- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
ya peki yarın arasam o an müsait değildim annem yanımdaydı odayada geçemedim sonra aradım ama sende duymadın heralde falan desem. Öyle toparlamış olurmuyum acaba :18: ama bukezde yalan söylemiş olucam ilede birlikte olursak gerçektende evde çok rahat konuşamadığı görcek. Yani dereyi geçene kadar bunu belli etmiyim mi
bence görüşme olumlu olursa ne konuşayım diye düşünmene gerek yok. nasıl nasıl bi muhabbet açılır. oda söyler bişeyler konu açar fln.yarın iş yerindeyken araryıp konuşurum. Ne olacak bitecek öğrenmiş olurum hem. Böle beklemek zor çünkü. Konuşmasından bile olsa anlarım.Peki kızlar normal napıyorsun falan diye başlıcam. Rahatsız etmiyorumdur umarım derim. Geçen gün aradın evdeydim müsait değildim sonra aradım duymadın heralde derim. Eğer olumlu konuşursa devamını nasıl getireyim yani başka ne konu açabilirm ki? İşler nasıl yoğun mu hala falan derim. Peki olumsuz birşey söylerse mesela aramak istemedim ondan aramadım gibi ne cevp veriyim o an çünkü aklıma gelmez ne yapcağım şaşkınlıktan baştan herşeye hazırlıklı olayım.
artık rahatlamışsındır canım,çoksevindim inş. kısa zamanda yüz yüzede görüşürsün zaten face de ekleyince birbirinizi iş iyice ilerlerkızlar son durum aradımrahatsız etmiyorumdur umarım dedim. yooo dedi bende sigara içmeye dışarı çıkmıştım dedi. Geçen gün aradığında müsait değildim k.bakma dedim. Hmm bende rahatsız etmemek için dönüş yapmadım sonradan ama arıcaktım zaten seni dedi. Senin aramana sevindim çok dedi. Bu hafta sonu sınavı varmış aöf ama mezun olma sorunum olmadığından sınava girmek gibi bi zorunluluğumda yok aslında görüşebiliriz dedi. Bende olsun sınavlarına gir sen dedim. Yalan söylemicem görüşmeyi çok istiyorum dedi. facede aradım seni ama gözükmedin kullanmıyormusun dedi. Kullanılıyorum dedim. Akşam tekrar bakarım eklerim seni dedi tamam dedim. Sonra görüşürüz kolay gelsin dedik ve kapadık. Buluşcak yani bi haftasonu ama tam tarihi belli değil. Heee bu arada bende aramayınca heralde bir sorun var ben vazgeçtim gibi düşünmüş ondan bir süre daha bekleyip o arıcakmış. Ne ameliyatı olduğunu sordum biraz özeldi galiba erkek hastalıklarından o yüzden söylemek istemedi bende üstelemedim. Halen tam iyileşebilmiş değilmiş. Temmuza kadar iyileşme süreci takip edilcekmiş olmazsa gene bir ameliyatlık durumu olabilirmiş. Öyle yani kızlar paylaşmak istedim sizlerle ama aklıma takıldı bu nie aöf de okuyorki kendisi zaten iyi bir bölüm mezunu ve kendi bölümüyle ilgili bir işi var. İlginç geldi bana neyse yüzyüze konuşuruz bunları zaten
kızlar son durum aradımrahatsız etmiyorumdur umarım dedim. yooo dedi bende sigara içmeye dışarı çıkmıştım dedi. Geçen gün aradığında müsait değildim k.bakma dedim. Hmm bende rahatsız etmemek için dönüş yapmadım sonradan ama arıcaktım zaten seni dedi. Senin aramana sevindim çok dedi. Bu hafta sonu sınavı varmış aöf ama mezun olma sorunum olmadığından sınava girmek gibi bi zorunluluğumda yok aslında görüşebiliriz dedi. Bende olsun sınavlarına gir sen dedim. Yalan söylemicem görüşmeyi çok istiyorum dedi. facede aradım seni ama gözükmedin kullanmıyormusun dedi. Kullanılıyorum dedim. Akşam tekrar bakarım eklerim seni dedi tamam dedim. Sonra görüşürüz kolay gelsin dedik ve kapadık. Buluşcak yani bi haftasonu ama tam tarihi belli değil. Heee bu arada bende aramayınca heralde bir sorun var ben vazgeçtim gibi düşünmüş ondan bir süre daha bekleyip o arıcakmış. Ne ameliyatı olduğunu sordum biraz özeldi galiba erkek hastalıklarından o yüzden söylemek istemedi bende üstelemedim. Halen tam iyileşebilmiş değilmiş. Temmuza kadar iyileşme süreci takip edilcekmiş olmazsa gene bir ameliyatlık durumu olabilirmiş. Öyle yani kızlar paylaşmak istedim sizlerle ama aklıma takıldı bu nie aöf de okuyorki kendisi zaten iyi bir bölüm mezunu ve kendi bölümüyle ilgili bir işi var. İlginç geldi bana neyse yüzyüze konuşuruz bunları zaten