancıdan ama bu ay ne iş bilmiyorum