- 14 Aralık 2010
- 40
- 30
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr herkese slm :) nasılsınız? ben giremiyorum fazla akşama kadar işyeri yoğun akşamda çalışmalar yoğun :) bugün 15.gün tam gaz devam yorgunluktan bi hal olduk orası ayrı tabi
Selam canım, iyilik güzellik bizlerden, güzel haber umuduyla yaşıyoruz.Sen nasılsın diyeceğim iyisin maşallah çalışın çalışın 15.gün en verimli günler,hadi hayırlısı
bahar12umut ve aleysa sıkı çalışıyorsunuz sizden çok ümitliyim kızlar
Kpss ye Oss ye bu kadar calissaydim prof olurdum bu calismayla sıkı clisiyoz ama kadir kismet bakalim. Topigimizde Yeni anne adaylari gordum,hosgeldiniz kizlar. Sabah ilk isim listeye sizleri eklemek,simdi yapamiyorum telden,opuldunuz muccckkksss.Selam canım, iyilik güzellik bizlerden, güzel haber umuduyla yaşıyoruz.Sen nasılsın diyeceğim iyisin maşallah çalışın çalışın 15.gün en verimli günler,hadi hayırlısı
bahar12umut ve aleysa sıkı çalışıyorsunuz sizden çok ümitliyim kızlar
Hoşbulduk canım :))eklersin benide yarın inşallah hayırlı olur bu topikKpss ye Oss ye bu kadar calissaydim prof olurdum bu calismayla sıkı clisiyoz ama kadir kismet bakalim. Topigimizde Yeni anne adaylari gordum,hosgeldiniz kizlar. Sabah ilk isim listeye sizleri eklemek,simdi yapamiyorum telden,opuldunuz muccckkksss.
Heeee birde bosaltin bakim topigi hadiii gidin calismaya hadi hadi bos durmayin
günaydın güzel anne adayı, hayır olsun inş. o bel ağrısıGünaydın kızlar günler geçmek bilmiyor bu aralar belim ağrıyor hayıra yoruyorum
hayırlısı olsun canım demek ki böylesi hayırlıymış, inş yeni yıl uğurlu gelir hepimizealeysacım ekle canım benim adımın yanına olmadı diye. biri ocak için bi başlık atsa da oraya musallat olsam
Arkadaşlar beni de ekler misiniz 17 Aralık bat.umarım bu ay gelir yılım mutlu biter
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlarO zaman benim bat da 13 aralik☺☺☺ yeni yila evli mutlu cocuklu girelim insallah Rabbim hayirlsni versin
evet bende öyle düşünüyorum rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip et diyorum. şimdi üzülürsem ettiğim duaya ters olacak. o yüzden yüzümüzdeen gülücük eksik olmasın inşallahh.....umudumu yitirmedimhayırlısı olsun canım demek ki böylesi hayırlıymış, inş yeni yıl uğurlu gelir hepimize
Ilk ben haber vericem herhaldee insallah guzel haber olurrr@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@cnrma.........................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
listemizin yeni anne adayları hoşgeldiniz. inşallah bizlere uğurlu gelirsiniz bizlerde sizlere :)
Maalesef henüz listeye açılış yapamadık güvendiğim T tpm vardı o da ortalıklarda yok. T tpm nin son durumundan bilgisi olan var mı?
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@cnrma.........................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
listemizin yeni anne adayları hoşgeldiniz. inşallah bizlere uğurlu gelirsiniz bizlerde sizlere :)
Maalesef henüz listeye açılış yapamadık güvendiğim T tpm vardı o da ortalıklarda yok. T tpm nin son durumundan bilgisi olan var mı?
HAYIR ÇIKMIORR KESİNLİKLEKizlar ben bisey sorcamm simdi yumurtanin dollenip rahme gelmesi 10 gun suruyormus ya rahme helmeden hicbir testte cikmiyormu yani
Yumurta rahme yerleştikten hemen sonra kan testinde çıkar ama idrar testinde çıkması için bir kaç gün daha geçmesi gerekir.Kizlar ben bisey sorcamm simdi yumurtanin dollenip rahme gelmesi 10 gun suruyormus ya rahme helmeden hicbir testte cikmiyormu yani
Ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.kızlar şimdi ben adet oldum ya. muhtemel yumurtlama tarihi için her site başka bi tarih veriyor ne yapmalıyım bana bi tavsiyede bulunun. tam 14. gün dimi.