- 14 Aralık 2010
- 40
- 30
- 38
benim 4-5 gündür sürekli ağrıyo bugün 16. günümCanim benim yumurtlamadan sonra kasik agrilarim gecmisti iki gundur yeniden basladi ozellikle yururken agri artiyo sende de mi oyle oldu?
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut doluBat 27 aralık canım...
Hayıra yoralım hayır olsun iyi olsun...Kızlar selamlarbenim de batasıca batım 11 aralık diyor birde bir şey soracağım bir kaç gün önce bir rüya gördüm hayır olsun inşallah rüyada regl oluyorum wc ye gidiyorum bi bakıyorum peçeteye bir damla gelmiş öyle ce kalıyorum tepkisiz bir fikri olan var mıdır?
Hoşgeldin güzel anne adayı, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)Kızlar selamlarbenim de batasıca batım 11 aralık diyor birde bir şey soracağım bir kaç gün önce bir rüya gördüm hayır olsun inşallah rüyada regl oluyorum wc ye gidiyorum bi bakıyorum peçeteye bir damla gelmiş öyle ce kalıyorum tepkisiz bir fikri olan var mıdır?
Hoşgeldin güzel anne adayı, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@cnrma.........................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
canım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki inşaallah önümüzdeki ay hayırlı haberler verirsin.Kizlar hayirli aksamlarr herkese ben erken yumurtlamistim. Ama olmadi bugun regl oldum
listemiz acilisi cok ic acici yapamadi anlasilanİnsAllah sonrasi guzel haberlerle gelir de bize de umut olursunuz Allah a emanet olun...
canım senin bat ne zaman? seni diğer konularda da çok gördüm uzun zamandır mı bekliyorsun bebişiniBeni de ekleyinnn 29.12.yeni umutlarla yeni deneyler üstündeyimm bakalım Rabbim vesile kılacak mi...
Hadi annem gelde yeni yıla senle gireyim Hasretimmm..
canım senin bat ne zaman? seni diğer konularda da çok gördüm uzun zamandır mı bekliyorsun bebişini
Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşaallah.
inşaallah çok daha artar sayınız canım29.aralıkta bekliyorum desem yalan olur gelmesin artık ne olur bi kere de biz kırmızı kartı gösterelim de 9 ay oynama cezası yesin Regl.
17 ay oldu bir tüp negatif tekrar yaptırmaya ne maddi ne de manevi gücüm yok.. şükür ki eşimin yok denilen sperm sayısı 4mil.cikti.. sadece bitkisel formüllerle..
Şimdi kendime de birseyler yapacam artık belki sevinen olurda yerleşir göbişime
inşaallah çok daha artar sayınız canım
biz 2.ayımızda da bebek olmayınca hemen eşimle hastaneye gitmiştik.özeldeki spermiyogram testine göre 16 milyon cıkmıstı kadın doğumcu bu sayıyla olmaz deyip üroloğa gönderdi.ara ara keçiboynuzu kürü, incir kürü uyguladım ama o aylarda olmadı.en son eylüldeki testinde 19 milyon %29 da ileri hızlı çıktı çok şükür.
drlar bu değerlerle olur dedi ama hala bebiş yok.hakkımızda hayırlısı olsun.birde sağlıklı beslenme çok önemli sperm sayısında..ben eşime akşam çayın yanında kabak çekirdeki fındık fıstık yediriyorum.
birde organik bal yediriyorum onunda çok fazla etkisi oldu.
GünaydınnnGunaydiiin herkesleree.
Gunaydiiin herkesleree.
Sizlere de gunaydin guzel anne adaylari. Kocisin sinavdan cikmasini beklerken topigimize bi bakim dedim ne kadar sakinmis aksamdan beri burasi :-(Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?