Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

Yahu bu kısaltmalar çok pis oldu :))

Ben de yok artık kıza iğğ yazmış diye düşünüp gıcık oldum

ewt iyi geceler olabilir ayyy nasıl anlamadım iiiki varsınız ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ig :)

:)) ee cvp atcakmısın iyi geceler fln demiş yaa hani uzatmamış bence atma uyucak fln olabilir. ama dını fln belirtmesi gzel cok svndmm snn adına inş ayyy deprem oluyoooooooooooooooooo

gozunaydin cevap icin
ama hayal kirikligina ugradim ben sahsen (bana ne oluyorsa)
daha sicak bi sey beklerdim :)
simdi tekrar yazacakmisin
eger bu mesaj uzerine tekrar yazarsan ona kesik oldugunu
kesinlikle anlar

kızlar bu arada ben farklı bir gezegendeyim sanırsam şuan. kuşlar uçuşuoo, çiçekler açmış mis gibi heryer :)

kız o ig ilk okuyuşta anladım. tabi sen heycanlandın beyne kan basınç yaptı düşünememen normal
ii valla gayet güzel bi cvp soğuk değil gayet seviyeli
ah ahh özlemişim böyle heycanlar yaşamayı hey gidi gençlik heyyy

ayy ne güldüm bende daha 22 yim ama yaşlandım sanki yaa yıllar olmuş gibi bu duyguları hissetmeyeli keşke sans bana da gülse

cvp atmam ig. yazdıysa uzatmak istememiştir. heralde ama kuru teşekkürlede bitirmemiş uzatmış, yarın arıcakmış müdürü ben olmıcam ki arkdaşım olcak. ama bilmior çocuk bunu ben diye arkdaşımla konuşmasın

kızlar eskişehirde deprem oldu sizin oralardada oldumu.heryerde olmuş herhalde :26:

iyi geceler de sen de ..de de hadi de tatlı rüyalar bile diyebilirsin.hatta niye geç yazdın çatladı burda herkes de

cecile 84 çok sevindim valla..şu anda izmirde deprem oldu 5. kattayım bi andan sallanıyoruz hala ben yorum yapmaya çalışıyorum

valla ben deprem falan duymadım kendi depremimden olsa gerek. Allah korusun herkesi çok korkarım depremden

Bencede iyi geceler yazman dogru olur canım
sonucta oda uzatmamıs mesajın sonunda ig yazmıs sana
sende bi iyi geceler yazmalısın diye düsünüyorum

antalya,eskişehir,izmir,istanbul,yalova,tekirdağ,kütahya,izmit,balıkesir şimdilik arkadaşlardan haber aldığım iller.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…