Böyle bir durum bende eşimle yaşamıştım şöyle söyleyim arayıp geri dönmek isterse şunu teklif et arkadaş olarak devam edelim de ben eşime böyle söylemiştim bir süre böyle devam etmiştik sanırım üç ay kadar ama eşim daha fazla tahammül edememişti çünkü ikimizde özgürdük gezdiğimiz yerlerde görüştüğümüz kişilerde ve eşim buna artık sinir olmaya başlamıştı ve resmen ayaklarıma kapanmıştı sevgili olalım diye ama siz de şöyle bir durum var bir erkek olarak yaşı küçük 26 27 yaşında olsa daha mantıklı karar verecek yaşta değil bence ararsa kesin çizgi çekme biraz olayı akışını bırak sevgili ol demiyorum ama tamamen ipleri koparma ona deli gibi aşık olduğunu belli etme sıradan bir arkadaşınmış gibi davran arada bir birlikte olun ama her buluşmak istediğinde görüşme.
bugün çok daha iyiyim kızlar. Telefonuma hiç bakmadım sabah kalktığımda sanki içimdeki sıkıntı gitmişti. Daha mutlu hissediyorum kendimi. Hep inanırım herşeyde bir hayır olduğuna. Allah bir kapıyı kaparsa ötekini açarmış. Ben bundan 1 sene öncede feci bir acı yaşamıştım. 4 senelik ilişkim bitmişti. Düzelemem sanıyordum. Herşeyle herkesle bağlantımı kesmiştim. Ölü gibiydim. Ama 1 sene oldu toparlardım. Hatta başkasına karşı çok derin duygular hissettim. Aklıma gelmezdi o zmanlar. Ama şuan yaşadığım toplasan 1 aylık bir görüşme. Bunun mu altından kalkamıcam ben. Gerçekten olmasını çok ama çok istemiştim. Ama geçiceğini biliyorum. Bu yüzden kendimi bukadar yıpratmaya lüzum yok. Hergün bunları düşünüp dahada rahatlıcam. Ve en kısa sürede tamamen geçmiş olcak. Ararsa konuşucam. Ona kızgın olmadığımı ama onla bir ilişki istemediğimi bir arkdaşada ihtiyacım olmadığını sölicem. Çünkü ben onu arkdaş olarak değil , sevgilim olarak istemiştim. istediğim gbii olmuyorsa başka türlüsünüde kabul etmicem.
kızlar uzun süredir girmiyordum açıkcası yazacak birşeyimde yoktu kendimi iyi hissediyorum akılma geliyor ama arayacağından öyle eminimki çok fzla üzülmüyordum bu sebeple nasılsa arıcak diyordum az önce telefonuma baktım bir cevapsız arama ve aramış ama ben duymadım. dönüş yapmadım yapmamda zaten. gene arıcak biliyorum duyarsam konuşucam ama fikirlerim değişmedi aynı yönde onunki değiştiyse ispatlasın bakalım. İnanmam güvenmem lazım bunlar yoksa benimde işim olmaz öyle bir ilişkide. Bakalım zaman göstercek neler olcağını şimdilik durum bundan ibarettt.