Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim birazdan gidicem 3 buçukta randevum var. Daha önceki gebeliklerde patronuma söylemiştim ikinci de hüsran olunca bi daha bana bişey söyleme bende üzülüyorum karnın büyüyünce anlayalım dedi bende bu yüzden söylemedim zaten son bikaç haftadır yaptıkları yüzünden kızgınım ona. Patronum iyidir falan ama dengesiz işte. Dedikoduyu çok seviyo bide. Erkeğin laf taşıyanından korkacaksın. Onun başka bi tabiri var da söylemeyim şimdibende daha işyerimde söylemedim hamile olduğumu, ne zor hem özel sektörde çalışıp hem hamile olmak Allah hepimize sabır versin, iyi insanlarla karşılaştırsın.
dr ne dedi peki keseyi gördün mü?
dr dan gelince neler olduğunu yaz mutlaka merak ediyorum, bende cumartesi gidicem zaman geçmek bilmiyorYok canim birazdan gidicem 3 buçukta randevum var. Daha önceki gebeliklerde patronuma söylemiştim ikinci de hüsran olunca bi daha bana bişey söyleme bende üzülüyorum karnın büyüyünce anlayalım dedi bende bu yüzden söylemedim zaten son bikaç haftadır yaptıkları yüzünden kızgınım ona. Patronum iyidir falan ama dengesiz işte. Dedikoduyu çok seviyo bide. Erkeğin laf taşıyanından korkacaksın. Onun başka bi tabiri var da söylemeyim şimdi
aynen öyle canım hayırlısı olsun, inşallah benim gibi olur seninde. o uzzzuuuuunnnn adet gecikmemden sonra hamile kaldım, inşallah önümüzdeki aya alırız senden de güzel haberi
ben gebeliğimi tam bat günümde öğrendim.canım senin bat ne kadar gecikmişti. test felan yaptırdın mı. bilgi verebilir misin
ben gebeliğimi tam bat günümde öğrendim.
ama bir önceki ay 46 yada 47.gündü hala adet olmamıştım dr a gittim tarlusal verdi onunla adet olmuştum. hatta bana 3ay doğum kontrol hapı kullan önce şu adetini düzene koyalım demişti. bende onu dinlemeyip kilo vermekle ve soğan kürüyle adetimi düzene sokmaya çalıştım.soğan kürü vesile oldu ya da olmadı bilmiyorum ama iyiki de dr u dinlememişim
inşallah bu ayki gecikme bi daha ki ay gelecek olan bebeğinin habercisidir :)benim hep düzenlidir ama bu ay gecikti kan tahlili negatif çıktı. doktor 1 hafta saha olmazsan tarlusal al dedi. Inofolic diye de ilaç verdi. bekliyorum bende
inşallah bu ayki gecikme bi daha ki ay gelecek olan bebeğinin habercisidir :)
Can lar selam :) bende şirketteki ilk hamileyim yemek yapan Abla ve ben varım evli olarak da. Geri hatunların hepsi bekar şirketteki. Neyse doktora gittim kese görünmedi ilaçlarıma devam edicem 7 ocağa randevu verdi bide önlem amaçlı bi iğne vurdular düşüğü önlemek içinmiş adını anlamadım :) şimdilik herşey yolunda çok şükür rabbime sığındım yardım etsin hepimize.dr dan gelince neler olduğunu yaz mutlaka merak ediyorum, bende cumartesi gidicem zaman geçmek bilmiyor
patron şirketlerinde hep aynı sıkıntı var sanırım. daha önce kurumsal bir firmada çalışıyordum orası farklıydı şimdi senin gibi patronla çalışıyorum burası daha farklı. bende pazartesi yılbaşı kutlamamız var orda söylemeyi düşünüyorum.şirketin tarihinde ilk hamile bayanıyım artık nasıl tepki verecek çok merak ediyorum :)
şimdi sen bunları anlatınca beni daha çok heyecan sardı. zaten zaman geçiremiyordum cumartesiyi nasıl getiricem hiç bilmiyorumCan lar selam :) bende şirketteki ilk hamileyim yemek yapan Abla ve ben varım evli olarak da. Geri hatunların hepsi bekar şirketteki. Neyse doktora gittim kese görünmedi ilaçlarıma devam edicem 7 ocağa randevu verdi bide önlem amaçlı bi iğne vurdular düşüğü önlemek içinmiş adını anlamadım :) şimdilik herşey yolunda çok şükür rabbime sığındım yardım etsin hepimize.
Geçer canım merak etme alttan baksam keseyi görürüz ama gerek yok dedi saçma sapan temizlik falan yapma sakın dedi kalp atışına kadar bu durumu tetikleyecek herseyden uzak dur Dedi. Biraz çay sıra gidip yol sıra gelmek gibi oldu. Ama için rahatladı hem doktorda görmüş oldu iyi oldu. Eve de erken gelmiş oldum Keyif yapıcam birazşimdi sen bunları anlatınca beni daha çok heyecan sardı. zaten zaman geçiremiyordum cumartesiyi nasıl getiricem hiç bilmiyorum
Geçer canım merak etme alttan baksam keseyi görürüz ama gerek yok dedi saçma sapan temizlik falan yapma sakın dedi kalp atışına kadar bu durumu tetikleyecek herseyden uzak dur Dedi. Biraz çay sıra gidip yol sıra gelmek gibi oldu. Ama için rahatladı hem doktorda görmüş oldu iyi oldu. Eve de erken gelmiş oldum Keyif yapıcam biraz
Teşekkürler canım saolasın. Kaç saattir yatıyorum resmen özlemişim yatmayıCanım gözün aydın inşallah çok daha güzel haberler getirirsin bizlere kendinize çok dikkat edin kızlar yormayın üzmeyin miniklerimizi, güzel beslenin hamileliğin tadını çıkarın sonuna kadar fazlasıyla hakettiniz bahar12umut aleysa
Hayirlisi olsun canim cook sevindim topigimizin 3.bebegi geliyo:) darisi tum topigin basina insallah.Selam kızlarr. Dün dayanamadım akşam eşimle hastaneye gittim tahlil yaptırmaya beta hcg 1428 çıktı. Acildeki doktor 2-3 haftalık hamilelikle örtüşüyor dedi ama keseyi görmek lazımmış kesin sonuç için. Sizce nasıl değerim bide kese kaç haftalıkken görünür
Allah razi olsun canim,sizlerde hakettiniz,insallah en kisa zamanda sizlerdende alicaz guzel haberleriCanım gözün aydın inşallah çok daha güzel haberler getirirsin bizlere kendinize çok dikkat edin kızlar yormayın üzmeyin miniklerimizi, güzel beslenin hamileliğin tadını çıkarın sonuna kadar fazlasıyla hakettiniz bahar12umut aleysa
Teşekkür ederim canım bu topikte herkesin sırayla hamilelik haberini alalım Allahımmm inşallahHayirlisi olsun canim cook sevindim topigimizin 3.bebegi geliyo:) darisi tum topigin basina insallah.
Hayirli olsun allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.bizede bu gunleri gormeyi nasip etsinnTeşekkür ederim canım bu topikte herkesin sırayla hamilelik haberini alalım Allahımmm inşallah
Ayy hadi bakalım inşallah kanda da güzel bir sonuç alırısın. Şimdiden hayırlı olsun canımmgünaydın kızlar içim içimi yiyor dün idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi bat günüm bugün bu sabah ilk idrarımla yaptım daha belirgin eşime gösterdim acaba yanılıyor muyum diye oda zavallı uyku sersemi ne ki bu kaç çizgi var orda dedim iki dedi ben çok sevindim sonra kahvaltı yapıp hastaneye gidip kan verdim akşama alcaz sonucu eşim kaptırma kendini ben o çubuga güvenmem diyip duruyor kimseye söyleyemedim de bari sizlerle paylaşayım dedim 2 ,5 senedir uğraşıyordum ilk defa çift çizgi gördüm nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
hayırlı olsun canım gözünüz aydın. akşama kadar beklemene gerek yok, hastanenin web sitesinden öğrenebilirsin sonucunugünaydın kızlar içim içimi yiyor dün idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi bat günüm bugün bu sabah ilk idrarımla yaptım daha belirgin eşime gösterdim acaba yanılıyor muyum diye oda zavallı uyku sersemi ne ki bu kaç çizgi var orda dedim iki dedi ben çok sevindim sonra kahvaltı yapıp hastaneye gidip kan verdim akşama alcaz sonucu eşim kaptırma kendini ben o çubuga güvenmem diyip duruyor kimseye söyleyemedim de bari sizlerle paylaşayım dedim 2 ,5 senedir uğraşıyordum ilk defa çift çizgi gördüm nasıl bekleyeceğim bilemiyorum