işallah canım ya hiç umudum yoktu ama bu ay. Eşim dediki bekle beraber alalım sonucu hem ağlarsakta beraber ağlarız dedi çubuğa güvenmiyormuş söz verdim yalnız almayacağım telefon bile etme neolur dedi o yüzden bekleyeceğim o hala inanmıyor olacağınahayırlı olsun canım gözünüz aydın. akşama kadar beklemene gerek yok, hastanenin web sitesinden öğrenebilirsin sonucunu
inşallah sizin mesajlarınızı gördükçe gözlerim doluyor ya ben burada hep milletin kini okurdum ne mutlular diye hep dua ederdim Rabbime banada hayırlı bir evlat nasip et diyeAyy hadi bakalım inşallah kanda da güzel bir sonuç alırısın. Şimdiden hayırlı olsun canımm
olmuştur olmuştur Allahın izniyle. hoooppppp topiğimizin 4. bebişi de geliyorrrrişallah canım ya hiç umudum yoktu ama bu ay. Eşim dediki bekle beraber alalım sonucu hem ağlarsakta beraber ağlarız dedi çubuğa güvenmiyormuş söz verdim yalnız almayacağım telefon bile etme neolur dedi o yüzden bekleyeceğim o hala inanmıyor olacağına
o kadar iyi gelecek ki bu bana çok zor günler geçirdim her anlamda hepsini unutturacak bu sevinç banaolmuştur olmuştur Allahın izniyle. hoooppppp topiğimizin 4. bebişi de geliyorrrr
İnşallah bizimde böyle tebrikleri kabul edeceğimiz günler gelir. Şimdi sizin güzel haberlerinizi okuyoruz inşallah hayırlı zamanlarda da siz bizimkileri okursunuz :)inşallah sizin mesajlarınızı gördükçe gözlerim doluyor ya ben burada hep milletin kini okurdum ne mutlular diye hep dua ederdim Rabbime banada hayırlı bir evlat nasip et diye
Rabbim en kısa sürede hayırlı sıhhatli olanlardan nasip etsin tüm bekleyenlere hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın işallahİnşallah bizimde böyle tebrikleri kabul edeceğimiz günler gelir. Şimdi sizin güzel haberlerinizi okuyoruz inşallah hayırlı zamanlarda da siz bizimkileri okursunuz :)
Kocaman bir amiiiiiiin :)Rabbim en kısa sürede hayırlı sıhhatli olanlardan nasip etsin tüm bekleyenlere hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın işallah
aminnn.. gözün aydınRabbim en kısa sürede hayırlı sıhhatli olanlardan nasip etsin tüm bekleyenlere hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın işallah
Amin Allah razı olsun. Sizlere de nasip etsin inşallah en yakın zamanda :)]
Hayirli olsun allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.bizede bu gunleri gormeyi nasip etsinn
hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin Rabbim inşallaheşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyimRabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
Ohhh ne güzelll hayırlı olsun insallah saglıkla gecsin gitsin bütün asamalar...eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyimRabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
eşim dayanamamış tahlil sonucumu getirdi değerim 526,42 4 haftalık hamileyimRabbime şükürler olsun Ve isteyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun
29 aralık beni de eklermisinizzzz teşekkürler şimdiden@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
@Gulsah_b ......................15 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?