Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

Ben de hak verdim biraz canim,her ne kadar meraktan catlasak da onemli olan sizin mutlulugunuz.

ya nasıl merak etmiştim ben de ne olup bittiğini, o mesajı okurken suratımda herkes gibi şapşal bir sırıtma belirdi benim de canım çooook sevindim, çok mutlu olursunuz inşallahhhh. maşallahhh :)

Sağolun kızlar ya nazar değmesin hiçbirimizin mutluluğuna anlatmazsamda çatlıcam ama tutamıyorumki içimde bugün işyerinde konuşamadık. Akşam iş çıkışı aradı ama ben müsait değildim sonra ben aradım o müsait olmadı. En sonunda 1 saat önce konuştuk yarım saatten fazla bir süre. Yani okadar güzel konuştuki içim eridi. Kendini düşündürtüyorsun dedi. Aklımdan hiç çıkmadın dedi. Aklı yerinde bir insanın asla bırakmak istemeyeceği ömrünü geçirmek isteyeceği ve her gün dahada bağlanacağı bir kızsın dedi. Yani daha o kadar çok şey söylediki. Ben gözlerimi kapatmış bulutların üzerinde yüzümde acayipbir gülümseme dinledim. Hiiiiiiiç yüz vermedim ama 1 mesajı çeksin diye saatlerim gitti ömrümden ömür gitti hemen öyle koyvermek olmaz. Ah ahhh sevda kalbe düşmeye görsün. Aklım fikrim o, ne var ne yok o, babamlar bile şaşkın komk olmayan birşeye kahkaha atıyorum.

uauu uauu..
akıllı adam işi biliyor
sözlere bakınız can evinden vurmuş:89:
gidelim…
dönemeyeceğimiz bir yer beğen sevgilim
başka türlüsü güç…”

Harika harika mikemmelllllllllllllllllllllll
Çok sevindim ne güzel bir konu bu ya
Allah sizi nazarlardan saklasın hep böyle heyecanlı kalın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.Gelip buraya evleniyoruz bizzz diye de konu açarsın inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh

hahaha teşekkür ederim ama bendeki cesaretsizlik motivasyonla geçecek gibi değil :)

canım benimde cesaretim yoktu. o ilk mesajı çekip çekmemek konusunda çok gidip geldim. Ama ne kaybederim ki dedim. Bence sende yapabilrsin. görüştüğün birimi yoksa seninde benim gibi hiç muhabbetin olmayan birimi?

heycandan hepsini okudum sanki özelini karıştırıyomuşum gibi hissettim niyeyse oyh çok güzel olmuş ya

canım benimde cesaretim yoktu. o ilk mesajı çekip çekmemek konusunda çok gidip geldim. Ama ne kaybederim ki dedim. Bence sende yapabilrsin. görüştüğün birimi yoksa seninde benim gibi hiç muhabbetin olmayan birimi?

durum şu ki: hiç muhabbeti olmayan ben...daha önce arkadaşlarım tanıştırmak istediğinde hayır kesinlikle olmaz diye büyük laflar eden bennn :):) sonra görüpte hoşlanan ama gurur yapıp bişey diyemeyende ben.....

harikaaaa sonuna kadar günlerdir takip ediyordum çok şükür dediğimiz gibi o da sana döndü veeee sizin için yepyeni milat...rabbim sonuna kadar yüzünüzü güldürsün.demekki atılması gereken bazı adımlarda çekinmek işe yaramazmıııışşşşş..ne kadar güzel şeyler yaşanıyor rabbimmmm harika o kadar taze aşk kokusu ki bunlar..geçmişime gittim biran..saf,taze,huzurlu,kıpır kıpır duygular işte...mükemmel duygular..amanınnnnnn kocama gidiyorummm tutmayın beniiiiiiiiiii:111:

canım ortak arkadaşlarınız varmış ne güzel aranızı yapıcak demek. Benden daha şanslısın bu konuda. Bence dene şansını en azından aynı ortamda bulunduğunda ondan hoşlandığını belli et. Oda zaten senin gibi hissediyorsa karşılığını vericektir.

cnm bnde aynı dertten muzdaribim. nası belli etcem hoşlandığımı. aynı ortamlarda bulunuoruz ama bn çekingenim biraz. normalde erkeklerle rahat konuşurum ama hoşlandığım çocuk yanıma gelince konuşamıorum yaaa nası belli edicem var mı deişik yöntemler bana uygun:44: o da beni beenio ama bnce çekinio bnden

neden böyleyiz biz acaba bende normalde rahat biriyimdir ama iş bu konulara gelince ortamdaki en asık suratlı kişi oluyorum daha doğrusu öyle bi izlenim veriyorum

neden böyleyiz biz acaba bende normalde rahat biriyimdir ama iş bu konulara gelince ortamdaki en asık suratlı kişi oluyorum daha doğrusu öyle bi izlenim veriyorum

evt maalesef. o yüzden karşı tarafta ondan hoşlanmıo izlenimi bırakıyoruz. teklif edeceği varsa da etmiolar belki

üfff evet yaa okadar çok kişiden duyuyorumki bunu.... yanına yaklaşmaya çekinirler senin diyorlar biraz daha rahat davran tebessüm et diyorlar ama nerdeeee. rahat olmaya çalıştıkça daha çok kasıyorum kendimi

kızlar şuan şu satırları ağlayarak yazıyorum. Okadar kalbim sıkışıyor, içim daralıyorki. En son yazmıştım telefonda görüştük baya bir çok güzel konuştu diye. Ondan sonraki gün bir kez aradım ama açmadı sonra geride dönmedi ertesi gün sabah bir sorun mu var diye yazdım. Oda aradı işler çok yoğun ben senle konuşurken başka şeyle uğraşmak istemiyorum aklımda iş güç olsun istemiyorum bir sorun yok aklına getirme dedi kapadık. O gün başka hiç görüşmedik. Ve o günden beri bu 4. gün sadece 2 kez görüştük. ondada ben aradım sigara içmeye çıkmış dışarı içeri girmek üzereyim ben ararım seni dedi ama aramadı. Dün buluşcaktık ya geçen hafta anlaşmıştık. En sonunda akşam dayanamadım aradım. İşten çıkmış 5i geçiyormuş, arkadaşları ev taşıyormuş eşyaları inirmişler öteki eve geçiriceklermiş şimdi arkadan kalabalık sesler geliyordu. Öylese işin bitinci ararmısın dedim peki öyle yaparız dedi kapadık. Arkadan mesaj attım. Kendimi kötü hissetmeye başladım ben seni ne zman arasam ya cevp vermiyorsun ya müsait olmadığından konuşamıyoruz yada sen geri dönüş yapmıyorsun. seni sık boğaz etmek istemem ama eğer bir sorun varsa bilmek isterim aramamdan rahatsız oluyorsan bunu söyle bende ona göre aramayayım birdaha dedim. Ve ne aradı ne cevap attı. Telefonla çok ilgili alakalı biri değil geçen hafta birlikteyken teline baktı taaaa sabah çektiğim mesajı aaa sen ne zman çektin ya görmedim bunu demişti. Hatta bir mesaj daha vardı kimbilir ne zman geldi bu mesaj demişti. Ama istese mesajımı görmesine gerek yok aramazmı beni. Hiçbirşey konuşamadık doğru düzgün. 1 dk bile sürmedi oda 2 kez oldu. Allahım noldu ona böyle az evvel aradım 2 kez açmadı. Bekar evinde kalıyor dedim belki gece geç yattıysa uyuyordur hala. Ama aklıma bir sürü şey geliyor başkasımı var acaba. öyleyse niye söylemiyor. Birazdan gene arıcam. Çünkü bilmek istiyorum sorunu ne. Bana arama başkası var desin yada istemiyorum artık desin ona göre davranırım bende. Ama böyle beklemek zor geliyor. Hergün arıcak diye ümitleniyorum ama yok yok yokmoralim öyle bozukki. Resmen aşık etti güzel sözleriyle bağladı insan 1 kez buluşmayla bukadar bağlanır mı ben bağlandım. Allahım işllah düzelir yarabbimmmm nolur düzelsin

canım çok üzüldüm hiç böyle bir msj beklemiyordumama sorun neyse derdi neyse sana söylemek zorunda, o kadar güzel şeyin üstüne böyle davranması çok garip gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…