Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

ay yemin ederim tam " o mesaj gelicek başka yolu yok" yazıyordum geldi haaaaa:KK62::KK62:
ne yazıyooooEn Büyük KK

msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım :KK69:

msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım :KK69:

İyi geceler olmasın ig

ewt iyi geceler olabilir ayyy nasıl anlamadım iiiki varsınız ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ig :)

iyi geceler de sen de ..de de hadi de:KK53::KK53: tatlı rüyalar bile diyebilirsin.hatta niye geç yazdın çatladı burda herkes de :KK53:

ig iyi geceler falan demek herhalde:26: bi "nasilsin" falan diyeydi iyiydi... Neyse buna sukur, devami gelir insallah canim:KK75:

İg bence iyi geceler demek istemiş. Bence bu iş olacak.

X