Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

Siteye uzun zamandır girmiyordum, bu konuyu gördüm, 37 sayfayı baştaaan sona kadar okudum.. Çoook güzel yaaa Okurken güldüm de, üzüldüm de, ama mutlu sona erdin canım, Allah tamamına erdirsin artık

okudum okudum ve bittiğini farkettiğimde salyam akıyodu neredeyse zevkten

tebrik ederim canım inşallah ömür boyu bu heyecanla sürsün birlikteliğiniz

bu arada unuttum söylemeyi ay nasıl atladım. bi kız çocuğu elinde karanfil geldi abi alsana sevdiğine oldu oda aldı bana verdi ay ne mutlu oldum az evvel aradı duymamışım ben döndüm ona yatmak üzereymiş iyi geceler demek için aramış konuştuk iyi geceler dedik kapadık

AAAAAAAA İnanmıyorum okurken fark ettim yuzumde sapsal bır gulumseme vardı senın mutlu olmandan olabılırrr ayyyyyyyy cok sevındımmmmm bennnnnn yupiiiiiii

hahahaha aaaynen yaaaa. Allahım bozmasın daim etsin inşallaah. ne güzel yaa..

ay ben sizin cilveleşmenizi yirim

ayy çok güzel bahar gibi!.. gençlik güzel şey, tadını çıkarın bu dönemlerin, ve olabildiğine uzatın size tavsiyem

Son düzenleme:
konuya baştan sona baktım bütün mesajlarınızı okudum

ne güzel heyecanlar bunlar ve mutlu son

Allah bozmasın inşallah

Bende sizi takip ediyordum..

Heyacanlı bekleyişinizi msjınıza cevap almanıza bululmanıza üzülmüştüm...
....

Tavla oynamanıza bayıldım.

Çiçek almanız ..

Çok güzel ve çok romantik...

Allah bozmasın...

Ayy canım benim çok sevindim kk ya girince ilk bu topiğe geldim vallahi. İnşallah bir ömür boyu sürer mutluluğunuz aşık bu çocuk sana aşık

ayy hepimiz iyi niyetle dinliyoruz tabi ki ama hani dışardan okuyanlar da var ya ben nazara çok inanırım canım karışmak bana düşmez ama sen yine de çok detay anlatmasan mı artık acaba, nazar değmez inşallah!

çoook sevindim cnm. inş çoook mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…