Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

çok üstelemişsin sanki bunalmış olablir.Bence zamana bırak heyecanını anlayabiliyorum ama kısmet işi bu olcak la ölceğe çare yok ne yazıkki.aklından senaryolarda üretme neyse öğrenirsin zaten bi şekilde başka şeylerle ilgilen çık gez kafanı dağıtıcan bişeyler yap sonuçta hiç bi şey senden önemli değil.4 yıllık ilşkin bitmişken daha 2-3 aylık bişeyin bitmesi seni üzmesin

bncede çok üstüne düşmüşsün cnm. bn olsam o beni arayana kadar ne msj atarım ne de ararım. bırak o seni mrk etsin. belkii bi sorunu vardır. biraz bekle. hemen moralini bozma. başka şeylerle uğraş. hayırlısı bakalım nolcak. inşallahh düzelir aranız:KK49:

Bi kere zaten bu erkekleri anlamak guc,gercekten acayip davranislari olabiliyo.Bu durumda da anlamadim davranisinin sebebini,bi suru sey olabilir.Ama canim gercekten bence sen su durumunuza gore fazla olayin ve onun uzerine gitmissin,maalesef erkekler bu tur seylere pek gelmiyo,hele bi iliski baslangicinda.Sonucta olan olmus ben seni cok iyi anliyorum,ona karsi bu kadar temiz duygular icindesin ve her sey seni endiselendiriyo,tepkin cok normal.Bence su saatten sonra sen hic bisey yapma ne msj ne arama,,,Gereginden fazlasini yapmissin zzten gerisi ona kalmis.Hatta seni ararsa sen de acma bence 1-2 kere,tabi sana kalmis...Canini skacaksin biz ne dersek,uzuleceksin ama daha bisey yasamadiniz,olumsuz bi durum olursa unutman daha kolay.Sen hep iyi dusun,guclu ol.Kimse sen istemedikce seni incitemez,unutma ! =)

kızlar buraya yazdığım yorumdan sonra o aradı beni. uyuyormuş yeni kalkmış, buluşalım mı dedi. Tamam dedim buluştuk. az önce geldim. Güzel bir vakit geçirdik. Sordum niye cevap vermediğini oda mantıklı açıklamasını yaptı. Sakın yanlış düşünme dedi, inanki başka birşey yok dedi. Sonra sence ben güvenilir bir insanmıyım dedi. Bu haftaki davranışlarından sonra artık buna inanmıyorum dedim. Uzun süren bir ilişkisi olmuş, 2.5 sene ve kız onu askerdeyken terketmiş. O günden sonrada kimseyle ciddi bir ilişki içine girmemiş. Hep en fazla bikaç aylık ilişkileri olmuş. Ben kimseyi kandırmadım ama hayatıma giren kızlar bu düşüncemi başından biliyordu onlara hiçbir zaman sevdiğimi söylemedim, ve evlilik düşünmediğimi söyledim bazısı kabul etti bazısı etmedi dedi. Açıkcası kesinlikle aldatmam diye büyük konuşmam, ama aldatırımda demiyorum dedi. Ama şuan için evlilik düşünmüyorum dedi. Bu şekilde konuşunca benim moral sıfırlandı. Hiç sesimi çıkarmadım. Sonra tam ayrılırken bir esprii yaptı ben gülmeyince sen kızdın mı ki ya falan dedi bende bundan sonra yapcakların beni ilgilendirmez ondan gülmedim dedim. O nedemek dedi. Ben böyle bir ilişki istemiyorum tamam şuan evlilk düşünmediğini anlarım ama ben sadık kalamam dedin bende bitti dedim. Ben arkamı döndüğümde şüphe duymayacağım birini istiyorum dedim. Ben bu şekilde devam etcem demiyorumki belki benim için doğru insan sensindir dedi. Birbirimizi tanıyarak bunu görücez dedi. Kim isterki senin gibi bi kızdan olmak dedi. Sana karşı hoşlanmanında üstünde birşeyler hissediyorum dedi. Hayır bana bugünki söylediklerin yeterliydi dedim. Az çok devam edersem ne sonuç olacağını tahmin ediyorum ve bunu yaşamak istemiyorum dedim. Bir süre dil döktü ben seni gene aramak isterim dedi, görüşmek isterim dedi, bir gün evlenmeyi gerçekten düşünürsem bu kişinin sen olmasını isterim dedi. Sakın gelme ozaman dedim çünkü o an aklımdan geçen tek şey aradığını bulamayınca döndü geldi olur dedim. sonra beni durağa bıraktı arkama bile bakmadım bindim minibüse o böyle bir tepki beklemiyordu. bir ara göz ucuyla minibüsten arkaya baktım bana bakıyordu öylece durmuş. sonra mesaj attım kzıgın olduğumu düşünme, sadece benim hayal ettiğim ilşki bu değildi. Umarım birgün gerçekten birine aşık olursunda ozaman bu düşüncelerin değişir dedim. Faceden de sildim. Of of çok uzun bir ilişkimi sonlandırdım ondan bunda daha güçlüyüm. Hani ne fırtınalar gördü bu sahil derler ya aynen öyle. Herşeyin hayırlısı vardır bundada bir hayır. en azından artık yok yere beklemicem arayıp aramıcağını. Ama içim yanıyor. Şuan gerçekten moralim çok bozuk. toparlanırım en kısa zamanda ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.:KK43::KK43::KK43:

bencede artik arama mesaj cekme, bekle o arasiya kadar, mutlaka mantikli bir aciklama yapacaktir, adamin isleri yogun soyledigi gibi sanirim. Biraz sabirli ol sekerim:KK34: cok ustune gitme:KK19:

ceceli çok iyi yapmışsın öyle davranmakla ona ders olmuştur bakalım bundan sonra arayacak mı seni.
insan sonuda bir şeylerin hayalini kurup evlenmeyi düşünmüyorsa niye çıkar ki öylesine takılmak mı oluyor bunun adı:KK19:

özgür olmak istiyor. Aldatmam demiyor ama aldatırımda demiyor. Büyük konuşmam diyor. Sadece sana körü körüne söz veremem diyor. Bak bana güven ben sadık kalırım, senle evlenirim, hayatımın büyük bir kısmını sana adarım diyemem diyor. Ya tamam pat evililik olmasın birbirmizi tanıyalım anlaşırsak olur, ama en baştan evlilik aklıının ucundan geçmezse ben napiiim böylesini. Farkı ilişki anlayışımız var. Sana dürüst oldum diyor. Tamam sağol bende ona göre hareket edyorum ve görüşmek istemiyorum dedim. Bu kez ama ben görüşmek istiyorum oldu. Şuan ona kızgın olduğumu biliyor. O yüzden üstelemiyor ama arıyacak biliyorum. Adettendir kaçan kovalanırmış, gerçi gelse nolurki güvenmedikten sonra. Oyyy içimde bir ağırlık var. Moralim okadar bozuk okadar üzgünümki. Bi taraftan kızıyorum ona, bir taraftanda ya hiç söylemeseydi ben çok uzun süre sonra anlasaydım o zman daha kötü olurdum diyorum. Kızmalımıyım bilmiorum ama şuan canım yanıyor.

En iyisini yapmışsınız!
Kesinlikle dönmeyin yolunuzdan.
Aldatmam da iştee.. bilemiyorum demiş resmen.
Kesinlikle ve kesinlikle ciddi düşünülecek bir insan değil arkadaşım.
Salla gitsin.
Daha iyilerine layıksın.

ah ahhh daha çok tazee olanlar birde içime söz geçirebilsem. Geldiğimden beri ağla ağla gözlerim şişti. Geçicek biliyorum. Ama geçene kadar da çok üzülceğim kesin. Niye aramadın dediğimde verdiği cevapta bana kızgın olduğunu anladım mesajından sanki kızgınlığını gidermek için konuşuyormuşum gibime geldi. O an konuşmak istemedim onun için. Senin kızgınlığın geçsin öyle aramak istedim. Herkese böyleyim aslında falan dedi. Lennn beni herkesle bir tutuo ben ona okadar değer veriyim şurda gecemi gündüzüme katıyım mutluluktan yemeden içmeden kesiliyim. Gece uykularım kaçsın onun hayaliyle offffffff offffffffffffffffffffffff kandırılmış gibi hissediyorum. Güvenilcek kimse yok muuuu yaaa nasıl iştir buuuu ben çok şanssızım galiba. Ama sonuçta bundada bir hayır vardır

ah ahhh daha çok tazee olanlar birde içime söz geçirebilsem. Geldiğimden beri ağla ağla gözlerim şişti. Geçicek biliyorum. Ama geçene kadar da çok üzülceğim kesin. Niye aramadın dediğimde verdiği cevapta bana kızgın olduğunu anladım mesajından sanki kızgınlığını gidermek için konuşuyormuşum gibime geldi. O an konuşmak istemedim onun için. Senin kızgınlığın geçsin öyle aramak istedim. Herkese böyleyim aslında falan dedi. Lennn beni herkesle bir tutuo ben ona okadar değer veriyim şurda gecemi gündüzüme katıyım mutluluktan yemeden içmeden kesiliyim. Gece uykularım kaçsın onun hayaliyle offffffff offffffffffffffffffffffff kandırılmış gibi hissediyorum. Güvenilcek kimse yok muuuu yaaa nasıl iştir buuuu ben çok şanssızım galiba. Ama sonuçta bundada bir hayır vardır
Canım benim yolun başında daha bişeyler tam başlamamışken öğrenmen bu yoldan dönmen senin için çok hayırlı oldu görünün o ki çok üzülecektin onunla olsaydın.inş. karşına seni çok seven değerini bilecek biri çıkacaktır herşeyin hayırlısı tatlım

Hayirlisi olsun canim,insallah diledigin gibi biri karsina ciksin ! Ama aglayip yazik etme kendine

çok şaşırdım ya. böyle biri olcağı hiç aklıma gelmezdi. en doğrusunu yapmışsın cnm. boşver üzülme. inş daha iyileri çıkar karşına..

haydaaa valla ben de hiç beklemiyordum :KK43: üzülme canım yaa.
acaba o lafları ben özgür erkeğim imajı vermek için mi söyledi ki ya :KK43:
canım senii herkesle bir tuttuğunu düşünmüyorum, ben de telefonu efektif kullanamayanlardanım, onu anlayabiliyorum o açıdan,tabii ki bu onu haklı kılmıyor ama..
umarım düzelir her şey canım, sen ağlamayı değil, mutlu olmayı hak ediyorsun, kendini harap etme :KK43:

gerçekten güçlü davranmışsın tebrik ederim :KK9: bence bi ilişkide en önemli şey güven.Ben hayatıma girecek olan adama gözü kapalı yaslanmak aynı inceliğide kendim göstermek isterim.Uzun vadede senin için kötü olucak bişey bu belliki.Hem bu bence bi anlık bişey sadece bi his.Hani bi gün bişey yaşarız ertesi gün uyanırız unuturuz onu.Bigünde unutulmaz ama elbette kısa süre oluaktır.Kendinizde söylemişsiniz ya daha sonra olsaydı hem bence dürüst biriymiş.bişey olmaması iyi unutmak zorundasız bişeyde yaşamadınız gözünüzün önüne gelipte canınızı yakıcak bi durum söz konusu değil.Umarım gerçek aşkı bulursun,blurum.Gözümüz kapalı güveniriz ve gördüğümüz anda bu o diyebliriz.Herşey gönlünce gönlümüzce olsun.İnançlı bi insansan rabbine sığın.O kuluna kafidir.

topiği baştan sona okudum canım sonuna geldiğimde tabi senin adına çook üzüldüm allah güç verir inşallah kısa sürede atlatırsın ne diyeceğimi bilemedim :KK43::KK43: ama güzel bir davranış sergilemişsin bakalım biraz akışına bırak kafanı dağıtmaya çalış biliyorum demesi kolay ama mecbursun hayat işte.. allah bir kapıyı kapar birini açar umarım :96::KK59:
o malum kişiyede çoook kızdım yani neden kendi düşüncelerinden emin olmadan karşındakine kesin duygularla ümit verir sözler söylüyor :KK47:
nedir bu bayanların hali allah aşkına biz o kadar ince düşünürken onların böyle davranması ne kadar incitici bir durum :KK43: insan bir dahaki adımlarında daha seçici davranışlar sergiliyor ister istemez kırılmaktan korktuğu için, bu sefer dahada yoruyor hayat off off :96:

Haklısın yüreğe söz geçmiyor ama sevin bence.
Bu adam da dürüstçe sana kişiliğini anlatmış ki ona kişilik denebilirse.
Gönlümü eğlendiririm ama evlenecek olursam sana dönerim bekle beni.
Oldu canımmmm....
Her neysse artık onu düşünme. Hatta onunla bir daha görüşmek istemediğini söyle. Son gelişmelerden bizi haberdar et ve hayatına yeni bir sayfa açmaya bak.
Bu tertemiz sayfayı açmaya da topiği kapatarak başlaa:) Sohbetten de olsa biz devam ederiz konuşmaya :)

Son düzenleme:
burda yazmazsam rahatlayamıyorum ki. İyi düşünmeye çalışıyorum iyi şeylerle karşılaşayım ama olmuyor. Dün gece rüyamda gördüm onu elinde bir erkek birde kız çocuğu bir tanede erkek çocuk benim elimde evlenmişiz bizim çocuklarımızmış onlar sabah uyandım kötü oldum. Lavaboya gidiyorum ağlıyorum geliyorum yerime hiçbirşey olmamış gibi gülümsemek zorunda kalıyorum. İçimdeki üzüntüyü kimse bilmiyor neşeli sanıyorlar beni ama birde içimi bilseler. Ya şöle okkalı bir tokat atasım var madem öyle ilk gün niye söylemedin bu gerçekleri niye uzun vadede güzel şeylerden bahsettin diyesim var. Yapamıyorum yapmamda. Ya bna dediki bu askerdeyken terkedilmiş ya. Ondan sonra bikaç kızla görüşmüş en son görüştüğü kızada böyle dürüst olmuş 80 gününm kaldı sonra ben kaçar haberin olsun demiş. Kızda istemem öyleyse demiş gitmiş. Sonra tabi ben bişekilde geri döndürdüm dedi ama çok dil dökmedim falan dedi gönlünü aldım dedi. Hatta bana dil dökerken gene dürüst olmanı istiyorum o kızada böylemi dil döktünde geri döndürdün dedim. Vallahi hayır dedi o kıza böyle hiç konuşmadım dedi. Şuan çoğu kişi yüzüme tükürür görse senin gibi bi kıza bunları söylediğimi ama ben ararım seni görüşmek isterim tabi kabul edip etmemek sana kalmış falan dedi. Daha çok şeyler söyledi belki bana bunları bıraktırcak kişi sensin dedi. Ama bak kötü biri değilim hayatımda kimseyi kandırmadım senide öyle dedi. Aldatcak değilim ama genede çok fazla güvenmeni istemem herşeyi göze alarak başlamanı isterim birbirimizi tanırız ben 1 ay sonra sürüne sürüne peşinden gelirim herşey olabilir dedi. Sadece ilersi için çok vaatte bulunamam zaman gösterir dedi. Offffff saydırasım var sövesim var yüzüne. Zaten benim giderken benimde düşüncelerim değişmicek söylediklerimin arkasındayım istediğim şey bu diil deyip arkama bile bakmadan minibüse binmem şaşırttı onu yüzünden anlaşılıyordu zaten minibüs baya uzaklaştığı halde o öylece durup baktı. Biliorum o kızın nasıl gönlünü aldıysa gene gelcek bana iki güzel sözle geri döndürceğini sancak. ona o zmanda söylicem benim düşüncem bunu değişmedi dicem. Of uzun oldu ama rahatlıyorum buraya yazınca. Daha yaşı ufak okulu bitmiş, askerliğini yapmış, işini bulmuş ama yaşı ufak 87li. Belki evliliği düşünmüyor olabilir henüz. Onada kızamıyorum hayatını yaşamak istiyordur bilemiyorum. Benide öyle düşünmüş olabilir. Sadece benim için yanlış insanmış hayal kırıklığım var üzüntüm ondan. Ona hissettiklerim hiç azalmadı. Aynı şekilde sürüyor. Hatta onu kaybettim ya dahada çoğaldı içimdekiler. Soğutmak istiyorum kendimi çok kötü birşeyde yaşatmadı.ya ben arıcak nasılsa diye bir beklenti içindeyim açıkcası ondan tamamen aklımdan çıkartamıyorum. Ararsa yeniden başlarmıyım bilmiyorum. böyle bir ilişki istemiyorum. tamamen kendini değiştirip istediğim gibi biri olacağına inanmıyorum. ama arasın istiyorum. öyle inanmışım ki arıcağına hala telefonuma bakıyorum.

Üzülme, ve tekrar ona dönme!
Bunu asla yapma olur mu?
Bu kırıldığının 10 katı daha üzülürsün.
Bunu ne kendine yap ne de ona.

canım hikayeni baştan sona okudum.hiç yorum yapmamıştım ama çok mutlu olmuştum.ne güzel bir başlangıç demiştim...sonradan yaşadıklarına üzüldüm ama seni arıycağı kesin işte ozaman mantığnla mı yoksa duygularınla mı hareket ediceksin işte orda karar vermek zor .O 87 doğumluymış acaba dediğin gibi yaşı küçük diyemi şu an evliliği düşünmüyor? canım sen kaç yaşındasın?

X