Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya arkadaşlar ocak topiği açsın birimiz ben beceremiyorumSon 9 gun rabbim yuzumuzu guldursun bu sefer
Ya arkadaşlar ocak topiği açsın birimiz ben beceremiyorum
bizimde ileri hız aynı sizinkiyle ama 17 ay oldu hala yokinşaallah çok daha artar sayınız canım
biz 2.ayımızda da bebek olmayınca hemen eşimle hastaneye gitmiştik.özeldeki spermiyogram testine göre 16 milyon cıkmıstı kadın doğumcu bu sayıyla olmaz deyip üroloğa gönderdi.ara ara keçiboynuzu kürü, incir kürü uyguladım ama o aylarda olmadı.en son eylüldeki testinde 19 milyon %29 da ileri hızlı çıktı çok şükür.
drlar bu değerlerle olur dedi ama hala bebiş yok.hakkımızda hayırlısı olsun.birde sağlıklı beslenme çok önemli sperm sayısında..ben eşime akşam çayın yanında kabak çekirdeki fındık fıstık yediriyorum.
birde organik bal yediriyorum onunda çok fazla etkisi oldu.
drlar bu değerlerle olur diyor..hayırlısı olsun hakkımızda inş.Rabbim diledikten sonra her şekilde olur inşallahbizimde ileri hız aynı sizinkiyle ama 17 ay oldu hala yok
Ocağın ortasına kadar bebiş haberi vermek isteyenlerin topiğiBasligi ne olsun :)
Bu sana ozel bi topik ismi olmusOcağın ortasına kadar bebiş haberi vermek isteyenlerin topiği
Nasılllll
Hahahhah muhteşemm ya ben süreyi uzataym daha fazla kişi faydalansn dedim canım ya yoksa benim bat en geç 28 aralık :) ama senin başlık on numerooBu sana ozel bi topik ismi olmus
yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm
bu nasil?
Canım bu ay çoğumuz hüsrana uğradık sıkma canını gelecek ay güzel Haberleri alacaz inşallah :) üşütmşsndr belki, pozitif düşün pozitif olsun... Yaz yarın bakalım doktor ne diycekKızlar benim bu ayda hüsran oldu.sabah inanılmaz kasık sancısıyla acile gittik tahliller yapıldı binşeybçıkmadı bu arda gebelikte yokmuş batım 17 Aralık ama olsaydı kanda çıkardı kist falan var galiba bende yarın doktoruma randevu aldım gideceğim umarım kötü bi şey çıkmaz
Canım ne diyorsun açalım mı bu başlığı?Bu sana ozel bi topik ismi olmus
yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm
bu nasil?
Canım yeni topik açıcaz oraya eklerizmrb arkadaşlar benide listeye eklermisiniz .BAT 10 aralık. Allah en hayırlı zamanda hepimizi kavuştursun evlatlarımıza.isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah :)