- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Açıyorum bebişim becerebilirsem tabiBu sana ozel bi topik ismi olmus
yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm
bu nasil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıyorum bebişim becerebilirsem tabiBu sana ozel bi topik ismi olmus
yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm
bu nasil?
Actim kiii :)Canım ne diyorsun açalım mı bu başlığı?
Açıyorum bebişim becerebilirsem tabi
İnşallah hamilelik belirtisidir. Ben bu ay hiç belirti hissetmiyorum hatta göğüslerimde bile belirti yok bu ayda olmadı sanırım.Kasiklarimda bir agirlik var agri degil batma degil tuhaf bi baski sanki uzerine bisey oturmus gibi nefes alirken yururken otururken hissediyorum aklim hep orda bi fikri olan varmi acep?
Ayyy insallah arkadasim agzindan bal damliyor resmen ben kist olmasindan korktum bat 15 aralik 1hafta kaldi hamilelik varsa olurmuki böyle?İnşallah hamilelik belirtisidir. Ben bu ay hiç belirti hissetmiyorum hatta göğüslerimde bile belirti yok bu ayda olmadı sanırım.
Olur tabi ama sen yine de çok düşünmemeye çalışAyyy insallah arkadasim agzindan bal damliyor resmen ben kist olmasindan korktum bat 15 aralik 1hafta kaldi hamilelik varsa olurmuki böyle?
aynı belirti bende de var ilk defa bu ay oluyor.hatta gebelik belirtisi topiğinede yazdım..bende özellikle yatınca hissediyorum.4 gün var bata..hayırlısı olsun inşaallah.Kasiklarimda bir agirlik var agri degil batma degil tuhaf bi baski sanki uzerine bisey oturmus gibi nefes alirken yururken otururken hissediyorum aklim hep orda bi fikri olan varmi acep?
Patladim patlicam resmen karnimda sisti hasta olcam gibi bide cok sık acikiyorum bennn Allahimmm insallah hamileyizdir senin bat ne zaman?aynı belirti bendsık e var ilk defa bu ay oluyor.hatta gebelik belirtisi topiğinede yazdım..bende özellikle yatınca hissediyorum.4 gün var bata..hayırlısı olsun inşaallah.
11 aralık canım.benimde karnım şişti.sivilcelendim.adet belirtilerim var yani.ama onun dışında bu ay çok sık idrarım geliyor bir ayağım wc de yani..bu iki belirti acaba mı dedirtiyor ama herşeye hazırım tabiPatladim patlicam resmen karnimda sisti hasta olcam gibi bide cok sık acikiyorum bennn Allahimmm insallah hamileyizdir senin bat ne zaman?
kusura bakmayın haftasonu pc den giremiyorum o yüzden şimdi hemen ekliyorumBeni de eklediniz mi ..
kendini çok yıpratıyorsun ve bu sana hiçbirşey kazandırmıyor aksine bu düşünceler bebekten uzaklaştırıyor seni. biraz bebek düşüncesinden uzaklaşmaya çalış, yeni bir uğraş bul kendine bak o zaman herşey daha güzel olacakben öle çok sıkıldım ki.öyle çok daraldımkii.öyle cok usandımki. öyle cokk yoruldumkii..öyle çokk kızıorum ki herşeye ve herkeze.kızıorum isyan ediorummm.kurtulmak istiorum.kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorumm.eskisi ğibi umursuz yaşamak istiorummm.ben bunca caba sarf ederken etrafımda şakır şakır hamile kalanları duydukçaa yemin ediorumm kahroluorum..o haberleri duydukçaa kafamdan aşag kaynar sular iniooo.içim sızlıoo.yutkunamıorumm..pekii nedenn benn.benden sonra evlenenlerin hemen kaldıklarını düşündükçeee uyuyamıorum.arkadaşlarımın bebek görmeye gitmelerim ğünler öncesii kabuss oluoo.o ğünün gelmesini istemiorum... kimsenin mutluluguna ortak olmak istemiorummm.sıkıldım.çevremdekilerin üzülmeyecegimi bilsem oan intaar edecegim.neden benim bedenim hergünn eriooo.hiçbir saglık sorunumuz yok peki neden olmuoo.biliorum allah nasip etmediği için olmuoo dimii.eveet isyan ediorum allahım verdinnn kimisi çöpe attıı vrdin kimisi lagım çukuruna attıı verdin kimisi çöpe attıı. ben senin yolundaa bir müslüman yetiştirecegim diee duaa ediorumm ugraşıorum bana neden vermiosunn.herduydugumu yaparkenn daha kokusunu duyat duymaz midemin altüss olurkeennn soorunum yokkkennn haplar içerkennn artık yüzüme sivilcelerden bakılmaz hale gelirken allahım bana neden bunu reva gördünn.kızıorumm kendime kızıorumm. sorun sensin diorum kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorum.uyumak istiorumm..atıkk istemiorum hiçbirşeeyy ne ilişkii nee ilaçç .zaten strestenn ilişkide zor oluoo. bunları düşündükçeee napayımm şimdi.uyuyamıorumm.uyumak istiorum .hep kabuslar görüorum arkadaşlarım bebekleri ve eşleriyle bebekk severken gördüğümde senin yook diorumm.daha adet olmadan hafta varkenn ğidip kan testi bilmem nee. ne parama acıdımm .nee kendime.yoruldum.eski ben olmak istiorum..eşime yalvardımm.düşüncelerden kurtulamıorum.beni kurtarrrr diee.eskisi ğibiolmak istiorum..allahımm kurtarr beniii.yoksa ...
çokk yoruldumm.
Oyle dusunme tabikide olacaksinn hayirli zamanda olsun insallah cok dua et hepimize ett benim dualarimda hepiniz varsinizgerçekten bende bvirğün anne olacakmııyım