• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

ay yemin ederim tam " o mesaj gelicek başka yolu yok" yazıyordum geldi haaaaa:62::62:
ne yazıyoooo:kkk:

msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım :69:

msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım :69:

İyi geceler olmasın ig

iyi geceler de sen de ..de de hadi de:27::27: tatlı rüyalar bile diyebilirsin.hatta niye geç yazdın çatladı burda herkes de :27:

ig iyi geceler falan demek herhalde:26: bi "nasilsin" falan diyeydi iyiydi... Neyse buna sukur, devami gelir insallah canim:75:

İg bence iyi geceler demek istemiş. Bence bu iş olacak.

Back