- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
bu ay başlamıştım soğan suyuna ama 7 gün yapabildim üşengeçlikten devam edemedimsoğan suyu içsene tatlım adetlerin düzene girer ve yumurtlamana yardımcı olur 2 ay yap bak hep düzenli olyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay başlamıştım soğan suyuna ama 7 gün yapabildim üşengeçlikten devam edemedimsoğan suyu içsene tatlım adetlerin düzene girer ve yumurtlamana yardımcı olur 2 ay yap bak hep düzenli olyo
olmaz kendin ve bebeğin için bazı şeylere katlanman lazım 15gün içmelisin sonraki ay da 10 günbu ay başlamıştım soğan suyuna ama 7 gün yapabildim üşengeçlikten devam edemedim
inşallah gerek kalmazda hamile kalırsın. ama kalırsa iç kesinlikle off puff yokpuuffff çok zor geliyo sabah kalk soğan suyu hazırla ammaaaaannnn.
bu ay adet den sonra (inşallah olmam Allahın izniyle de) tekrar başlasam problem olmaz herhalde
deniycem :) kendime güvenemiyorum çok iradesizim hemen pes ediyorum ama yine başlarım ona söz verebilirim :)inşallah gerek kalmazda hamile kalırsın. ama kalırsa iç kesinlikle off puff yok
kızlar meraba bende bugun klomene başladım ğünde 3 tane toplam 15 tane atacagım.bakalım neolacak benim yumurtlama haftam önümüzdeki haftaa. bakalım yaa.kısmet 8 aydır denioruzz. işte bakalım herkezi öptümm bakalım 32 kişiden kim hamiş olacak kimleri silecegiz.
zobiska ........................3 Aralık.......................................???
@yasuyasu......................4 Aralık
@nane-limon.................4 Aralık
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık
gokceasaf ......................6 Aralık
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
K kahve_delisi .................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
N niliferrr .........................29 Aralık
chickpeas ......................29 Aralık
Hoşgeldin 32. anne adayımız :) amin canım inşaallah Allahım nasip ederde yeni yıla göbişlerimizde bebişlerimizle gireriz
deniycem :) kendime güvenemiyorum çok iradesizim hemen pes ediyorum ama yine başlarım ona söz verebilirim :)
ben birşey sormak istiorum gökçaasaf'a yanlızca yumurtlama günlerinizdemi ilişki oldu.yoksan ğünlerini takip etmedinmi.nekadar sürede hamilekaldın. bi saglık sorunun varmıydı.tüm ayrıntılarıyla anlatabilirmisin kusura bakma.çok istediğimizden sacmalıoruz ama kusura bakma
Herkese merhaba.
Yazdıklarınıza göz gezdirdim, buradaki destek kuvvetler operasyonunu seviyorum :)
gokceasaf ın dediği gibi iyi ki burası var paylaşıyoruz rahatlıyoruz çünkü yaşayan biliyor birbirinin halini en iyi.
Eşim bebek beklentisini bu kadar büyüten ve her ay aşkla bekleyen batı bir türlü getiremeyen tek kadının dünya da ben olduğumu düşünüyor
Bazen tepine tepine ağlamak istiyorum özellikle bat yaklaştıkça..
Allah o duyguyu insanın içine, yüreğine düşürdü mü yanıyormuşsun o aşkla, dünyanın merkezi oluyormuş meğer..
O istek o duygu bu kadar güzelse bebiş geldikten sonraki duygular ne yücedir ne muhteşemdir kim bilir..
Bu duyguları yüreğimize düşüren rabbim sabrımızın sonunu selamete erdirir, daha yüce duyguları da nasip eder inşallah hepimize..
Yine uzun yazdım kızlar, affola..
canım hayırlı olsun tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Kizlar merhaba araligin ilk hamislerindenimmm:)
Icine dogmustur insallah malum olmustur belki sende hamilesindir gokceasaf :))yok canım ne kuru ama ben şuan hamile değilim başkasıyla karıştırıyo olmayasın
yaz kuzum yaz, güzel yazmışsın parmaklarına sağlık :) ben inanıyorum o yüce duyguları çok kısa bir zamanda bir çoğumuz yaşayacağız. Dileğim Allahım hepimize nasip etsin inşallahHerkese merhaba.
Yazdıklarınıza göz gezdirdim, buradaki destek kuvvetler operasyonunu seviyorum :)
gokceasaf ın dediği gibi iyi ki burası var paylaşıyoruz rahatlıyoruz çünkü yaşayan biliyor birbirinin halini en iyi.
Eşim bebek beklentisini bu kadar büyüten ve her ay aşkla bekleyen batı bir türlü getiremeyen tek kadının dünyada ben olduğumu düşünüyor
Bazen tepine tepine ağlamak istiyorum özellikle bat yaklaştıkça..
Allah o duyguyu insanın içine, yüreğine düşürdü mü yanıyormuşsun o aşkla, dünyanın merkezi oluyormuş meğer..
O istek o duygu bu kadar güzelse bebiş geldikten sonraki duygular ne yücedir ne muhteşemdir kim bilir..
Bu duyguları yüreğimize düşüren rabbim sabrımızın sonunu selamete erdirir, daha yüce duyguları da nasip eder inşallah hepimize..
Yine uzun yazdım kızlar, affola..
amiiiinnnnnnede güzel yazdın duygularımıza tercüman oldun bizleri bizlerden başkası anlayamaz o yüzden paylaşmak birilerinin desteğini almak gerçekten çok rahatlatıyo :) Bildiğin halde başkalarından onları duymakta... Dilerim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Üzüntülerimizi paylaştığımız gibi sevinçlerimize de ortak oluruz... amiiiiiiin
emin misin canım ya kesin miah kızlar keşke öyle olsaydı amaaaaa maalesef şimdi kırmızı kart gördüm sanırım benim bat oldu 31 aralık yazın beni listenin sonuna