Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

hımm yok benim battan 1 yada 2 gün önce acır sonra adet olurum ama bilemiyorum tabi genede

hımm yok benim battan 1 yada 2 gün önce acır sonra adet olurum ama bilemiyorum tabi genede

Ozaman bu acilari hayra yormakta haklisin arkadasim insallah seninde guzel haberlerini aliriz :) benim kasiklarimdada hafif agri var yumurtaliklarimin agridigini hissediyorum bilemedim :)

kasık batmasıda çok önemli bir belirti bilesin dikkat et kendine ağır felan kaldırm sakın

canım hayırlı olsun tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipicmedeninşaallah.
ne kadardır istiyordun? herhangi bir kür özel birşey denedin mi canım?
5 aydir falan istiyoduk 20 gun once doktora gittim inofolic diye bir ilac verdi gebeligi kolaylastirir dedi ama ben onu icmeye basladigimda yeni hamile kaldim galiba

5 aydiaratmadan stiyoduk 20 gun once doktora gittim inofolic diye bir ilac verdi gebeligi kolaylastirir dedi ama ben onu icmeye basladigimda yeni hamile kaldim galiba
Hayirli, saglikli, uzun omurlu olsun bebegin canim :)

Günaydın güzel anne adayları
Biliyorsunuz batım 6 aralıktı ama hiç olmayan bişey oldu ve ben 3 gün erken oldum niye bilmem ilk kez böle bişey oldu geç olmasına şahittim ama..Neyse dün ki kısa süren üzüntüm ve yasımdan sonra bugün yeni ay için başladım çörekotu kürüne bakalım neler olacak :) Listemizin açılışı yapıldı dilerim batı en son ben olarak kapanışı da ben yaparım. Rabbim bizlere Sağlıklı Hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte ...AMİNNNNNN

Aminnn canimm bende bu ay regli olursam corekotunu deneyecegim insallah ise yarar hepimiz icin hayirlisi olur insallah

sana da günaydın güzel anne adayı :)
amiiiinnnn inşallah tez vakitte bize de nasip olur annelik duygusunu tatmak

Topiğimizin güzel anne adayları, bat ı gelen anne adayları hepinize günaydın. nedir son durumlar, var mı güzel haberler
zobiska ........................3 Aralık.......................................???
yasuyasu ......................4 Aralık ......................................beklemede
nane-limon .................4 Aralık ......................................beklemede
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Akasya .........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 ......................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
azure34 ........................24 Aralık
only_time .....................26 Aralık
Hijyenik ........................26 Aralık
N niliferrr .........................29 Aralık
chickpeas ......................29 Aralık
gokceasaf ......................31 Aralık

Kendimi dinlemiyeyim diyorum topiklere bakmayayim diyorum yok olmuyor sabah gozumu acar acmaz ilk aklima gelen kk ya gireyim bakalim kimler hamile benim gibi uzun suredir hamile kalamayan varmi kimler mujdeli haberler vermis yeni taktikler varmi aaaaaayyyyy icim sisti sadece benim degil esimde isyanlarda bebek muhabbetini yasakladi bana..

normalde çok iradesizimdir ama bu konuda kendime bu ay şaşırıyorum. ilk defa aylardır kendimi dinlemiyorum, belirti aramıyorum kafaya takmıyorum ooohhhhhh rahatım böyle

[Qleysa, post: 38122974, member: 569982"]normalde çok iradesizimdir ama bu konuda kendime bu ay şaşırıyorum. ilk defa aylardır kendimi dinlemiyorum, belirti aramıyorum kafaya takmıyorum ooohhhhhh rahatım böyle[/QUOTE]
Ne guzelll bqk simdi ben olsam bu rahatloktan bile bisey cikarip himmm rahatim bu ay kesin biseyler var heralde derim haaahaayy bu moddayim

Aminnn canimm bende bu ay regli olursam corekotunu deneyecegim insallah ise yarar hepimiz icin hayirlisi olur insallah

İnşallah regli olmazsın da kürü yapmana gerek kalmadan bebeişin gelir cnm Bu kür işe yarıyor benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde bu kürü kullandığım ikinci ayda hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…