Sonra adam da sahip çıkmayacak aaa bi bakmış ki adam zaten evliymişKucağına çocuk verecek yeni konu hamiş miyim acabaa
Aaaaaaa eee kan gelmiş diyo kız?? Ordan nasıl gelcekSana tek emojiyle anlatcam
Aşkla sevişmiş , ondan.Aaa kaçmamış ya bu daha. Dayanıklı çıktı...
Biliyorsun metresler arsız oluyor geneldeAaa kaçmamış ya bu daha. Dayanıklı çıktı...
Biz de çok gülüyoruz. Bil bakalım neden akıllı kıs.suan kopuyorum gulmektenbenim sevismem resmen 233 yorum maal oldu 15 sayfa edindi hahahaha
Ooo bize bile saldırdıAaa kaçmamış ya bu daha. Dayanıklı çıktı...
Adamın evli olmadıgını bilecek kadar tanıyorsan seninle sevgili olup olmamasına dair niyetini de bilmen gerekirdi.Evli degil cicim
İşte kısmen diyebiliriz ancak. Çünkü yaşadığımdan eminim, arkasında da dururum, işler umduğum gibi sonuçlanmazsa üzülmem diyemezsin. Yalan mı?Dogru ama
Simdi boyle dusunuyorum enazinda hoslandigim biriyle sevisiyorum
Aslan ve yükselen boğa,en tehlikeli mixBiz boğalar da az değiliz bu mevzularda hayatım. İnsanlar boğaların kıymetini anlayacaklar bir gün.
Çok mermad havası yok mu bunda yav?Ooo bize bile saldırdıyanliz yurt dısinda yaşayanlarda hep böyle bi saldirganlik var niye acaba çok merak ediyorum en azindan buraya konu açanlarda
Kız yok aşağıdaki yoruma yazdınya neyden bahsediyosun bana da anlat diye onu anlattım ajdjdjdsjjs kastettiği o sanırımAaaaaaa eee kan gelmiş diyo kız?? Ordan nasıl gelcek
Ben anladım ama terbiyem elvermediğinden açıklayamıycam. Bi babayiğit gelip anlatır şimdi
Kocam aslan benim yükselen boğa tehlikeli miyizzzz cidden ne anlamdaAslan ve yükselen boğa,en tehlikeli mix.
Benim yükselen kova. Ama mis gibi de bir boğa burcuyum yav.Aslan ve yükselen boğa,en tehlikeli mix.
Kız yok aşağıdaki yoruma yazdınya neyden bahsediyosun bana da anlat diye onu anlattım ajdjdjdsjjs kastettiği o sanırım
Bilmem ki öyleymişiz baksana,bu yaştan sonra ırz düşmanı da oldukKocam aslan benim yükselen boğa tehlikeli miyizzzz cidden ne anlamda
Aboooo sonra çocuğumla bir başına kaldım ahey aheyy napcam diye yeni konu loading.....Sonra adam da sahip çıkmayacak aaa bi bakmış ki adam zaten evliymiş
Ayyy ben aslanın ama yükselenimi falan bilmiyorum.Muhtemelen ikizler falandır,maymun iştahlının tekiyimBenim yükselen kova. Ama mis gibi de bir boğa burcuyum yav.Boğanın sözlük anlamı olabilirim. Kovanın ne kattığını henüz anlamış değilim.
Aslan ve boğa diyorsun. Hımmmm.