Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

canım telden araaa ne olacakkii ölümlü dünyaaa hayatt buu ne msjı ara hadi araaa cevabını bekliyoruzz :))):79::80:

valla ben bile mutlu oldum mesaj gelınce umarım devamı gelır bu mesajlasmanın =)

msj atmıcam. uyudu zanneder belki. yarın çalıştığım yeri arar olmazsa arkdaşıma söylerim aradığında hber verir. yada zaten artık numaramıda adımıda iyice öğrendi. istediğinde arar yada mesaj atar.

msjı sonradan gördüğü için geç oldu u düşünerek ig yazmış bence yaa muhabbete dalabilirdiniz
depremi çok fena hissettim ben yaa hala titriyorum

Ay okurken çok heyecanlandım cevap gelmesine çok sevindim inşallah bu işin sonu hayırlı yerlere varacak

havada aşk kokusu vaaaaaaaaaaaaaaar

buarada ig belki iyi gecelerin kısatmasıdır

Son düzenleme:
antalya,eskişehir,izmir,istanbul,yalova,tekirdağ,kütahya,izmit,balıkesir şimdilik arkadaşlardan haber aldığım iller.. :26:

Deprem İstanbul, Yalova, Tekirdağ ve Bursa'da hissedildi. Reuters haber ajansı depremin merkez üssünün Kütahya olduğunu, 6.0 şiddetinde olduğunu duyurdu.

haberlerde bu şekilde yazıyor ayrıntılar çıkar birazdan...

bncede cevap atma gerek yok ki artık uzatmak ıstememiş oda ig yazmıs cunku =)

eğer isterse artık numaraında bılıyo mesaj atar mutlaka sana :)

mesajını geç gördüğü için iyi geceler yazmıştır büyük ihtimalle. iyi geceler yazmanda ne var ki:) atlmalısın bence.

kızlar iyi geceler diye yazdım yolladım. ama hata verdi birkez daha denedim gene hata verdi. Allahın hakkı 3tür dedim birkez daha dene dedim gene hata verdi. vardır bununda bir hikmeti vazgeçtim yollamadım. şimdi ondan bir ses gelene kadar hiçbir şey yapmıcam.

ya cn saçmalama yolla.zaten hep güzel şelerde hata verir

offfsonunda yaa :) ben de takmıştım valla kafamaaa :) e hadi gözün aydın canım :) o bi yoluna koyar artık işleri yapacağı varsa, bak senden çıktı top onda artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…