Canım bende de aynı adet belirtilerim oldu kasık ağrısı göğüs hassasiyeti fln.. dedim heralde adet geliyor. Adetten 1-2 gün boyunca aşırı başağrısı yaşadım. Tam adet günüme geldim bütün belirtilerim kayboldu. Adetim 1 gün gecikince de kan testi yaptırdım hemen çıktı.Hamile olanlar lütfen yazabilirlermi?adet görmeyi beklerken neler olduu?gögüsleri şiştimi karnı agrıdımıı?.ben şu an öyleyimm olacaksa olsunn.olmayacaksa sevineyimm.beşinci olmakk istiorum herkez ğibi
Belirtiler pozitif gibi canım hadi inşallah güzel haberini alalımgünaydın dostlar....
benim bat 23 aralıkmış inceledim de yanlış hesaplamışım 26 diye
sabah testimizi yaptık..
hayalet çizgiyi hayal meyal gördük gibi ama inanamadık haydi bekleyelim biraz daha dedik
yaşadığım ilçede maalesef kan testinin günleri var...koşamıyorum hemen
çizgi biraz daha belirince yükleyip sorcam sizlere de, şimdi fotoda belli olmadı
şans dileyin kızlar
bu arada regl belirtilerine devam yani, oldum olcam gibi..hayırlısı diyelim
birkaç gün önce yoğun vücut losyonu gibi beyaz, saydama yakın kokusuz bir şey aktı
sabah oğlumun olduğunu gördüğüm bir rüyayla uyandım
her gün çiğ köfte yemeye başlamıştım
bu kez yanılmam umarım..her ay öyle çok belirti tespit ediyorum ki kendime inanmıyorum artık
aaah ah..
Belirtiler pozitif gibi canım hadi inşallah güzel haberini alalımKan testini ne zaman yaptıracaksın hangi günmüş
günaydın tatlım en yeni olarak ben söyleyeyim benim hiç belirtim olmadı aynı regl olacakmışım gibi karnım ağrıdı akıntım kahverengi idi hatta yeni kür vardı onu hazırladım reglimin ilk günü kullanmak için soğan kürü içmiştim okuduğum yazılarda soğan kürü hep erkene almış adet tarihini benimde hep erken gelirdi ama olmadı ben böylece test yaptım yoksa belirtim falan yoktu ama suan göğüs uçlarım acıyor karnım ağrıyor ve deli gibi gazım varHamile olanlar lütfen yazabilirlermi?adet görmeyi beklerken neler olduu?gögüsleri şiştimi karnı agrıdımıı?.ben şu an öyleyimm olacaksa olsunn.olmayacaksa sevineyimm.beşinci olmakk istiorum herkez ğibi
canım benim öncelikle stres yapma sakin ol. benim adet belirtilerimin aynısı vardı, ekstra bir şikayetim olmadı hala da yok kasık batmasından başka.Hamile olanlar lütfen yazabilirlermi?adet görmeyi beklerken neler olduu?gögüsleri şiştimi karnı agrıdımıı?.ben şu an öyleyimm olacaksa olsunn.olmayacaksa sevineyimm.beşinci olmakk istiorum herkez ğibi
benim bat günümde çıkmıştı ama geç döllenme olduysa çıkmayabilirde. senin sonuç ne peki?gunaydn arkdslar bat yarin bu dabh dayanamadm evde test yaptm cikmadierkn mi ki daha
hhhoooooppppppp 5. bebiş mi geliyor acaba :)günaydın dostlar....
sabah testimizi yaptık..
hayalet çizgiyi hayal meyal gördük gibi ama inanamadık haydi bekleyelim biraz daha dedik
çizgi biraz daha belirince yükleyip sorcam sizlere de, şimdi fotoda belli olmadı
şans dileyin kızlar
birkaç gün önce yoğun vücut losyonu gibi beyaz, saydama yakın kokusuz bir şey aktı
bu kez yanılmam umarım..her ay öyle çok belirti tespit ediyorum ki kendime inanmıyorum artık
aaah ah..
Ne is bende bilmem ama insallah hayirli bir istir
günaydın dostlar....
sabah testimizi yaptık..
şans dileyin kızlar
aaah ah..
inşallah...hhhoooooppppppp 5. bebiş mi geliyor acaba :)
İlk adım çift çizgiyi görmüşsün canım gözünaydın çok sevindim, güzel haberlerimiz her geçen gün artıyor
İnşallah kan testinde olumlu olur, güzel haberleri bekliyoruzdarısı başımıza
Ooooooo bence de bekleme o kadar canım bi an önce gidip yaptırsalı ve perş...ama o kadar bekleyemem sanırım..muhtemelen hafta sonu merkeze geçer özelde yaptırırız
inşallah canım, çok teşekkür ederim çok
Ooooooo bence de bekleme o kadar canım bi an önce gidip yaptırben de sabredememiştim 1 gün geçti hemen koşup yaptırdım testi. İnşallah hamilesindir 5.miz ol sen de
Bende de şu anda kasık batması ve hafif karın ağrısından başka belirti yok yaa insan korkuyor ister istemez. Daha erken olduğu için keseyi de göremedi doktor. Yarın tekrar çağırdı keseyi görmek için dua edin bana lütfencanım benim öncelikle stres yapma sakin ol. benim adet belirtilerimin aynısı vardı, ekstra bir şikayetim olmadı hala da yok kasık batmasından başka.
İnşallah inşallah bebiş sesleriyle dolsun burası Allahım isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı bi şekildeÇok teşekkür ederim..inşallah müjdeyle dönerim ..
uğurunuzu bulaştırdınız
nice bebeklerimiz olur inşallah...sıradaki kızlardan da güzel haberler bekliyoruz
herkesin hakkında hayırlısı olsun bakalım
Sağol arkadaşım ama bugün kırmızılar geldi umudum Ocak 2015 e kaldı hayırlısı olsun yarın karışıma başlayacağım bir de ovulasyon testi almayı düşünüyorum bu ayhoşgeldin canım, inşallah bu defa bebeğin süpriz yapar kendisi gelir :)
merhaba bugün regl oldumHoşgeldin :)
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
P pink_dreams ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak
merhaba bugün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?