Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aciyor ama hep battan 15gun once acimaya basladigi icin belirti olarak yorumlamiyorumbenimde 14 aralık sanki göğüslerim acıyor gibi yaaa
hımm yok benim battan 1 yada 2 gün önce acır sonra adet olurum ama bilemiyorum tabi genede
Ayyy insallahhh bende bu ay sogan kuru yaptim :))ben bu ay soğan kürüde yaptım bakalım ne olucak
5 aydir falan istiyoduk 20 gun once doktora gittim inofolic diye bir ilac verdi gebeligi kolaylastirir dedi ama ben onu icmeye basladigimda yeni hamile kaldim galibacanım hayırlı olsun tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipicmedeninşaallah.
ne kadardır istiyordun? herhangi bir kür özel birşey denedin mi canım?
Hayirli, saglikli, uzun omurlu olsun bebegin canim :)5 aydiaratmadan stiyoduk 20 gun once doktora gittim inofolic diye bir ilac verdi gebeligi kolaylastirir dedi ama ben onu icmeye basladigimda yeni hamile kaldim galiba
Amin tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin insallahHayirli, saglikli, uzun omurlu olsun bebegin canim :)
Amin tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin insallah
Aminnn canimm bende bu ay regli olursam corekotunu deneyecegim insallah ise yarar hepimiz icin hayirlisi olur insallahGünaydın güzel anne adayları
Biliyorsunuz batım 6 aralıktı ama hiç olmayan bişey oldu ve ben 3 gün erken oldum niye bilmem ilk kez böle bişey oldu geç olmasına şahittim ama..Neyse dün ki kısa süren üzüntüm ve yasımdan sonra bugün yeni ay için başladım çörekotu kürüne bakalım neler olacak :) Listemizin açılışı yapıldı dilerim batı en son ben olarak kapanışı da ben yaparım. Rabbim bizlere Sağlıklı Hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte ...AMİNNNNNN
sana da günaydın güzel anne adayı :)Günaydın güzel anne adayları
Biliyorsunuz batım 6 aralıktı ama hiç olmayan bişey oldu ve ben 3 gün erken oldum niye bilmem ilk kez böle bişey oldu geç olmasına şahittim ama..Neyse dün ki kısa süren üzüntüm ve yasımdan sonra bugün yeni ay için başladım çörekotu kürüne bakalım neler olacak :) Listemizin açılışı yapıldı dilerim batı en son ben olarak kapanışı da ben yaparım. Rabbim bizlere Sağlıklı Hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte ...AMİNNNNNN
normalde çok iradesizimdir ama bu konuda kendime bu ay şaşırıyorum. ilk defa aylardır kendimi dinlemiyorum, belirti aramıyorum kafaya takmıyorum ooohhhhhh rahatım böyleKendimi dinlemiyeyim diyorum topiklere bakmayayim diyorum yok olmuyor sabah gozumu acar acmaz ilk aklima gelen kk ya gireyim bakalim kimler hamile benim gibi uzun suredir hamile kalamayan varmi kimler mujdeli haberler vermis yeni taktikler varmi aaaaaayyyyy icim sisti sadece benim degil esimde isyanlarda bebek muhabbetini yasakladi bana..
Aminnn canimm bende bu ay regli olursam corekotunu deneyecegim insallah ise yarar hepimiz icin hayirlisi olur insallah