Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Hamile olanlar lütfen yazabilirlermi?adet görmeyi beklerken neler olduu?gögüsleri şiştimi karnı agrıdımıı?.ben şu an öyleyimm olacaksa olsunn.olmayacaksa sevineyimm.beşinci olmakk istiorum herkez ğibi
Canım bende de aynı adet belirtilerim oldu kasık ağrısı göğüs hassasiyeti fln.. dedim heralde adet geliyor. Adetten 1-2 gün boyunca aşırı başağrısı yaşadım. Tam adet günüme geldim bütün belirtilerim kayboldu. Adetim 1 gün gecikince de kan testi yaptırdım hemen çıktı.

Belirtiler pozitif gibi canım hadi inşallah güzel haberini alalım Kan testini ne zaman yaptıracaksın hangi günmüş

Belirtiler pozitif gibi canım hadi inşallah güzel haberini alalım Kan testini ne zaman yaptıracaksın hangi günmüş

salı ve perş...ama o kadar bekleyemem sanırım..muhtemelen hafta sonu merkeze geçer özelde yaptırırız
inşallah canım, çok teşekkür ederim çok

Hamile olanlar lütfen yazabilirlermi?adet görmeyi beklerken neler olduu?gögüsleri şiştimi karnı agrıdımıı?.ben şu an öyleyimm olacaksa olsunn.olmayacaksa sevineyimm.beşinci olmakk istiorum herkez ğibi
günaydın tatlım en yeni olarak ben söyleyeyim benim hiç belirtim olmadı aynı regl olacakmışım gibi karnım ağrıdı akıntım kahverengi idi hatta yeni kür vardı onu hazırladım reglimin ilk günü kullanmak için soğan kürü içmiştim okuduğum yazılarda soğan kürü hep erkene almış adet tarihini benimde hep erken gelirdi ama olmadı ben böylece test yaptım yoksa belirtim falan yoktu ama suan göğüs uçlarım acıyor karnım ağrıyor ve deli gibi gazım var

gunaydn arkdslar bat yarin bu dabh dayanamadm evde test yaptm cikmadierkn mi ki daha

canım benim öncelikle stres yapma sakin ol. benim adet belirtilerimin aynısı vardı, ekstra bir şikayetim olmadı hala da yok kasık batmasından başka.

hhhoooooppppppp 5. bebiş mi geliyor acaba :)

İlk adım çift çizgiyi görmüşsün canım gözünaydın çok sevindim, güzel haberlerimiz her geçen gün artıyor
İnşallah kan testinde olumlu olur, güzel haberleri bekliyoruzdarısı başımıza

inşallah canım ama gördüğümüz şeyden emin olamadık,
bir de kan testi fobimiz oldu..ne zaman kan versem aynı gün görüyorum kartı
birkaç gün geçsin oyalanalım dedik, sanırım pazar hallederiz dayanamayıp:)

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık ....................................???
@only_time.....................26 Aralık ...................................Şüpheli
@Hijyenik........................26 Aralık
nznzn ...........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
P pink_dreams ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak

salı ve perş...ama o kadar bekleyemem sanırım..muhtemelen hafta sonu merkeze geçer özelde yaptırırız
inşallah canım, çok teşekkür ederim çok
Ooooooo bence de bekleme o kadar canım bi an önce gidip yaptır ben de sabredememiştim 1 gün geçti hemen koşup yaptırdım testi. İnşallah hamilesindir 5.miz ol sen de

Ooooooo bence de bekleme o kadar canım bi an önce gidip yaptır ben de sabredememiştim 1 gün geçti hemen koşup yaptırdım testi. İnşallah hamilesindir 5.miz ol sen de

Çok teşekkür ederim..inşallah müjdeyle dönerim ..
uğurunuzu bulaştırdınız
nice bebeklerimiz olur inşallah...sıradaki kızlardan da güzel haberler bekliyoruz
herkesin hakkında hayırlısı olsun bakalım

canım benim öncelikle stres yapma sakin ol. benim adet belirtilerimin aynısı vardı, ekstra bir şikayetim olmadı hala da yok kasık batmasından başka.
Bende de şu anda kasık batması ve hafif karın ağrısından başka belirti yok yaa insan korkuyor ister istemez. Daha erken olduğu için keseyi de göremedi doktor. Yarın tekrar çağırdı keseyi görmek için dua edin bana lütfen

İnşallah inşallah bebiş sesleriyle dolsun burası Allahım isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı bi şekilde

hoşgeldin canım, inşallah bu defa bebeğin süpriz yapar kendisi gelir :)
Sağol arkadaşım ama bugün kırmızılar geldi umudum Ocak 2015 e kaldı hayırlısı olsun yarın karışıma başlayacağım bir de ovulasyon testi almayı düşünüyorum bu ay

merhaba bugün regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…