kızlar iyi geceler diye yazdım yolladım. ama hata verdi birkez daha denedim gene hata verdi. Allahın hakkı 3tür dedim birkez daha dene dedim gene hata verdi. vardır bununda bir hikmeti vazgeçtim yollamadım. şimdi ondan bir ses gelene kadar hiçbir şey yapmıcam.
msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım
msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım
hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrr kızlarr ben yatıyorum yarın bir durum olursa gene yazarım.
kızlar eskişehirde deprem oldu sizin oralardada oldumu.heryerde olmuş herhalde
kızlar iyi geceler diye yazdım yolladım. ama hata verdi birkez daha denedim gene hata verdi. Allahın hakkı 3tür dedim birkez daha dene dedim gene hata verdi. vardır bununda bir hikmeti vazgeçtim yollamadım. şimdi ondan bir ses gelene kadar hiçbir şey yapmıcam.
ay bu kk hatunlarına hayranım valla
sabah sabah yüzümü güldürdünüz
çocuk bilse bukadar insanın ondan msj beklediğini
hemen daha saniyesinde atardı konu sahibi arkadaşım
senin adınada çok sevindim ama bence artık bişey yapma yapman gerekeni
yapmışsın zaten isminide teline biliyormuş
isterse o seni arar sen sürekli üzerine düşersen olmaz erkek milleti hemen sıkılır
bu sefer kaçar boşver sen uzak dur bırak o seni kovalasın
inşallah mutlu huzurlu bir ilişkinin başlagıcıdır ve bugün yaşananlar size güzel bir anı olarak kalır