Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

İnsanların kafasının içinden tam olarak neler geçiyor bilemeyiz :) Evli çiftler bile bunu bilemez.. Kafasının içindekinin bir önemi yok. Önemli olan sizin ne istediğiniz.. Seviyosanız belli edin. Derin düşünmek insanı yorar.

Peki ona nasil sora bilirim?

Sen cinsel obje misin ?

Sebişmişler ağızdan öbüşmüşler
Uzulecegine sevinsin bence,ne güzel ilk deneyimini tutku duyduğu biriyle, ağrısız acısız zevk içinde yasamis. Millet sevdiğinden,sevildiginden emin olduğu nikahlı kocaisyla aylarca yapamıyor, iki asgari ücret parası veriyorlar tedaviye, acı yaşıyorlar falan. Zehir oluyor ilk deneyimleri.
Olmuş bitmiş işte ne güzel hayata olumlu tarafından bakmak lazım. Atalarımız sıkılmış limonun davası olmaz demisler

Yine heyecanlı konular yetiştim mi bari tüh geç kaldım demi yerimi alayım çayım çekirdeğam hazır eee nolmuş sonra

Birlikte geçirdiğiniz anlarda anlarsınız verdiği değeri..
Degene veriyor oyle gozukuyor ama mesajlasma konusunda biraz zor. Fazla mesajlasan biri degil. Hani normal hal hatir sorar, ama oyle telefondan aramaz, bazen gunlerdir konusmayiz sonra ozledim mesaji atar. Bende ozledim diyince ben seni daha fazla ozledim diyor… ozleyen insan oysa arayip sorar bir gun mesajlasma oldu mu kaldi mi dusunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…