• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

:( puuffff çok zor geliyo sabah kalk soğan suyu hazırla ammaaaaannnn.
bu ay adet den sonra (inşallah olmam Allahın izniyle de) tekrar başlasam problem olmaz herhalde

:KK43: puuffff çok zor geliyo sabah kalk soğan suyu hazırla ammaaaaannnn.
bu ay adet den sonra (inşallah olmam Allahın izniyle de) tekrar başlasam problem olmaz herhalde
inşallah gerek kalmazda hamile kalırsın. ama kalırsa iç kesinlikle ;) off puff yok

kızlar meraba bende bugun klomene başladım ğünde 3 tane toplam 15 tane atacagım.bakalım neolacak benim yumurtlama haftam önümüzdeki haftaa. bakalım yaa.kısmet 8 aydır denioruzz. işte bakalım herkezi öptümm bakalım 32 kişiden kim hamiş olacak kimleri silecegiz.

kızlar meraba bende bugun klomene başladım ğünde 3 tane toplam 15 tane atacagım.bakalım neolacak benim yumurtlama haftam önümüzdeki haftaa. bakalım yaa.kısmet 8 aydır denioruzz. işte bakalım herkezi öptümm bakalım 32 kişiden kim hamiş olacak kimleri silecegiz.

hepimiz olacağız inşallah. bu ay olmasa diğer aylar ama olacağız ben inanıyorum ;)

zobiska zobiska ........................3 Aralık.......................................???
@yasuyasu......................4 Aralık :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık :nazar:
@tpm.............................6 Aralık :nazar:
gokceasaf gokceasaf ......................6 Aralık :nazar:
@KEVOK........................7 Aralık :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık :nazar:
K kuse .............................9 Aralık :nazar:
@denizz87......................9 Aralık :nazar:
W Wonderful222 ..................10 Aralık :nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık :nazar:
@UYAA38......................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09.................12 Aralık :nazar:
@nesnesly......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.......................14 Aralık :nazar:
aleysa aleysa ..........................15 Aralık :nazar:
@Akasya.........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777...................15 Aralık :nazar:
K kahve_delisi .................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık :nazar:
@yaren92.......................19 Aralık :nazar:
@abadiss.........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
N niliferrr .........................29 Aralık :nazar:
chickpeas chickpeas ......................29 Aralık :nazar:
Hoşgeldin 32. anne adayımız :) amin canım inşaallah Allahım nasip ederde yeni yıla göbişlerimizde bebişlerimizle gireriz :anneadayı:

inşAllaaahhhhhhhh ,Rabbim gönlümüze göre versiinn :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

ben birşey sormak istiorum gökçaasaf'a yanlızca yumurtlama günlerinizdemi ilişki oldu.yoksan ğünlerini takip etmedinmi.nekadar sürede hamilekaldın. bi saglık sorunun varmıydı.tüm ayrıntılarıyla anlatabilirmisin kusura bakma.çok istediğimizden sacmalıoruz ama kusura bakma

deniycem :) kendime güvenemiyorum çok iradesizim hemen pes ediyorum ama yine başlarım ona söz verebilirim :)
ben birşey sormak istiorum gökçaasaf'a yanlızca yumurtlama günlerinizdemi ilişki oldu.yoksan ğünlerini takip etmedinmi.nekadar sürede hamilekaldın. bi saglık sorunun varmıydı.tüm ayrıntılarıyla anlatabilirmisin kusura bakma.çok istediğimizden sacmalıoruz ama kusura bakma

yok canım ne kusuru ama ben şuan hamile değilim başkasıyla karıştırıyo olmayasın :110:

Herkese merhaba.
Yazdıklarınıza göz gezdirdim, buradaki destek kuvvetler operasyonunu seviyorum :)
gokceasaf gokceasaf ın dediği gibi iyi ki burası var paylaşıyoruz rahatlıyoruz çünkü yaşayan biliyor birbirinin halini en iyi.
Eşim bebek beklentisini bu kadar büyüten ve her ay aşkla bekleyen batı bir türlü getiremeyen tek kadının dünyada ben olduğumu düşünüyor :KK48:
Bazen tepine tepine ağlamak istiyorum özellikle bat yaklaştıkça..
Allah o duyguyu insanın içine, yüreğine düşürdü mü yanıyormuşsun o aşkla, dünyanın merkezi oluyormuş meğer..
O istek o duygu bu kadar güzelse bebiş geldikten sonraki duygular ne yücedir ne muhteşemdir kim bilir..
Bu duyguları yüreğimize düşüren rabbim sabrımızın sonunu selamete erdirir, daha yüce duyguları da nasip eder inşallah hepimize..
Yine uzun yazdım kızlar, affola..

Herkese merhaba.
Yazdıklarınıza göz gezdirdim, buradaki destek kuvvetler operasyonunu seviyorum :)
gokceasaf gokceasaf ın dediği gibi iyi ki burası var paylaşıyoruz rahatlıyoruz çünkü yaşayan biliyor birbirinin halini en iyi.

Eşim bebek beklentisini bu kadar büyüten ve her ay aşkla bekleyen batı bir türlü getiremeyen tek kadının dünya da ben olduğumu düşünüyor :KK48:
Allah o duyguyu insanın içine, yüreğine düşürdü mü yanıyormuşsun o aşkla, dünyanın merkezi oluyormuş meğer..
O istek o duygu bu kadar güzelse bebiş geldikten sonraki duygular ne yücedir ne muhteşemdir kim bilir..
Bu duyguları yüreğimize düşüren rabbim sabrımızın sonunu selamete erdirir, daha yüce duyguları da nasip eder inşallah hepimize..

nede güzel yazdın duygularımıza tercüman oldun :KK66: bizleri bizlerden başkası anlayamaz o yüzden paylaşmak birilerinin desteğini almak gerçekten çok rahatlatıyo :) Bildiğin halde başkalarından onları duymakta... Dilerim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Üzüntülerimizi paylaştığımız gibi sevinçlerimize de ortak oluruz... amiiiiiiin :D :KK46::anneadayı:

Kizlar merhaba araligin ilk hamislerindenimmm:)
canım hayırlı olsun tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
ne kadardır istiyordun? herhangi bir kür özel birşey denedin mi canım?

Herkese merhaba.
Eşim bebek beklentisini bu kadar büyüten ve her ay aşkla bekleyen batı bir türlü getiremeyen tek kadının dünyada ben olduğumu düşünüyor :KK48:
yaz kuzum yaz, güzel yazmışsın parmaklarına sağlık :) ben inanıyorum o yüce duyguları çok kısa bir zamanda bir çoğumuz yaşayacağız. Dileğim Allahım hepimize nasip etsin inşallah

nede güzel yazdın duygularımıza tercüman oldun :KK66: bizleri bizlerden başkası anlayamaz o yüzden paylaşmak birilerinin desteğini almak gerçekten çok rahatlatıyo :) Bildiğin halde başkalarından onları duymakta... Dilerim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Üzüntülerimizi paylaştığımız gibi sevinçlerimize de ortak oluruz... amiiiiiiin :D :KK46::anneadayı:
amiiiinnnnn

ah kızlar keşke öyle olsaydı amaaaaa maalesef şimdi kırmızı kart gördüm sanırım :KK61:benim bat oldu 31 aralık yazın beni listenin sonuna :cry::cry::KK61::KK61::KK61::KK42::KK42::KK42::KK42:

Back