Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

yazıcam tatlım işllah iyi geçer. heyecandan hiçbirşey yiyemedim bugün. kalbim öyle değişik çarpıyorki. çok abartlı olmıcam ama güzel olmam gerek. biran önce sabah olsunnn artıkk bugün hiç bitmediii

:)) Kendi gençliğim geldi aklıma ilahi.
Çok kasma kendini, kendin gibi olduğun gibi ol yeter.
Zaten insan istediği kadar plan yapsın, heyecandan hebele hübele deyip kalıyo o yüzden akışına bırak sal gitsin.
İnşallah gönlünce olur her şey.

zaten ilk konusu gectiginde (cok) benzer bir konu okudugumu umarim cecile arkadsimizinkinin mutlu sonla bitmesini temenni ettigimi solemsitim. ama erkek arkadas mevzusunu bir kenara atarsak, is yerine yeni birinin gelmesi, sadece mudurle gorusmesi, her iki yazan arkadasinda gecici olarak arkadasinin yerine (1 hafta) bakmasi, gelen kisiyi olmayan bir sorun sebebiyle (kendi) cebinden aramasi. suan aklimda kalan bunlar tekrar konulari okumadim sizcede hala benzerlik yokmu yoksa herkesin basina hergun gelen bir olaymi? bu arada tekrar belirtiyim kotu bir niyetle yazmadim bunu sadece yakin surede birbirine cok benzer olaylar okudugumu (yanlis hatirlamiyorsam diger arkadas yeni cocuktan vazgecmisti) o yuzsen onun bu konuda mutlu sona ulasamadigini ama cecile arkadasimizin ulasmasini temenni ettim.

3 gun yoktumm aman allahım neler olmussss yarın sana bol şanss diliyorumm canımm bak nerden nereyeee

şimdi mesaj attı yarın sınava gircekmiş sınav çıkışı 1 gibi arıcak beni netleştircez saati ve yeri bende zaten giy - çıkar ancak hazırlanmış olurum.

ben heycanladım yaaa. İnşallah herşey çok güzel geçer. NOLURSUN gelir gelmez haber ver merakten çatlarız.

vermem mi geldiğim gibi gircem hemen anlatıcam. başından beri destek oldunuz yanımdaydınız. sizden cesaret almasam asla atamazdım o ilk mesajı. sağolun hepiniz. Allah daha güzel mutlulukları sizlere yaşatsın işllah.

yarın birgün '' gelinliğim nasıl kızlaaar'' diye konu açarmışsın aaay inşallah. hadi Allahım utandırmasın hayırlısıysa olsun inşallah.

bence bazı şeyleri akışına bırakmak hiç te dogru degil.eğer birşeyi çok istiyorsan sonuna kadar peşinden gidiceksin, yeri geldiğinde herşeye başkaldırmasınıda bilceksin.aşık olmaktan,hoşlandıgını belli etmekten utanma.hissettiklerini söyle hissettigin gibi yaşa
dipnot: yarın burdayım görüşmek üzeree

veee kızlar başlıyorum. Sabah 11 gibi uyuyordum aradı. sesi öyle tatlıydıki bende zaten kesik kesik uyumuştum bütün gece heyecandan geç kalcam korkusuyla. Daha geç arıcağını düşünüyordum. Sınavdan çıkmış eve doğru gidiyormuş. Tamam hazırlanıp çıkarım bende dedim. Sonra buluştuk. Daha ilk gördüğüm an içimi nasıl bir huzur kapladı anlatamam. Sanki senelerdir hayatımda varlığıyla huzur buluyormuşum gibi. Heyecanım gitti çünkü okadar doğaldı ki. Hiç kasmama gerek yoktu kendimi ve akışına bıraktım. Baya bir yürüdük sahile kadar. Çalıştığım yerde gördüğünden ve resimlerdekinden çok daha güzel olduğumu söyledi tüm gün boyu. Kendinden bahsetti. İdari bir alandada sertifikası olsun diye ikinci üniversiteyi düşünmüş okumayı. Çalıştığı yerden bahsetti, hayatından bahsetti. Bende anlattım kendimi. İşin komik tarafı kaç kardeşsiniz diye sordum. 4 dedi. Bende yooo nasıl olur 2 kardeş değilmisiniz facede gördüm demezmiyim. Baya güldük. Facede yazmıyor olması kardeşim olmadığı anlamına gelmiyor dedi. 3 kız kardeşi varmış. Tüm gün boyunca gözlerimin içine baktı durdu. Biryere oturduk deniz boyunda. Tavla oynamayı öğretti. Ama sanki uzun süredir tanıyormuşuz birbirimizi gibi öyle doğal, öyle güzeldiki. Sonra kalktık. Beni durağa bıraktı. Uzun bir süre durakta bekledik ayrılamadık. Ya seni insan nasıl bırakır ki dedi Birdahaki buluşma zamanını ayarladık. Haftasonu buluşcaz gene. Ama şunu söyleyeyim ben şuanda nasıl hissediyorsam oda aynen öyle oldu. Hatta dediki şakasına takılırlar ya arkadaşlar birbiirine çok bakma aşık olcam diye. Demek şaka değil doğruymuş. Bir insana bukadar çok bakınca aşık olunuyormuş dedi. Bir ara tavla oynarken ya sen nerdeydin bukadar zaman dedi ama fısıltı gibi yani nasıl desem sesli düşüdü. Bende efendim anlamadım dedim aaa şey yok bişey oldu :2: Ya kızlar okadar ama okadar yakışıklı, sempatik, doğal, karizma, esprili, bilgili, düşüceli . . . vs. bunlar böyle uzar gider. Bu insana nasıl aşık olunmaz yaaaa. Ben şuan onu öyle özledim ki kelime yok anlatmaya. 5 saat birlikteydik Allahım ömrüm geçsin hiç sıkılmam oldum. Bu arada sevgili değiliz. Ama laf arasında falan nasıl diyim mesela aynı takımlıyız. Ben ilk 11' i sayamam dedim.Oda seneye gene şampiyon oluruz ben sana o zamana kadar öğretirim dedi. Yani uzun süreli konuştu. Şuan arkdaşız yani olması gerekende bu ilk günden oda öyle atlamadı. Gayet seviyeli mesafeli düzgün bir buluşmaydı. Veeeee sonuç Ben Ona Resmen AŞIĞIMMMMMMM

AAAAAAAA İnanmıyorum okurken fark ettim yuzumde sapsal bır gulumseme vardı senın mutlu olmandan olabılırrr ayyyyyyyy cok sevındımmmmm bennnnnn yupiiiiiii

Son düzenleme:

Konuyu hiç bilmiyorum,hiç takip etmedim ama şu mesajınıza bayıldım!!!
İnşallah gözlerinizin ışıltısı hiç kaybolmaz her ikinizin de!!!

Canımmm çokkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmm :)))

biliyodum görüşmenızın bu kadar guzel ve içten gecıcegını gercekten harıka .. çok mutlu oldum senın adına :)))

Bundan snra artık adım atması gerekn 'o' :) zaten cok dayanamaz ıtırafı yakın

ama bırbırınızı bu sekılde tanıyıp bırbırınıze uyumlu oldugunuzu anlayıp adım atması cok daha güzel olucaktır zaten

ya hemde nasıl gülümseme . ben bende değilim şuan bir yanım onda kaldı. ne var ne yoksa o. yanında birşey yiyemedim ama inanki sabaah kahvaltı diye sadece bir açma yedim hala onlayım. Ama açlık hissetmiyorum. Nasıl bişi bu yaa.40 yıllık sevgilimmiş sanki. Öyle alıştım, öyle benimsedimki onu. yaa işte aşk ya valla aşk buuu yani başka birşey anlatamaz bunu şuan.

artık bi daha ki hafta buluşana kadar gecelerı zor uyku tutar düşünmekten

ayyyyyyyy bayıldım harika harikaaaaaaa ve hatta yaşasın yaşasınaşk gibisi varmı ya içimi kıpır kıpır yaptın taze aşıkhemen gidip kocişi arayayım aşığım uleeen saan diyeyim

Yok saç baş makyaj falan hiç bukadar takmıcam beğenirmi beğenmezmi diye. Çünkü anladım hiç öyle şeylere takılmayan biri. Güzel hazırlancam ama bukadar strese sokmam kendimi çünkü az çok bu konudaki düşüncesini çözdüm. Konuştukta zaten. Ben saçlarımdan şikayet ettim. Ya öyle şey olabilrmi bir insan güzelse ona herşey yakışır zaten birşey yapmasada o güzelliği göze çarpar, dikkat çeker dedi. Tavla oynarken izledi beni ya sen baya baya çok güzelsin yaa dedi ay çok utandım bu bir hafta nasıl geçecek Allahım bir çırpıda geçsin bitsin offffff

Allahım bundan bikaç sene sonra buraya işte düğün resimlerimiz diye konu açmayıda nasip ett bana yarabbimm (aminn)

ba-yıl-dımmmmmmmmm heyecanla okudum.ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz inş. böyle olur devamıda cnm çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…