• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

evin çok güzelmiş 2009 da açılmış konu ama şuan modası ile geçmedi çok güzel huzurla otur Allah yavruna da uzun ömür versin... :nazar: :nazar: :nazar:

bulaşık makinanın kapağı ağır oluyormu yoksa diğer normal kapaklar gibimi ağırlığı bende ankastre aldım ama daha kurulmadı değiştirsemmi

rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
çok güzel evin
ama ben bebeğine bayıldım
ısır onun kollarını ya
nazarım değmez cnm için rahat etsin çok güzel oğlun çook

evinizi gercekten cok begendim, ellerinize saglık Allah ihtiyacı olan herkese versin..

evin tamamı şık ve düzenli.. yorumlarıma gelince genelde salonlar şık görünür ama rahatsız gelir bana, sizin salon oldukca rahat görünüyor gelen misafir diken üstünde oturmaz :) bu benim için önemli birsey.. içinde bebişle ayrı bi güzel olmus zaten:)

sadece elinizdekinin yanı sıra daha renkli alternatif baharlık ve yaz mevsimine uygun cıvıl cıvıl bir yatak örtüsü daha edinebilirsiniz..

Allah güle güle oturmayı nasip ederi inşallah .
Herşey çok güzel ,yolluklarının modeline bayıldım :)) markasını öğrenebilir miyim ?

Allah güle güle oturmayı nasip ederi inşallah .
Herşey çok güzel ,yolluklarının modeline bayıldım :)) markasını öğrenebilir miyim ?

en güzeli de o minik paşanın odası:) Allah bağışlasın evladını.. huzurla mutlulukla oturun bir ömür.. aminnn:)

wwoooooowwwwwwwww ev çok güzel canım yaaaaaaaaa büyük bi eve de benziyo :)

Back
X