Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

cecile84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
97
0
uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama danışmak istediğim bir konu olunca üye oldum. şimdiden fikirleriniz için teşekür ederim. ben 4 yıllık bir ilşkimi 1 sene önce bitirdim. bu 1 sene boyunca hayatıma kimseyi sokmadım hoşlandığım beğendiğim birileri oldu ama kendimi hazır hissetmedim. çalıştığım işyerine 1 hafta önce bir çocuk geldi. aramızda muhabbet olmadı ben işlerini halletim ve gitti. ama benle baya ilgiliydi bunu bakışlarıyla falan belli etti. bende ayıp olur düşüncesiyle muhabbet kurmadım bakışlarımı kaçırdım. ama çok etkilendim. sistemimizde kayıtlı olan numarasını aradım ve onun işlemleriyle ilgili birşey sordum bahaneyle (aslında o bahaneyi ben ürettim öyle bir sorun yoktu) ilgilendiğim için teşekkür etti ve kapattı. kendi cep telefonumdan aramıştım. o günden sonra hiçbirşey olmadı onla ilgili taki 1 hafta sonraya kadar. o gün gelmiş benim olduğum odaya bakmış baya bir ama ben değil bir arkdaşım vardı yerime o yardımcı olmuş sonra arkdaşım bana bahsettiğim çocuk bumu geldi bakındı baya falan dedi gittiğini söyledi meğer gitmemiş. müdürümüzün odasına girmiş. arkdaşım imza tutuşturdu elime soktu müdürün odasına bende girdim. ben odadan girdikten sonra hep gözü üzerimdeydi. imzalarımı halletim çıkarken oda kalktı çıkmak için kapıyı açtı bana yol verdi çıktık ve gitti. bikaç gün sonra cep telefonumdan aradı beni. kendini tanıttı müdürle görüşmek istediğini söyledi. aslında bulunduğum yerin numarasını biliyor. yani cep numarası olmadığı biliyor bende bu numaranın benim olduğunu söyledim işyerinin numarsını verdim aradı müdürü bağladım konuştular. ondan sonra gene birkaç kez işyerini aradı ama hep arkdaşım görüştü çünkü aslında onun göreviydi bu ben başka biryerde görev yapıyorum o bilmior beni orda görevli sanıyor. şimdi sorum şu. ben 1 aydır aklımdan çıkartamıyorum onu. oda bikaç heraketiyle bana karşı istekli olduğunu belli etti. bir hastaığı var yatarak tedavi görmesi gerekiyor. mdüdürün odasındayken duydum müdür onu yönlendirdi büyük bir hastaneye. facesinden buldum uzun süredir girmemiş çalıştığım yerede gelmedi sadece arayıp hastalığıyla ilgili görüşüp kapatıyormuş arkdaşım söyledi. acaba diyorum facesine msj atsam geçmiş olsun kulak misafiri oldum umarım kötü bir şey yoktur tarzı bişi yazsam mı yada cepten mi msj atsam çünkü uykularım bile kaçıyor hayatı ertelemek istemiorum ne olcaksa olsun istiorum. ona bukadar doluyken ve uykularım kaçarken zor geçiyor günlerim

Aramıza hoşgeldin öncelikle :)

Telefondan mesaj at bence...

İçinde kalmasın,

aynen dediğin gibi hiç birşeyi erteleme.

Mesaj atarak ne kaybedersin ki?

Aksine kazanma ihtimalin var.

Hadi mesaj at.

hoş bulduk teşekkürler yorumunuz için. elim kaç kez gitti telefona facesi açık önümde 2 saatir ezberledim resimlerini artık. ya rezil olursam cevap gelmezse yada sen kimsin derse? telefonum kayıtlı onda biliorum olmasa aramazdı beni. küçük düşmüş olurum diye utanıyorum ama birdaha nerde görcek beni dior bir tarafımda . :18:

Amaaan istersen ''kimsiniz'' diye cevap gelsin.

Kendimi tanıtırdım hiçte utanmazdım.

Küçük düşecek bir durum yok ortada.

Haydi cesaretini topla ve mesaj at.

Hersey olacağına varır.

haydi bismillah günah gitti benden msj atıyorum. yüreğim ağzımdan çıktı çıkıcak resmen :44: msjda sizli bizlimi olsam sen diyemi yazsam acaba geçmiş olsun geçen gün kulak misafiri oldum umarım önemli bir şeyin yoktur. diye yazmayı düşünüyorum ama sanki 40 yıldır görüşüormuş gibide samimi bir msj olmaz dimi

gelişmelerden haberdar et bizi

İçinden nasıl geliyorsa öyle yaz.

Siz-biz

ben-sen

bir önemi yok bence.

Ahahaha bende heyecanlandım

hey gidi günler hey:))

neden küçük deşesin hayatım bence avantajına olur. beni önemsiyor diye düşünür :) takıldığım bi nokta var evli falan değil dimi eminsin?:26:

Evet mesajın tam zamanı.
Hastayken daha duygusal ve hassas olur insan.
Bazen aramasını beklediği kişiler aramaz.
Oysa şöyle sürpriz birisi mesaj yollarsa günü aydınlanır.
Fırsatı değerlendir bence.

iki bekar insansınız..
ne engel var ki önünüzde bu hoşlanma karşılıklıysa eğer..
sen diye yaz bence..
rahatsız olduğunu işitmiştim,umarım iyisindir de mesela..

daha 84 lü bekar ve hayatında biri yok facede gördüm 2009 da ayrılmış galiba sonrada hiçbir şey yazmamış kızlarla ilgili facesine. bu arada msj iletildi umarım cvp gelmeden kalpten ölmem

ayyy ne cvp vercek acaba çok merak ettim. bilirm o anı böle ellerin terler kalbin ağzında atar o msjı atana kadr. inş güzel bişe olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…