• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

hayırlı cumalar arkadaşlar. bende gece itibariyle hasta oldum. bu aydan çok umutluydum diğer aylardan çok farklıydı özellikle kasık batmaları falan. neyse bende çok stres yaptım galiba. yapmıcam ya akışına bırakacağım. durmak yok yola devam:KK45::anneadayı::KK46:
Canım tek yol akışına bırakmak.... Emin ol dediğin belirtileri buradaki bütün bebiş isteyenler yaşıyor ve hepsi psikolojik :( hiç takmamaya çalış belirti arama kendinde, bırak herşey olacağına varsın... Su yolunu bulur :) tabi bir an önce bulsa hiç fena olmaz :) bekliyoruzzzzz :D

Canım tek yol akışına bırakmak.... Emin ol dediğin belirtileri buradaki bütün bebiş isteyenler yaşıyor ve hepsi psikolojik :KK43: hiç takmamaya çalış belirti arama kendinde, bırak herşey olacağına varsın... Su yolunu bulur :) tabi bir an önce bulsa hiç fena olmaz :) bekliyoruzzzzz :D
evet canım katılıyorum sana. bıraktım akışına. aslında yumurtlama günü falan hikaye gün aşırı çalışacaksın hangisine denk gelirse artık:KK45::KK70:

Günaydın kızlaaar :)
Anlaşılan kırmızılar kol geziyor topikte, hepimizin hakkında hayırlısı...Güzel haberler de olur inşallah yakında :KK49:
Ben de dibine kadar adet belirtisi yaşıyorum öyle ki olsam da kurtulsam diye bakıyorum artık...:KK43:

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık :nazar:
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık :nazar:
@kuse.............................9 Aralık :nazar:
@denizz87......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
@ZehreNur....................11 Aralık :nazar:
@UYAA38......................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09.................12 Aralık :nazar:
@nesnesly......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
@cnrma.........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.......................14 Aralık :nazar:
@aleysa..........................15 Aralık :nazar:
@Akasya.........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777...................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık :nazar:
@bahar12umut...............17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92.......................19 Aralık :nazar:
@abadiss.........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf......................31 Aralık :nazar:
listemizin yeni anne adayları hoşgeldiniz. inşallah bizlere uğurlu gelirsiniz bizlerde sizlere :)
Maalesef henüz listeye açılış yapamadık :KK43: güvendiğim @tpm vardı o da ortalıklarda yok. @tpm nin son durumundan bilgisi olan var mı?
Bat 27 aralık canım...

İşte Ocak başı herkesin durumu anlaşılacak :) Eylül annesi oluruz artık :Dinşallah inşallah

hayırlısı artık daha rahatım. stres yapmak engelliyomuş hamile kalmayı

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık :nazar:
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık :nazar:
@kuse.............................9 Aralık :nazar:
@denizz87......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
@ZehreNur....................11 Aralık :nazar:
@UYAA38......................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09.................12 Aralık :nazar:
@nesnesly......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
@cnrma.........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.......................14 Aralık :nazar:
@aleysa..........................15 Aralık :nazar:
@Akasya.........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777...................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık :nazar:
@bahar12umut...............17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92.......................19 Aralık :nazar:
@abadiss.........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf......................31 Aralık :nazar:
listemizin yeni anne adayları hoşgeldiniz. inşallah bizlere uğurlu gelirsiniz bizlerde sizlere :)
Maalesef henüz listeye açılış yapamadık :KK43: güvendiğim @tpm vardı o da ortalıklarda yok. @tpm nin son durumundan bilgisi olan var mı?
Hoşbulduk :)))inşallah Rabbim nasip ederde art ardına müjdeli haberler alırız bu ay ...

Benim yüzsüz başımın belası yapışkan yakamı bırakmayan batcığım 1 Ocak listeden çıkarabilirsiniz

kızlar hayırlısı olsun üzülmeyin.benim bata 5 gün kaldı ama bende yok gibi hissediyorum bakalım hayırlısı Allahtan.

kızlarr selam herkese :) benim kasık ağrılarım arttı baya. bugün dinlenme sonra gün aşırı devam :) günler bi geçse bi geçsee

Canim benim yumurtlamadan sonra kasik agrilarim gecmisti iki gundur yeniden basladi ozellikle yururken agri artiyo sende de mi oyle oldu?

Back