Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

ben farklı biyerden bakıorum olaya..bahane olsun die acaba rahatsızlığıyla alakalı yazdığınız mesaja mı bozuldu belki de öğrenmiş olmanız onu hoşnut etmedi ciddi bişeyse..ne bilim bu durum mesela onu çok üzüorsa falan kimse bilmesin istiosa..gerçi mesajın içeriğini bilmıorum ama öle mi yazsam demişsiniz die böle düşündüm:44:

görmemiştir bence..hastanedeyse uyuyor olabilir bence er yada geç cevap yazıcak umutsuzluğa kapılma

ayrıca bi ilişkiniz olursa acısını çıkar her mesajına saatler sonra cevap ver hele evlenirseniz fitil fitil getir burnundan

Son düzenleme:
yorumları okudukça güldürdünüz beni kızlar..... insan hayatının en güzel dönemi GENÇLİK yılları.....işte böyle heyecanlı, işte böyle maceraperst oluyor insan... hani benim GEnçliğim nerde dedirttiniz bana.....
cecile bol şans diliyorum sana umarım herşey istediğin gibi olur, olmazsa da oluruna bırak hayırlısı budur....

ayyyy çok heyecanlı mesajları sonuna kadar okudum ama malesef cevap gelmemiş canım bence şuan hastanededir ve tedavi altındadır belki telefonu yanında değil ya da ilgilenemiyor güzel düşün ben inanıyorum ki o da dönecek bi şekilde cevap yazacak ya da tedavisi bitince işyerine gelecek inan iyi düşün sabırlı ol.ben de eşimi gizli numarayla arayıp arayıp sesini dinlerdim daha sonra anladı ben olduğumu ve birgün okuldayken o beni aradı inanamadım olaylar gelişti daha sonra da

Son düzenleme:
ben de 5 sene önce böle bişe yapmıştım aslında kendisi benim peşimden 2sene koşmuştu ben istememiştim sora ben bunu bi ara görüp baya etkilenmiştim çok garipti o kadar peşimden koşmuştu oysa ki e artık peşimi de bıraktığı için bi bahaneyle nası muhattap olabilirim derken kuzenime benim için söylediği güzel şeyleri bahane edip teşekkür ederim hala böle düşündüğünü bilmıodum falan dedım beklersın cevap gelmez senin gibi akşam saatlerinde attığım mesaja karşılık cevap gece gelmişti.ben de neler kurmuştum yok bu beni hayatından çıkarttı,başkası var,nefret edio benden,benım yaptıklarımı bana yapıo falan filan meğerse adamın kontürü yokmuştu hemen yüklemiş çekim problemi yaşayan avea hattından o saatlerde bana mesaj atabilmek sokağın çeken bi köşesinde mesajlaşmıştık saatlerce öle işte arkadaşım içini ferah tut bak adam şimdi kocamız oldu belki seninde müstakbel kocandır bu anı anlatırsın sen de ilerde forumda senin gibi bi arkadaş olurda yazarsa

ay ne güzell ya işllah benimde öyle olur

canım şu an hastanede mi çocuk? ne kadar zaman önce duydun sen hastaneye gideceğini? hayır eğer hastanedeyse cevap vermemesi gayet normal yani, kendini üzme bunu düşünüp.. kaldı ki gördü ve cevap vermedi diyelim, kimse bu kadar kaba değildir, sebebi moral bozukluğu filan olabilir... takma kafana hiç, umutsuzluğa da kapılma hemen

bütün sayfalara baktım cevap atmamaış ama daha. atar inşallah
sen içinden geçeni yaptın mesaj atmakla
içinde kalmıycak hiç değilse
hadi atsııın artık ama :26:

ay ne güzell ya işllah benimde öyle olur

inşallah canım benim aşk öle güzel bişey ki..o senin nasibinse eğer rabbim bir şekilde mutlaka karşına çıkaracaktır merak etme sen kaçsan bile..o senin için hayırlı ise olsun değilse zaten seni daha mutlu edecek birileri vardır biryerlerde bekleyen..ve sakın üzülme biraz bekle...aşkın bu zamanlarında birazcık sabır gerekiyor aklına o kadar kötü şey gelebilir ki bunlardan hiçbiri senin sandığın gibi olmayabilir...

Ayyyyyy cok heyecanlı insallah atar yaa ki bence atcakk hastanede yatıyrsa kontru yksa alamamstr hayal kırıklıgna kapılma hemen bak bnca kişi duacı :)))

valla bu saaten sonra msj atacağını sanmıyorum. hastane olayını duyalı 2 hafta kadar bir süre oldu. belki yattı ondan duymadı belki başka bir sebep ama buakşam atcak gibi durmuyor. yarında atmazsa bana unutmak düşer.

kızlar burada faceside açık sık sık bakıyorum ve face girmiş çünkü bir uygulamayı kullanmaya başladı diye yazıyor. yeni olmuş yoktu önceden. facesi açan insan teline nasıl bakmaz ki. demek hastanede değil.

canım bence de hastanede olabilir, işi olabilir, sıkıntılı olabilir, üzme sen kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…