hoş bulduk teşekkürler yorumunuz için. elim kaç kez gitti telefona facesi açık önümde 2 saatir ezberledim resimlerini artık. ya rezil olursam cevap gelmezse yada sen kimsin derse? telefonum kayıtlı onda biliorum olmasa aramazdı beni. küçük düşmüş olurum diye utanıyorum ama birdaha nerde görcek beni dior bir tarafımda . :18:
haydi bismillah günah gitti benden msj atıyorum. yüreğim ağzımdan çıktı çıkıcak resmen :44: msjda sizli bizlimi olsam sen diyemi yazsam acaba geçmiş olsun geçen gün kulak misafiri oldum umarım önemli bir şeyin yoktur. diye yazmayı düşünüyorum ama sanki 40 yıldır görüşüormuş gibide samimi bir msj olmaz dimi
haydi bismillah günah gitti benden msj atıyorum. yüreğim ağzımdan çıktı çıkıcak resmen :44: msjda sizli bizlimi olsam sen diyemi yazsam acaba geçmiş olsun geçen gün kulak misafiri oldum umarım önemli bir şeyin yoktur. diye yazmayı düşünüyorum ama sanki 40 yıldır görüşüormuş gibide samimi bir msj olmaz dimi
daha 84 lü bekar ve hayatında biri yok facede gördüm 2009 da ayrılmış galiba sonrada hiçbir şey yazmamış kızlarla ilgili facesine. bu arada msj iletildi umarım cvp gelmeden kalpten ölmem
ay hadı hayırlısı ..ben bıle heyecanandım kocama mesaj atıcam aşka geldım