Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Merhaba kızlar
Topikteki kötü haberlere bir yenisini de ben eklemek istemezdim ama ben de bugün itibariyle kırmızı kartı yedim, damla damla başladı.Zaten erken yumurtlamıştım erken geleceğini biliyordum.
Pek çalışmadığımız için üzülmeye hakkım yok diye avutuyorum kendimi..
Umutlar yeni yılda artık...
En büyük korkum ise bir daha ki aralıkta hala bugünkü cümleleri kuruyor olmak...
Dün cuma saatinde çok dua ettim ağladım Allahım hayırlıysa bir mucize olsun lütfen diye..Daha zamanı var demek ki..
Allah hepimizin sabrını selamete erdirsin, bizleri evlat hasretiyle sınamasın, evlatla imtihan etmesin..
Hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah..
Güzel haberler için takipte olacağım kızlar, sevgiler...

bende bu aydan azda olsa umutluyum. geçen ay beklediğim tarihten 4 gün önce geldi adetim. bu ay 15-16 gibi. umarım olmaz

bizimde ileri hız aynı sizinkiyle ama 17 ay oldu hala yok

Kızlar benim bu ayda hüsran oldu.sabah inanılmaz kasık sancısıyla acile gittik tahliller yapıldı binşeybçıkmadı bu arda gebelikte yokmuş batım 17 Aralık ama olsaydı kanda çıkardı kist falan var galiba bende yarın doktoruma randevu aldım gideceğim umarım kötü bi şey çıkmaz

Canım bu ay çoğumuz hüsrana uğradık sıkma canını gelecek ay güzel Haberleri alacaz inşallah :) üşütmşsndr belki, pozitif düşün pozitif olsun... Yaz yarın bakalım doktor ne diycek

mrb arkadaşlar benide listeye eklermisiniz .BAT 10 aralık. Allah en hayırlı zamanda hepimizi kavuştursun evlatlarımıza.isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…