Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

Merhaba evin tek kelimeyle şahane güle güle otur bi şey soracağım bu arada ben de mutfak yaptırmayı düşünüyorum mutfağını nerden yaptırdın renkleri çok güzelmiş teşekkürler şimdiden
arzucum evin çok güzel mutfağına bayıldımm bende yeni eve taşınıcaz dolaplarını bu tarz yaptırmak istiyorum yanlız bişey sorucam dolap kapakların el izi yapıyomu ????
evin çok güzelmiş, dekorasyonunu güZel yapmışsınnız,odaları geniş, ferah gibi duruyor daaa senin o yaramazla o dekoratif eşyaları nasıl kullanacaksın bilmem, bende de var bir cadı da, ben bütün çerçeveleri süs eşyalarını kaldırdım
biz de yeni ev aldık, dekorasyonuyla uğraşıyoruz, daha başlamadık bugün halı seçmeye gittik seçemedik, beğenemedik, dekoratif ayna düşünüyorum, bir de girişe vestiyer ve ayakkabılık yaptırmayı düşünüyoruz, senin girişteki aykkabılığını, belki o yüklüktür bilemiyorum, çok beğendim, onu sonradan mı yaptırdınız, yoksa evin kendisinde mi vardı, eğer sonradan yaptırdıysanız hangi malzemeyi kullnadılar, dışı baya parlak duruyor çünkü?

orası benim evim olsaydı kesin mutfakta yaşardım kaydirigubbakcemile3
o kadar beğendim canım mutfağını güle güle kullan..

yanlız yatak odanda gardırobunun camlı kısmı hoşuma gitmedi
olduğu gibi içini gösteriyor
oraya bir buzlu cam taktırsan daha hoş olucaktır benim fikrime göre
yinede zevk ve ev senin tabiki kaydirigubbakcemile2

meleğin hepsinden güzel tabiki :lepi:
sağlıkla mutlulukla oturun yuvanızda
sağol canım en kısa zamanda yapacağımkaydirigubbakcemile2
bu sitede en beğendiğim evler arasında ilk üçe girer cnm evin.çok zevkli döşenmiş bir ev. evinin dolaplarına bayıldım.allah inş banada kendi evimi dizmek nasip eder..buarada yemek odanı nerden aldın sorabilirmiyim onlarada bayıldım benimde almaya niyetim varda..cvp verirsen sevinirim..

teşekkür ederim çok sevindim beğendiğinizekaydirigubbakcemile2

dolapları herhangi bir mobilyacı yaptı sadece kapakları özel olarak basılıyor istedğiniz renge göre parlak kaplama kapak bir adı vardıda ben unuttum iz yapıyormu yapıyor ama çok fazla değil temizlemesi çok kolay oluyor bu cam sildiğimiz bezlerle üstünden geçtinmi çok rahat kullanması yüzey pürüsssüz olduğundan temizlik rahat

evi biz boş aldık sadece dış pen ve çelik kapısı vardı içindeki bütün herşeyi kendimiz yaptırdık çok zor oldu şöylede yapsaymışız dediğim yerler var ama oldu artık çok şükür bu bile hayalimde yoktu elin kira evine gelin girmiştimde orası bile saray gelmişti Allah olmayan herheze versin hep aynı şeyi yazmışım ama öyle isteyen herkesin olsunkaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım güle güle otur evinde herşey harika olmus eksiklerde zaten zamanla tamamlanır bu kadarıyla harikaa.

güle güle otur arkadaşım evinde. mutfağına bayıldım harika olmuş. bizde yeni ev aldık tadilata başladık ve mutfağım seninki gibi olsun istiyorum. yalnız bişey sorucam. mutfaktaki araya döşenmiş mozaikleri nerden buldun canım. ve metre karesini kaça aldınız. yardımcı olursan çok sevinirim.
kütahya seramik ten aldık ama markası başkaydı o görünen kadarı kalmış ellerinde 750 tuttukaydirigubbakcemile5

tatlım günlerdir senin evin resimlerini arıom sitede,yeni üyeyim tam bilmiyorum siteyi de .Senin mobilyalarına ve eşyalarına bayıldım,tam istediğim gibi.Nerden ve hangi firmadan aldığını öğrenebilir miyim,thanks.
Denizide yaşıyorum burada dekor mobilya diye bir firmadan aldım canım
iyi günlerde otur inşallah.denizlide nerdesin canım bende denizlide oturuyorum.
öncelikle iyi günlerde otur cnm evini çok begendim benim bi sorum olcak salaondaki kravuze perdeden memnunmusun kullanışlımı bende düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim
şimdilik bir sorun olmadı canım memnunumkaydirigubbakcemile5
Salondaki halın kaç metre kare acaba.
6m2 canımkaydirigubbakcemile5
Canım güle güle otur evinde herşey harika olmus eksiklerde zaten zamanla tamamlanır bu kadarıyla harikaa.
salon perdesini taçtan yaptırdım storuda dahil 750 tl tuttu 1500 dü %50 vardı çok ii geldi yani şu an yine var yaptırmak isteyenlere duyurayım
tekrar tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar :lepi:

:nazar:eviniz çok güzelmiş huzur sağlık mutlulukla oturmak nasip olsun:nazar: .. hele ora gezinen bi trtır var ya ona ayrıca bi maşallah:nazar:

bende çok beğendim mutfak ve banyoyu ama herkes çizilir iz bırakır diyor ama görünüş açısından çok güzel duruyo mat dolaplara göre sizce ne yapmak lazım benim en sevdiğim renkler bide abanoz kendi evimde de kullanmak istiyorum arzucum evin mükemmel inş memnunsundur dolaplarından

çok şık çok güzel özellikle mutfağa bayıldım. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. mutluluklar.

ne kadar ferah bi ev maşallah:nazar:
herşey çok güzel de mutfağına ayrı bi bayıldııımmm
bi de tosuncuk var ki hepsinden güzel :emir_bebek:
Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin opuyorumnanaktan

tertemız mis gıbı
ınsanın kendı evı gıbısı yok değil mi
Allah herkese nasıp etsın

evını cok beğendım
meleğini yerım senı ne kadar tatlı yaa:nazar:huzurla oturun ınş

evine bayıldım arzucum bende yeni ev yaptırıyorum valla seninkilerdenden örnek aldım biraz valla zevklerimizde benziyoo güle güle otur canım:)

herşeyin mükemmel güle güle eskit eşyalarını,sağlıklı güzel günlerde inş..

iyi günlerde oturun inş.herşey tertemiz, uyumlu vede şık.:nazar:

arcucum ben yatak odana bayıldım mutfak ve holdeki dolabada acaba yatak odan hazırmı yaptırdınmı bilgi veririsen sevinirim:) bizde ev yaptırıyoruz şuan dolapların renkelrine karar veriyoruz seninkilerdende örnek alıyom haberin olsun:)güle güle otur canım

çok güzel evin var cnm.alah aşkla huzurla oturmyı nasip etsin.o pemde halının aynısından bende aldım.bir kaçtane ve ciddi bir para ödedim gerçekten.acaba sende faiş bir rakamamı aldın onu.

Eviniz çok güzel,uyumlu ve zevkle döşenmiş.Güle güle,mutlu,huzurlu oturun inşallah.Bebeğiniz de çok tatlı uzun ömürlü olsun.Biz de yeni ev aldık ve vestiyer yaptırmamız gerekiyor özellikle vestiyeriniz çok hoşuma gitti fikir oldu benim için.

Back
X