• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

[Qleysa, post: 38122974, member: 569982"]normalde çok iradesizimdir ama bu konuda kendime bu ay şaşırıyorum. ilk defa aylardır kendimi dinlemiyorum, belirti aramıyorum kafaya takmıyorum ooohhhhhh rahatım böyle
Ne guzelll bqk simdi ben olsam bu rahatloktan bile bisey cikarip himmm rahatim bu ay kesin biseyler var heralde derim haaahaayy bu moddayim[/QUOTE]
arada aklıma düşmüyor değil ama bu şekilde baskılamaya çalışıyorum kendimi :)mesela dünden beri kasıklarım ağrıyor tam acaba hamilelik belirtisi mi diye düşünecekken yok yok diyorum yumurtlamadır o kesin ondan ağrır en iyisi kaçırmayım çalışmaya devam deyip adamın tepesine çöküyorum:-)

Gunaydiiiiiiiiiiin kizlaaaaar aleysa aleysa listede hamile olanlara isaret koy da bakalim kac tutturcazz T tpm den haber yok mu testi silik cikmisti tahlil yapicakti flsn

Gunaydiiiiiiiiiiin kizlaaaaar aleysa aleysa listede hamile olanlara isaret koy da bakalim kac tutturcazz T tpm den haber yok mu testi silik cikmisti tahlil yapicakti flsn
işareti koymaz mıyım kocaaammmaaannnn işaret koycam hamiş olanın yanına ama henüz net bişet yok ki :( T tpm de silik çizgi çıkmıştı henüz kan testi ile netleşmedi diye biliyorum. kaçırdığım birşey varsa arada uyarın beni hatunlar, malum çalışırken takip edememiş olabilirim

İnşallah regli olmazsın da kürü yapmana gerek kalmadan bebeişin gelir cnm :KK66: Bu kür işe yarıyor benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde bu kürü kullandığım ikinci ayda hamile kalmıştım :KK66:
Nasıl yapılıyor bu kür?

işareti koymaz mıyım kocaaammmaaannnn işaret koycam hamiş olanın yanına ama henüz net bişet yok ki :KK43: T tpm de silik çizgi çıkmıştı henüz kan testi ile netleşmedi diye biliyorum. kaçırdığım birşey varsa arada uyarın beni hatunlar, malum çalışırken takip edememiş olabilirim

Valla cnm ben baktim goremedim bi haber. bat 13 aralik ciksa da hemen haber versemm :)

[QUOTaleysa, post: 38123225, member: 569982"]Ne guzelll bqk simdi ben olsam bu rahatloktan bile bisey cikarip himmm rahatim bu ay kesin biseyler var heralde derim haaahaayy bu moddayim[/QUOTE]
arada aklıma düşmüyor değil ama bu şekilde baskılamaya çalışıyorum kendimi :)mesela dünden beri kasıklarım ağrıyor tam acaba hamilelik belirtisi mi diye düşünecekken yok yok diyorum yumurtlamadır o kesin ondan ağrır en iyisi kaçırmayım çalışmaya devam deyip adamın tepesine çöküyorum:-)[/QUOTE]
:))) benim kocamda her aksam bugun cocuk yapcazmi diye soruyor bizdede o isin adi cocuk yapmak olarak degisti Allahimmmm bu yazismalarimizi bu gunlerimizi okuyup hatirlayip gulecegimiz gunleride gosterrr

İnşallah regli olmazsın da kürü yapmana gerek kalmadan bebeişin gelir cnm :KK66: Bu kür işe yarıyor benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde bu kürü kullandığım ikinci ayda hamile kalmıştım :KK66:

İnşallah canimmm cok sagol ne guzel dua boyle bu :)) Allahim hepimize nasip eder insallah saglikli hayirli uzun omurlu guzel bebekler

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................beklemede
@nane-limon.................4 Aralık ......................................beklemede
@balarisi1.......................6 Aralık :nazar:
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık :nazar:
@kuse.............................9 Aralık :nazar:
@denizz87......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
@ZehreNur....................11 Aralık :nazar:
@UYAA38......................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09.................12 Aralık :nazar:
@nesnesly......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.......................14 Aralık :nazar:
@aleysa..........................15 Aralık :nazar:
@Akasya.........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777...................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@bahar12umut...............17 Aralık :nazar:
@yaren92.......................19 Aralık :nazar:
@abadiss.........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf......................31 Aralık :nazar:

5 aydir falan istiyoduk 20 gun once doktora gittim inofolic diye bir ilac verdi gebeligi kolaylastirir dedi ama ben onu icmeye basladigimda yeni hamile kaldim galiba

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Ben de inofolic kullanıyorum adet günümden beri işe yarayacak mı merak ediyorum gerçi çok doğru düzgün çalışamadık yumurtlama dönemi 2 gün çalışabildik kendimden değil ama inofolicten ümidim var biraz:KK48:
Böyle inofolicle hamile kalanları duydukça belki diyorum..

Kendimi dinlemiyeyim diyorum topiklere bakmayayim diyorum yok olmuyor sabah gozumu acar acmaz ilk aklima gelen kk ya gireyim bakalim kimler hamile benim gibi uzun suredir hamile kalamayan varmi kimler mujdeli haberler vermis yeni taktikler varmi aaaaaayyyyy icim sisti sadece benim degil esimde isyanlarda bebek muhabbetini yasakladi bana..

Al bizden de o kadar... Aynı bendeki, bizim evdeki durumu özetlemişsin canım..

Ben de inofolic kullanıyorum adet günümden beri işe yarayacak mı merak ediyorum gerçi çok doğru düzgün çalışamadık yumurtlama dönemi 2 gün çalışabildik kendimden değil ama inofolicten ümidim var biraz:KK48:
Inofolic ne cnm

Folik asit içeren yumurta güçlendirici destekleyici bir takviyeymiş canım, genelde polikistik over olanlara veriyorlarmış.Bende bir sorun yok ama doktorum hamileliği hızlandırsın diye verdi

Himm anladim cnm bunu kullanabilmek icin illa doktora mi gitmek gerekiyorr

Bizde fazla calismadik bu aybhatta hesabima gorr yumurtlama gunumde hicnolamadik oncesindenolmustu bebisim gelmis o zaman

Bizde fazla calismadik bu aybhatta hesabima gorr yumurtlama gunumde hicnolamadik oncesindenolmustu bebisim gelmis o zaman

Oy maşallah hoşgelmiş bebiş:nazar:
İnofololic benim yumurtlamayı epey öne çekti, 16-17. günler akıntı yaşarken 12. güne çekti, belki senin de o yüzden erken olmuş olabilir ve hemencecik gelmiş bebişin çok şükür, darısı başımıza:anneadayı:

Nasıl yapılıyor bu kür?

10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
Adetin 2.günü başlayıp 12. gününe kadar 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Aynı anda başka kür yapamıyorsun.

10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
Adetin 2.günü başlayıp 12. gününe kadar 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Aynı anda başka kür yapamıyorsun.
sağol canım.beğendim ben bunu. adet olursam bu ay bende yapayım kolaymış bunu yapmak. tadı nasıl peki

Back