• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

ilk defa bi albüm açıyım dedim herşeyi sorunsuz yapıyorum %90 a gelince hata werio Our gallery currently accepts images only. dio galeri görüntüleri kabul eder diyo anlam weremedim neden böyle tek tek de denedim yok olmuyo %90 a kadar sorunsuz gidiyo sonra hata olustu diyo Kazen Kazen

Fotoğraf boyutu çok büyüktür... küçülterek denerseniz sorun olmayacaktır

Lütfen artık şu 2 isteğimi düzeltinizzzzzzzz siteye girmek istemiyorum yaaaaaaaa

1. Yazı stili rengi sabitlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2. Son yazılanı 1. sayfada görmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ilk defa bi albüm açıyım dedim herşeyi sorunsuz yapıyorum %90 a gelince hata werio Our gallery currently accepts images only. dio galeri görüntüleri kabul eder diyo anlam weremedim neden böyle tek tek de denedim yok olmuyo %90 a kadar sorunsuz gidiyo sonra hata olustu diyo Kazen Kazen
Bende de öyle oluyordu fotoğraf boyutunu küçültüp yükledim oldu : )

Mesaj Alanları için teşekkürler :KK52:

Yine gitmiş : )

Bir de küçük bir sorun ama yazayım dedim.
Bir mesajı düzenledikçe konu sahibinin yazdığı kısmın aynısından bir daha geliyor üstüne, bu sayfayı yenilemeden düzenledikçe artıyor, sayfa yenilenince düzeliyor.

Iphone dan ne zaman girebileceğiz? Uygulama hep error veriyor.Bu aşama çok uzun sürdü.Mağduruz da Mağduruz

Bende hala giremiyorum iphone kullanıyorum artık iyice sinir olmaya başladım ve sıkıldım

kadınlar hamamı günlük bölümü nerde bulamıyorum kaldırıldımı yoksa, benmi bulamadımo_O

Cevaplandimk bilmiyorum sayfalari tektek okuyamadim ama mobil uygulama calisiyo mu ya da calisicak mi yoksa artik komple mobil uygulamaya son mu verildi? Tekrardn mobil uygulama acilacaksa ne zaman acilacak bilgi alabilir miyim??

Cevaplandimk bilmiyorum sayfalari tektek okuyamadim ama mobil uygulama calisiyo mu ya da calisicak mi yoksa artik komple mobil uygulamaya son mu verildi? Tekrardn mobil uygulama acilacaksa ne zaman acilacak bilgi alabilir miyim??

mobil uygulama kapanmış tamamen :KK43:

Back
X