Yeni Site Eksikler, Talepler

açtığım konuları bulamıyorum.önceki halinde profilimde actığınız konular diye bir bölüm vardı.bunda yok yada ben bulamadım...

Canim sagol.

açtığım konuları bulamıyorum.önceki halinde profilimde actığınız konular diye bir bölüm vardı.bunda yok yada ben bulamadım...

Merhaba ,

siteye giriş yaptığınızda sağ üst köşedeki kullanıcı adınızın üstüne geldiğinizde "açtığım konular" a basmanız yeterli :)

bunu öğrendiğinizde bana da anlatırsanız sevinirim :) ben sildim düzelmişti

Sistem sanırım ters bir durum olur da yazılanlar kaybolur diye belli aralıklarla yazıları kaydediyor. Sildikten sonra o hâlinin kaydedilmesine fırsat vermeden başka sayfaya falan geçiyorsanız tekrar o konuya döndüğünüzde cevabınız son kaydedilen hâli ile duruyordur.

Yazıldı mı bilmiyorum ama açtığımız başlıklar sayfasında o başlığa en son kim mesaj yazdığına bakıyorduk bu sayede alıntı yapmadan yazılan yeni mesajları farkedebiliyorduk şimdi sadece konuyu açan yani kendini görüyorsun bu yüzden mesaj yazılmış mı anlayamıyorsun.

bu meslek ve yer bilgisi kimi üyelerde gözüküyor kimilerinde yok.bunu nasıl ayarlıyoruz bilen var mı?

beni kimse kale almadı ama sanırım resım ekleyebıldım tesekkürler

Tapatalk tan giremiyorum. Mobil uygulamadan giriyordum siteye. Tarayicidan baglanmak zor ve sıkıcı bi cozum bulunsun rica ediyorum. Uygulamadan daha aktif oluyordum. Simdi tarayicidan acmak zor geliyor. Karmakarisik olmus burasi (

Cok karmasık olmuş yeni site kk ya girmek istemiyorum.Sisteme giriş yapıyorum,cıkış olmuyor.Online üyeleri göremiyorum.Yazdıgım konulara hızlıca ulaşamıyorum.Bir emek oldugu cok dogru degişiklik cok var ama iyi mi kötü mü bilemedim.Yada nerden nereye gircegimi bilemedim.

Offfffffff ya bu ne biçim.iştir şu cıkış nerden oluyor.Siteye girdim sıktı ,ordan oraya gir,ordan oraya gir.Çıkış yapcam 40 dkdır buton arıyorum.Help me ?????????Yardım???

Offfffffff ya bu ne biçim.iştir şu cıkış nerden oluyor.Siteye girdim sıktı ,ordan oraya gir,ordan oraya gir.Çıkış yapcam 40 dkdır buton arıyorum.Help me ?????????Yardım???

yukarda sagda kullanıcı adınızın üstüne gelirseniz aşağı dogru açılan seçeneklerde en aşağıda çıkış yazıyor ordan çıkış yapabilirsiniz

telefondan giriyorum ne yaptıysam cıkış butonu yok (( offf hic sevmedim kk nın yeni halini.

Yukarda sagda hicbir şey yok altta kullanıcı adım var ama ordada cıkış yok

ilk defa bi albüm açıyım dedim herşeyi sorunsuz yapıyorum %90 a gelince hata werio Our gallery currently accepts images only. dio galeri görüntüleri kabul eder diyo anlam weremedim neden böyle tek tek de denedim yok olmuyo %90 a kadar sorunsuz gidiyo sonra hata olustu diyo Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…