- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
- 133
canım çok doğru söylüyorsun ama eczanelere sordum yok dediler.Ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok doğru söylüyorsun ama eczanelere sordum yok dediler.Ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.
Canım tek yol akışına bırakmak.... Emin ol dediğin belirtileri buradaki bütün bebiş isteyenler yaşıyor ve hepsi psikolojik hiç takmamaya çalış belirti arama kendinde, bırak herşey olacağına varsın... Su yolunu bulur :) tabi bir an önce bulsa hiç fena olmaz :) bekliyoruzzzzzhayırlı cumalar arkadaşlar. bende gece itibariyle hasta oldum. bu aydan çok umutluydum diğer aylardan çok farklıydı özellikle kasık batmaları falan. neyse bende çok stres yaptım galiba. yapmıcam ya akışına bırakacağım. durmak yok yola devam
Eczanelerde cok pahali 5lisini 55lira dedi bana sok oldum.netten almak mantikli 30lusu 26 lira nette canim bi bak istersencanım çok doğru söylüyorsun ama eczanelere sordum yok dediler.
hmmm bi araştırayım bakayımEczanelerde cok pahali 5lisini 55lira dedi bana sok oldum.netten almak mantikli 30lusu 26 lira nette canim bi bak istersen
Olmaz olur mu ya başkasına bak ya da netten al.. Predictor tavsiyemdrcanım çok doğru söylüyorsun ama eczanelere sordum yok dediler.
Gittigidiyordan alabilirsiniz fiyatları uygun. 3 gün içinde elinizde olur.canım çok doğru söylüyorsun ama eczanelere sordum yok dediler.
evet canım katılıyorum sana. bıraktım akışına. aslında yumurtlama günü falan hikaye gün aşırı çalışacaksın hangisine denk gelirse artıkCanım tek yol akışına bırakmak.... Emin ol dediğin belirtileri buradaki bütün bebiş isteyenler yaşıyor ve hepsi psikolojik hiç takmamaya çalış belirti arama kendinde, bırak herşey olacağına varsın... Su yolunu bulur :) tabi bir an önce bulsa hiç fena olmaz :) bekliyoruzzzzz
Aynennn bu yüzden kocalara küsmemeye dikkatevet canım katılıyorum sana. bıraktım akışına. aslında yumurtlama günü falan hikaye gün aşırı çalışacaksın hangisine denk gelirse artık
hahahaAynennn bu yüzden kocalara küsmemeye dikkat
aynen canım.1 ocak benim batYa birileri Ocak la ilgili bi başlık açsa da oraya üşüşsek
Bat 27 aralık canım...@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@cnrma.........................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
listemizin yeni anne adayları hoşgeldiniz. inşallah bizlere uğurlu gelirsiniz bizlerde sizlere :)
Maalesef henüz listeye açılış yapamadık güvendiğim @tpm vardı o da ortalıklarda yok. @tpm nin son durumundan bilgisi olan var mı?
Hoşbulduk :)))inşallah Rabbim nasip ederde art ardına müjdeli haberler alırız bu ay ...@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@cnrma.........................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
listemizin yeni anne adayları hoşgeldiniz. inşallah bizlere uğurlu gelirsiniz bizlerde sizlere :)
Maalesef henüz listeye açılış yapamadık güvendiğim @tpm vardı o da ortalıklarda yok. @tpm nin son durumundan bilgisi olan var mı?
kızlarr selam herkese :) benim kasık ağrılarım arttı baya. bugün dinlenme sonra gün aşırı devam :) günler bi geçse bi geçsee