- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
mesaj attım, topiğe gelirse durumunu öğrenip listemizi güncellerizzobiska 'dan haber var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj attım, topiğe gelirse durumunu öğrenip listemizi güncellerizzobiska 'dan haber var mı?
emin misin canım ya kesin mi
atayım mı senin tarihi 31 aralık a yoksa biraz daha bekleyim mi hı ne dersin?yani akıntım baya artmıştı kasıklarıma da ağrı giryo hafif sanırım oldum işte napalım artık hayırlısı
atayım mı senin tarihi 31 aralık a yoksa biraz daha bekleyim mi hı ne dersin?
Hiç içimden gelerek yazmıyorum inşallah mucizen seninledirat canım zaten devamı gelmezse hepimize sürpriz olur ama en azından kendimi artık 31 aralığa hazırlarım sen at tatlım
Hiç içimden gelerek yazmıyorum inşallah mucizen seninledir
zobiska ........................3 Aralık.......................................???
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
hilal1907 .......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Akasya .........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 ......................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
azure34 ........................24 Aralık
only_time .....................26 Aralık
Hijyenik ........................26 Aralık
N niliferrr .........................29 Aralık
chickpeas ......................29 Aralık
gokceasaf ......................31 Aralık
sağol canım Allah razı olsun, sende kendine iyi bakKızlar merhaba Rabbim o günü bizlere en kısa zamanda yaşatsın Duaya çok ihtiyacımız var .. Moralleri bozmak yok Veren de O Alan da O ... Rabbim bizleri görüyor Allahtan ümidimizi asla kesmeyelım diyor ki Rabbimiz sizin hayır gördüğünüzde bir şer . Şer gördüğünüzde bir hayır vardır . O yüzden canımızı sıkmayalım Yaradanımıza sıkı sıkı sarılalım Allah gönlümüzdekini biliyor ya kafi kendinize çok iyi bakın selam ve duayla
kızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
kızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
Yumurtlaman ayin kaciydi cnm testi kacinci gun yaptinnkızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
Hayırlı olsundarışı başımızakızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
olleeeeeyyyyyy, sanırım listemizin ilk hamişi geliyoooorrrrrrkızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
ayın 8 inde daha erken çıkmaz düşüncesiyle öylesine yap bir tane test. çıkmazsa zaten daha erken çıkmaması normal der geçersin çıkarsa da çifte mutluluk yaşarsınız :)kızlar 8 aralık 1.evlilik yıldönümümüz
malum 11 aralıkta bat..diyorumki acaba 8 inde test yapsam çıkar mı?eğer bebiş varsa o gün öğrenmemiz çifte mutluluk olur
ne diyorsunuz çok mu erken olur yada erken gebelik testleri var onunla çıkar mı?
bu arada facede bebişi olan arkadaşlar foto falan koyuyorlar çok üzülüyorum insanın yüreği burkuluyor..mahallede yeni doğan bebekler var kaynanamla hediye alıp bebek görmeye falan gidiyoruz kendimi çok kötü hissediyorum.zaten her gören soruyor artık..
canım normal test mi erken gebelik testi mi yaptın? inşaallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi