Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

Keşke ilk adımı onun atmasını bekleseydiniz
zaten dediğiniz gibi hoşlantı karşılıklıysa bir şekilde adım atardı
çünkü bu ilk adımlar ilişkinin gidişatınıda etkiliyor en azından erkeğin bakış açısı ile öyle
Ama olan olmuş umarım hayal kırıklığına uğramazsın:)

ya artık evli yada ondan geçtim sevgilisi olup olmadığını bile facebookla ilşkilendiriyoruz. bu kadar basit olsa keşke. şimdiki duyguların çok masum çok hoş. ama ileride üzülebilirsin. güvenecek adam kalmadı. bakma bende sevgilim olsun etsin diyorumda burdaki üyelerin yazdıklarından sonra dank etti güvenilmiyor kimseye. umarım hakkında hayırlısı olur. çok yorum yaptım bu konuya nedense merak ettim :))

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 1 ziyaretçi)

hulyabaskurt,hazalha,cecile84,oz_duman,sensen99,SuTLuCikolaTa,Princess of Rain,Enkidu,bilgelis,esracan,beren26,mehlika86,kenanimbenim,ameliepoulain,çiçeks,merguana,eksikklavye,Elisya,

millet toplanmaya basladı gece 1e kdr burdayım

canım okumadan geçmeyin deyince merak ettim tüm mesajları okudum o merakla mesaj atmakla iyi etmişsin henüz olan bişe yok daybedeceğin bişede yok işallah mesajın gelirde bu mesajın güzel mutlu günlerinizin başlangıcı olur :)

Bende 12ye kadar burdayım valla takip ederiz artık ee niye cevap yazmadı halaaaa amaaa olmuyor böyleee

ah ahhh kalbim çıktı çıkcak titremem geçmedi ama sanki yavaş yavaş bir hayal kırıklığı hissediyor gibiyim. eğer teşekkür dahi etmezse burdan nekdar kaba bir insan olduğu sonucu çıkar üzüntüm hafifler.

aşk aşk aşk kokusu gelıor :) ayy cok sevıyorum aşkı ben ya eşim geldı böle aklıma ne severım onu bızımde böle ufak tefek seylerle basladı kalbımı hissedemıyordum çarpmasından uyusuyırdu resmen off ne gunlerdı ama sorsanız şimdi hala cok sevıyorum ayy hadi cvp gelsın aşk baslasınnnnnnnn mutlu yuva olsun herkes özensin o yuvaya cok tatlı olsun

hastanede yatarak tedavi görecek demiştin değil mi.cevabın geç gelecek olması normal hastanedeyse eğer

Cevap yazmazsa iş yerine geldiğinde yüzüne bakmazsın sende...

Olumlu düşün olumlu olsun içimden bir ses 8 9 gibi bir mesaj gelebilir dio hadi hayırlısı :)

aslına bakarsan erkeklerı anlamak zor

ya agır abıyı oynuyorlar ya da cool takılıyorlar.

cevap gelmezsede üzülme , en azından sen şansını denedın

Belki duşta falandır.yada ne yazsam diye düşünüyordur.yada titreşimde daha görmedi.yada kendini ağırdan satacak hemen atladığımı düşünmesin diye.ayyyy çok heyacanlandım bak kesin yaz cvb geldimi.tüm kk beraber kutlarız bu durumu....

evet yatarak tedavisi gerekiyor eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler normal hastanelerde olmuyormuş diye duydum. aslında o sırada teşhiside duydum ama odadan çıkana kadar unuttum yabancı bir ismi vardı çünkü hatırlasam netten araştırırdım ne olduğunu belkide yatıyordur bilemiyorum 9 gündür facesine girmemiş ondan önce en azından 2, 3 günde bir girermiş.

ahh canım. bende 3 ay beklemiştim konuşması için koskoca 3 ay. sonra birgün dayanamadım, yanından geçerken ''günaydın'' dedim. o gün 5 saat sonra geldi konuştuk inşallah sennki bnmki gibi olmaz. beklemeye devam :)

Aman dur 3 ay çok uzun pc başında çatlarım o kadar süre

1 saat oldu cevap gelmedi çokta ümitlenmicem moralim bozuldu bana çok geçerli bir sebep söylemediği takdirde gelse bile işyerine görüşmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…