Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

normal test yaptım internet hesaplamasına göre yumurtlama 18 kasımdı 5 kasımda sat tı. umarım test doğrudur kanda da çıkar , kimyasal yada dış gebelik dicekler diye çok korkuyorum

normal test yaptım internet hesaplamasına göre yumurtlama 18 kasımdı 5 kasımda sat tı. umarım test doğrudur kanda da çıkar , kimyasal yada dış gebelik dicekler diye çok korkuyorum
hadi yaptır kan tahlilini bir an önce, çatlıycaz meraktan. yapalım artık listenin açılışını

düşünme öle şeyler neden dış gebelik felan olsun ki iyi düşün ii olsun

düşünme öle şeyler neden dış gebelik felan olsun ki iyi düşün ii olsun
ilki gelişim bozukluğundan 3 aylık düşük oldu o yüzden içimde hep korku var ama haklısın her zaman iyi düşünmek lazım sizlerde dua edin

Inşallah sağlıklı bir gebelikte yüreğini ferah tut. Çoook sevindim herşey güzel olsun senin için. Darısı başımıza bat çok yakın bizim ayrı bir içim kıpırdandı ama heveslenmek istemiyorum. Oyyı bebecik geliyor inşallaaahhhh hayırlısıyla

Canım o güzel yüreğini ferah tut, pozitif düşün ki bebeğin de iyi olsun sağlıklı mutlu bir bebek olsun
Hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz hepimiz

kızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
Cok sukur ya hayirli olsun canim rabbim sagllikla kucagina almayi da nasip etsin İnsAllah

hekese hayirli aksamlar kiiizlar grip oldum cok ugrayamiyorum bu ara ama haberler guzel baslaadi hadi bakalim darisi tüuuuuuuum listeye olsun İnsAllahOpuyorum hepiniziii

ya bu belirtiler gerçekten çok zor ayırt etmek adet mi hamilelik mi diye
beklemek daha da zor artık görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyorum önümüzdeki aylara bakacağım galiba...

bu arada topiğimiz hamilelik haberlerini almaya başlamış bile... hayırlı olsun...
bi tek ben varım galiba kendi kendime konuşuyom işte

bu arada topiğimiz hamilelik haberlerini almaya başlamış bile... hayırlı olsun...
bi tek ben varım galiba kendi kendime konuşuyom işte
Evettt hamilelik haberleri gelmeye baslamis bu guzel haberi vermeyi bizede nasip eder rabbim.bende burdayim canim 15 araliga cok var dolayisiyla ne belirti var bende ne bisey umutluyum ama 13aydir en sıkı calistigimiz ay bu ay hadi hayirlisi dualarim sizinle sizlerde beni unutmayin dualarinizda lutfennn

inan namazlarımda ediyorum dua hiç merak etme. kız sabahı zor bekliyom inan ki.
ya bide stresten gecikirse ama yoksa falan diye de düşünmüyo değilim...

OTE="nane-limon, post: 38117876, member: 637702"]inan namazlarımda ediyorum dua hiç merak etme. kız sabahı zor bekliyom inan ki.
ya bide stresten gecikirse ama yoksa falan diye de düşünmüyo değilim...[/QUOTE]
Allah kabul etsin canimm :) kac aydir calisiyorsunuz insallah bebegin seninledir veee yarin hayirli haberine hep birkte seviniriz.belirti falan hissediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…