- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
Merhaba evin tek kelimeyle şahane güle güle otur bi şey soracağım bu arada ben de mutfak yaptırmayı düşünüyorum mutfağını nerden yaptırdın renkleri çok güzelmiş teşekkürler şimdiden
arzucum evin çok güzel mutfağına bayıldımm bende yeni eve taşınıcaz dolaplarını bu tarz yaptırmak istiyorum yanlız bişey sorucam dolap kapakların el izi yapıyomu ????
evin çok güzelmiş, dekorasyonunu güZel yapmışsınnız,odaları geniş, ferah gibi duruyor daaa senin o yaramazla o dekoratif eşyaları nasıl kullanacaksın bilmem, bende de var bir cadı da, ben bütün çerçeveleri süs eşyalarını kaldırdım
biz de yeni ev aldık, dekorasyonuyla uğraşıyoruz, daha başlamadık bugün halı seçmeye gittik seçemedik, beğenemedik, dekoratif ayna düşünüyorum, bir de girişe vestiyer ve ayakkabılık yaptırmayı düşünüyoruz, senin girişteki aykkabılığını, belki o yüklüktür bilemiyorum, çok beğendim, onu sonradan mı yaptırdınız, yoksa evin kendisinde mi vardı, eğer sonradan yaptırdıysanız hangi malzemeyi kullnadılar, dışı baya parlak duruyor çünkü?
sağol canım en kısa zamanda yapacağımkaydirigubbakcemile2orası benim evim olsaydı kesin mutfakta yaşardım kaydirigubbakcemile3
o kadar beğendim canım mutfağını güle güle kullan..
yanlız yatak odanda gardırobunun camlı kısmı hoşuma gitmedi
olduğu gibi içini gösteriyor
oraya bir buzlu cam taktırsan daha hoş olucaktır benim fikrime göre
yinede zevk ve ev senin tabiki kaydirigubbakcemile2
meleğin hepsinden güzel tabiki :lepi:
sağlıkla mutlulukla oturun yuvanızda
bu sitede en beğendiğim evler arasında ilk üçe girer cnm evin.çok zevkli döşenmiş bir ev. evinin dolaplarına bayıldım.allah inş banada kendi evimi dizmek nasip eder..buarada yemek odanı nerden aldın sorabilirmiyim onlarada bayıldım benimde almaya niyetim varda..cvp verirsen sevinirim..
teşekkür ederim çok sevindim beğendiğinizekaydirigubbakcemile2
dolapları herhangi bir mobilyacı yaptı sadece kapakları özel olarak basılıyor istedğiniz renge göre parlak kaplama kapak bir adı vardıda ben unuttum iz yapıyormu yapıyor ama çok fazla değil temizlemesi çok kolay oluyor bu cam sildiğimiz bezlerle üstünden geçtinmi çok rahat kullanması yüzey pürüsssüz olduğundan temizlik rahat
evi biz boş aldık sadece dış pen ve çelik kapısı vardı içindeki bütün herşeyi kendimiz yaptırdık çok zor oldu şöylede yapsaymışız dediğim yerler var ama oldu artık çok şükür bu bile hayalimde yoktu elin kira evine gelin girmiştimde orası bile saray gelmişti Allah olmayan herheze versin hep aynı şeyi yazmışım ama öyle isteyen herkesin olsunkaydirigubbakcemile5
Son düzenleyen: Moderatör: