Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

tüm mesajları okudum :)

iyi yapmıssın mesaj atmakla bı kaybın olmıycak ki ..

inşallah cevap atar

arkdaşlar şimdilik çıkmam lazım yemek yicem sonra tekrardan girerim bu arada işllah güzel bir gelişme olur. ama ben hala geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. ben ona birlikte olalım demedimki cvp atmıcak olsun ozaman anlardım. sadece geçmiş olsun dedim. teşekkür ederim diyebilirdi ki ilk onu aradığımda sorun var bahanesiyle 50 kez arka arkaya teeşekkür etmişti ilgilendiğim için. ya dışarda teli evde kaldı ya çok başka bir sebep umarım yanlış düşünmüyorumdur. yemekten sonra dönicem. yanımda olduğunuz için teşekkürler hepinize

ee bnde dahil oldum konuya.cvp beklemekten nefret ederim ama şmdi tanımadıgm birnden bile cvp gelse diee bekliyorm

umarım atar ve gecerli bi sebebi vardır.yoksa başlamadan bitecek belkide güzel bi aşk

ya kızlar, erkekler çok basit düşünüyor bu tür konularda. emin olun ki çocuğun telefonu kıyıda köşede bir yerlerdedir ve mesajı henüz görmemiştir, panik yapmayalım, iyi haberlr bekleyelim hadi bakalım hayırlısı olsun :))))))

bende cevap gelecegi düşüncesindeyım :) emınım henuz görmemıstır :) mrkla beklıyorum

Kesin cevap vercekte, benim hastalık olayı kafama takıldı. umarım ciddi bişey değildir.

bende meraklandım bak şimdii

gelişmelerden haberdar et arkadasım bencede cevap gelecek ama görmemiş olabilir bende telefonumun nerde olduğundan hep bihaberimdir. biri arar 4 saat sonra görürüm belkide oda öyle biridir hadi bakalım hayırlısı ama hastalığını bende merak ettim

cvp gelmedi moralim bozuldu bukdar saat nasıl görmez telefonunu ki demek ki cvp atmak istemedi. insan bir teşekkür eder oda yok.

bence mutlaka cevap atar önemlı bır duurm yoksa eğer..

düşünüp üzme kendını sakın bekle bakalım neler olucak :)

cvp gelmedi moralim bozuldu bukdar saat nasıl görmez telefonunu ki demek ki cvp atmak istemedi. insan bir teşekkür eder oda yok.

bence görmedi dedimya bende saatler sonra görürüm çok ciddiyim bazen ertesi gün görüyorum bi yerlerde şarjı bitiyo bulamıyorum falan. belkide öyledir bozma moralini. eğer gerçekten gelmezse cevap sende hiç pişman olma sonuçta kaybettiğin bişey yok ortada ilerde acaba demezsin sen yapman gerekeni yaptın sonuç itibariyle

ya kızlar merakımı hoş görün bilen varsa yazsın hastalığı neymiş gencin

bende tam olarak bilmiyorum aslında teşhisi duydum ama yabancı bir isimdi ve oda ordaydı o an heyecandan odadan çıkana kadar unuttum. eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler.

hastalığı umarım ciddi değildir canım ALLAHIM KİMSEYE SAĞLIK SORUNU VERMESİN belki bu yüzden geri dönmemiştir

aman daha cevap gelmedimi Yok canım msja cevap vermeyecek kadar kaba değildir sanmıyorum

işallah okadar kaba değildir. nezaketende olsa bir teşekkür etmek bukadar zor değil. sabaha kadar kalkar 50 kez telefonuma bakarım artık mesaj gelmişmi diye. gerçi sabahta olmaz ya bana neyse. bide yarın işyerime gelirmiş benden mutlusu olmaz

ayy nasıl büyük bi heyecanhastanedeyse duymaması normal bence..

olmadı işyerine gelince hiç bişey olmamış gibi davranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…