• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı maf etti mahkemeye vermelimiyim?

Dediklerinizi okudum, bence de 17 yaşında kız çocuğuna asla söylenecek şeyler değil, niyetinizi bilemem ama intihara sürükler gerçekten yazdıklarınız. Başkalarına kızmadan önce dönüp tekrar okuyun, bunu yaşayan siz olsanız hayatınızın en ergen ve en kötü döneminde bunları duymak istemezdiniz

üstüne yazdıklarınız “acı gerçek” de değil ki. 17 yaş kız ile birlikte olan kişi 18 yaşından büyükse gayet de şikayetçi olabilir. Delile gerek yok kadının/çocuğun beyanı esastır. 18 yaş altı biriyle o veya bu sebepten rızası olsa da kendi istese de birlikte olunamaz. Çünkü reşit değil. Yani iş öyle kuru laf hakim hüküm vermez falan filan gibi basit bi iş değil (: çook başı ağrır.

Sizinle tartışmak için yazmıyorum, sadece olur da bir şekilde bu konuyu açıp okuyan yorumunuza denk gelip şikayetçi olamayacağını zanneden istismar edilen kızlar olursa diye yazıyorum.
Allah aşkına siz fuhusu mu destekliyorsunuz?? Gerçekten anlayamıyorum. Aklım almıyor??? Ne demeliydim?? Aferin kizlar, önünüze gelenle düşün kalkin gayri meşru çocuklar doğurup sokağa atın mi diyeyim??? Okumayın, meslek sahibi olmayın herkes uckurunun derdine düşsün işi gücü bıraksın deseydim sanırım daha olumlu geri dönüşler alacaktım. Gerçekten ilgincsiniz. Pes doğrusu. Ben artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Herkes istediğini yapmakta özgür. Bir büyük olarak yapılan yanlışların tekrarlanmaması adına uyarıda bulundum. Aklı olan ne demek istedigimi gayet net anlar. Anlamak istemeyenlerin ne niyetle direndikleri gayet açık. Herkes ne yaparsa kendine yapar. Beni kullanarak işi farklı yerlere çekmeye çalışanlara prim vermem.! Çocuk yaşta değiliz kimseye pabuç bırakmam gereken neyse yapılır merak etmeyin!
Herkes işine baksın. Dağılın....
Sizin gibilere aynı düşünmek zorunda değilim. Hani herkesin düşünce özgürlüğü vardı?? Ne oldu??? Herşey işinize geldiği gibi... !!! Benden size iş çıkmaz!! Hadi başka yorumlara!!!

Ben kendi gecligimden bahsediyorum. Zamanla bayağı büyük bozulmalar olmuş ne yazık ki gençlerde. Bununla ovunmeyin, siz cesareti, özgüveni, özgürlüğü terbiyesizlikle karıştırıyorsunuz. Bizim zamanımızda öyleydi. Tamam bundan rahatsız oluyorsanız istediğinizde düşüp kalkın, hayat sizin! Fakat hamile kaldım mi acaba diye gelip burda korka korka sorular sormayın o zaman! Tamam mı güzel kızım. Adamlar kullanıyorlar işi bitince bir köşeye atıyorlar, arkanızda durmuyorlar. Biseyler anlatıyorum ezilmeyin, üzülmeyin diye. Bu yazdıklarımı kötü niyetle algiliyorsan eğer, sizin gibilere soyleyecek başka biseyin yok. Hayat sizin... Bedelini siz ödeyeceksiniz. Buyrun istediğiniz gibi yaşayın sınırsızca!
Hangi gençlik hani şu müge anlida boy boy konuları olan genclik mi herkesin bebeği başkasindan ;) senden büyüğüm öyle yüz kızarmalı olaylar nerdeymiş ya 🤣 fazla Türk filmi izlemekten bunlar hep

Gerçekler acıdır, acıtır... Ki verdiğiniz cevaptan da belli acitmis baya..
Yazdıklarımın çoğunu carpitmissiniz bravo! Hiç soylemedigim, ima dahi etmediğim şeyleri ima etmişsiniz büyük manipulasyon tebrikler! İstediğinizi yapın umrumda değil. Akıl almak için buraya yazarsanız herkes birşeyler yazar, hala yazdiklarindan rahatsız oluyorsanız çocuk aldırdım kürtaj sonrası ne kullanmalıyım. Hamile kaldım ne yapmalıyım gibilerinden buralarda ağlamayın. Siz çok akillisiniz demekki kimsenin aklına ihtiyacınız yoksa buralarda yardım dilenmeyin.kendinizi acınacak hale sokupta verilen cevaplar işinize gelmeyince vahşi bir kaplana dönüşmenizin alemi yok. Herkes hakettigini yaşar. Devam edin. 👏🏼👏🏼👏🏼
Yooo çarpıtmadım 17 yaşında bir ÇOCUĞA konuşmalarınızın toplamı bu yani.

Gayette aklı başında bir anne ve çevre ile şu an kendi ayakları üzerinde duran, belkide bu zihniyetle başaramayacağınız bir mevkideyim.

Ergenken yaptığım hangi hata olursa olsun asla gömülmedim, aksine çocuk olduğumun bilincinde olan yetişkinler bana doğrusunu ürkütmeden anlattı, ders almamı sağladı ve yanımda durdu. Psikolojim çökmediği için derslerime çalışabildim, okulumu bitirdim, bir erkeğin sevgi ve merhametine sığınmadım çünkü zaten eksik değildim.

Bugün geldiğim yerin asıl mimarı aklı başında ebeveyn ve çevremdir.

Beşerdir şaşar denir. Koskoca insanlarız yine hata yaparız. Kimse hatasız asla değildir.

Bazen başımıza bir olay gelir o an insan akıl tutulması yaşar ve akıl akıldan üstündür der, daha objektif bakabilecek insanlardan yorum isteyebilir. Bunun zekayla alakası yoktur.

Şu teknoloji çağında kimseye anlatamayıp, internetten çare arayan bir ÇOCUĞUN bunları okuyabileceğini düşünmeniz lazım.

Hamile kalmıştır mesela kanuna ve akla uygun bir şeyler yazın ki cesaretlensin. Evden kaçmak, canına kıymak gibi bir eylemde bulunmadan neler yapabileceğini idrak etsin.

Veya "Burda aklı başında ablalar var, bana bir yol gösterirler,linç etmezler, ayıplamazlar" diyerek derdini anlatabilsin ki kaybolup gitmesin.

Global bir yerde kötü kalbiniz size kalsın!

Ben kendi gecligimden bahsediyorum. Zamanla bayağı büyük bozulmalar olmuş ne yazık ki gençlerde. Bununla ovunmeyin, siz cesareti, özgüveni, özgürlüğü terbiyesizlikle karıştırıyorsunuz. Bizim zamanımızda öyleydi. Tamam bundan rahatsız oluyorsanız istediğinizde düşüp kalkın, hayat sizin! Fakat hamile kaldım mi acaba diye gelip burda korka korka sorular sormayın o zaman! Tamam mı güzel kızım. Adamlar kullanıyorlar işi bitince bir köşeye atıyorlar, arkanızda durmuyorlar. Biseyler anlatıyorum ezilmeyin, üzülmeyin diye. Bu yazdıklarımı kötü niyetle algiliyorsan eğer, sizin gibilere soyleyecek başka biseyin yok. Hayat sizin... Bedelini siz ödeyeceksiniz. Buyrun istediğiniz gibi yaşayın sınırsızca!

Ahlak bekçiliği yapı özgürlüğün ne olduğu dersini vememeniz eksik kalırdı zaten.
Hamile de kalabilirim, kullanılıp atıladabilirim, istediğim yerde konu açıp ağlayıp zırlayadabilirim bunları yapmak benim seçimim. Her açıdan başkalarının benim adıma karar verip dayattığı hayatı yaşamaktan çok daha iyidir.

Back