Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Canım tek yol akışına bırakmak.... Emin ol dediğin belirtileri buradaki bütün bebiş isteyenler yaşıyor ve hepsi psikolojik hiç takmamaya çalış belirti arama kendinde, bırak herşey olacağına varsın... Su yolunu bulur :) tabi bir an önce bulsa hiç fena olmaz :) bekliyoruzzzzz

evet canım katılıyorum sana. bıraktım akışına. aslında yumurtlama günü falan hikaye gün aşırı çalışacaksın hangisine denk gelirse artık

Günaydın kızlaaar :)
Anlaşılan kırmızılar kol geziyor topikte, hepimizin hakkında hayırlısı...Güzel haberler de olur inşallah yakında
Ben de dibine kadar adet belirtisi yaşıyorum öyle ki olsam da kurtulsam diye bakıyorum artık...

Bat 27 aralık canım...

İşte Ocak başı herkesin durumu anlaşılacak :) Eylül annesi oluruz artık inşallah inşallah

hayırlısı artık daha rahatım. stres yapmak engelliyomuş hamile kalmayı

Hoşbulduk :)))inşallah Rabbim nasip ederde art ardına müjdeli haberler alırız bu ay ...

kızlarr selam herkese :) benim kasık ağrılarım arttı baya. bugün dinlenme sonra gün aşırı devam :) günler bi geçse bi geçsee

Benim yüzsüz başımın belası yapışkan yakamı bırakmayan batcığım 1 Ocak listeden çıkarabilirsiniz

kızlar hayırlısı olsun üzülmeyin.benim bata 5 gün kaldı ama bende yok gibi hissediyorum bakalım hayırlısı Allahtan.

kızlarr selam herkese :) benim kasık ağrılarım arttı baya. bugün dinlenme sonra gün aşırı devam :) günler bi geçse bi geçsee

Canim benim yumurtlamadan sonra kasik agrilarim gecmisti iki gundur yeniden basladi ozellikle yururken agri artiyo sende de mi oyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…