Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

Evini cok begendim, Allah mutlu bir sekilde oturmayi nasip etsin. Oglusunda ne tatli öyle masallah :nazar:
Darisi kiradakilerin basina insallah ;)

canım evine bayıldım tek kelime ile süper.güzel allahım bebeğiniz ile birlikte içinde huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.sana birşey danışacağım.bizim evimiz şu anda inşaat halinde bizim de mutfağımız senin ki gibi abanoz beyaz olacak.senin tezgahın malzemesi ne ve rengi ne olarak geçiyor?canım mutfağın bu renklerde çok hoş durmuş.hatta bizim mütahit diğer katlara abanoz krem yapıyor ama biz abanoz beyaz istedik.senin de mutfağını gördükten sonra iyiki de öyle istemişim dedim.:16:

Son düzenleme:
Çok güzel bir eviniz var.Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin.Oğlunuzun fotoğraflarda yer alması ayrı bir güzellik katmış.Çok tatlı yahu. =) :nazar:

Allah güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin, evin cok hos gercekten.. darisi olmayipta isteyenleri basina... sevgiler selamlar

rabbm ağız tdıyla oturmanızı nasip etsin...
çok şık,uyumlu,temiz,ferah süper daha ne olsun pırl pırıll rabbm olmayanlara böyle benm gibi bakıp iç çekenlerede nasip etsin inşallahh aminnnn

çok güzel bir zevkle döşenmiş güle güle otur canım çok beğendim:16:
girişteki vestiyerin hazır mı acaba çok hoşuma gittii bende öyle bişe düşünüyorum çokkk hoş olmuş bayıldım:)

herşeyin harika canım, başka ne denirki.. sade ve pırıl pırıl bayıldım, maşallah.. rabbim sağlıkla, huzurla dolu günler göstersin yeni evinde..

Eviniz hayırlu uğurlu olsun.Maşallah çok güzel eviniz var Allah'ım olmayanlara da nasip eder inşallah.
Güle güle oturun.:nazar::nazar::nazar:

Back
X