sadece telefondan girebiliyordum siteye, yeni uygulama olmayacak mı?
Canim sagol.Dosya yükleme ise tablettede yine pc de olduğu şekilde.2 şekilde yüklersiniz.1- mesaj panelinde alttaki dosya yükleden 2- mesaj paneli üstte resim yazan yere url girerek.Ama alttaki dosya yükle ile gerçekten çok pratik.Siz Kazen e sormuşsunuz ama ben cevap verdim
açtığım konuları bulamıyorum.önceki halinde profilimde actığınız konular diye bir bölüm vardı.bunda yok yada ben bulamadım...
evet ya yoktu sanki şimdi gördüm teşekkürler...Merhaba ,
siteye giriş yaptığınızda sağ üst köşedeki kullanıcı adınızın üstüne geldiğinizde "açtığım konular" a basmanız yeterli :)
kazen, cevap yaz kısmına cevap yazıyoruz, ama göndermekten vazgeçip sildikten sonra bile kalıyor orada silik bir şekilde. ne yaptıysam gitmedi, sayfayı refresh yaptığımda cevap yaz kısmında görüyorum göndermekten vazgeçtiğim mesajı..
bunu öğrendiğinizde bana da anlatırsanız sevinirim :) ben sildim düzelmişti
Offfffffff ya bu ne biçim.iştir şu cıkış nerden oluyor.Siteye girdim sıktı ,ordan oraya gir,ordan oraya gir.Çıkış yapcam 40 dkdır buton arıyorum.Help me ?????????Yardım???
Yukarda sagda hicbir şey yok altta kullanıcı adım var ama ordada cıkış yok
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/telefondan giriyorum ne yaptıysam cıkış butonu yok(( offf hic sevmedim kk nın yeni halini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?