Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah topiğimizin açılışını yaparsınkızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
hadi yaptır kan tahlilini bir an önce, çatlıycaz meraktan. yapalım artık listenin açılışınınormal test yaptım internet hesaplamasına göre yumurtlama 18 kasımdı 5 kasımda sat tı. umarım test doğrudur kanda da çıkar , kimyasal yada dış gebelik dicekler diye çok korkuyorum
ilki gelişim bozukluğundan 3 aylık düşük oldu o yüzden içimde hep korku var ama haklısın her zaman iyi düşünmek lazım sizlerde dua edindüşünme öle şeyler neden dış gebelik felan olsun ki iyi düşün ii olsun
inşallah walla kalbim yerinden dırlıcak heyecandan rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsünhadi yaptır kan tahlilini bir an önce, çatlıycaz meraktan. yapalım artık listenin açılışını
inşallah rabbim nasip etmiştir biran önve gidip kan testi vermek istiyorumAyy inşallah topiğimizin açılışını yaparsın
normal test yaptım internet hesaplamasına göre yumurtlama 18 kasımdı 5 kasımda sat tı. umarım test doğrudur kanda da çıkar , kimyasal yada dış gebelik dicekler diye çok korkuyorum
normal test yaptım internet hesaplamasına göre yumurtlama 18 kasımdı 5 kasımda sat tı. umarım test doğrudur kanda da çıkar , kimyasal yada dış gebelik dicekler diye çok korkuyorum
Cok sukur ya hayirli olsun canim rabbim sagllikla kucagina almayi da nasip etsin İnsAllahkızlar idrar testi yaptım silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam ama benim içim bir tuhaf yokmuş gibi
Canim Allah buyuktur vardir hayirli zamaniyani akıntım baya artmıştı kasıklarıma da ağrı giryo hafif sanırım oldum işte napalım artık hayırlısı
Evettt hamilelik haberleri gelmeye baslamis bu guzel haberi vermeyi bizede nasip eder rabbim.bende burdayim canim 15 araliga cok var dolayisiyla ne belirti var bende ne bisey umutluyum ama 13aydir en sıkı calistigimiz ay bu ay hadi hayirlisi dualarim sizinle sizlerde beni unutmayin dualarinizda lutfennnbu arada topiğimiz hamilelik haberlerini almaya başlamış bile... hayırlı olsun...
bi tek ben varım galiba kendi kendime konuşuyom işte
Bat ne zamandi?bugün test yaptım negatif çıktı