• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

yeni halini bugün görebildim.acayıp sıktı beni..eski sitede zaman akıp gidiyordu.sabahtan beri o nerdeydi bu nerdeydi diye arayıp duruyorum.inş alışırız....herkese hayırlı olsun bu arada

Kazen Kazen ,
Gördüğüm diğer kritik sorular :
1- Mobilde otomatik kelime düzeltme fonksiyonu kullanıyorsanız, imleçin sizin kelimeniz ile aynı harf ile başlayan ilk kelimeyi replace ile değiştirmesi.
2- Sitenin değil, telefonun klavyesinin smiley işaretlerini kullanırsanız, imleç alıntı yaptığınız mesajın içine zıplıyor.
3- Alıntı yaptığınızda bir şekilde backpace'e basarsanız alıntı yaptığınız mesajın içine gidip, oradan kelime siliyor.
4- Yazılan mesajları 30 dk içinde düzeltme geldi diyorsunuz ama bende bu buton hiç çıkmıyor. Ki bunu bir kaç arkadaş daha yazmıştı.
5- Bir sürü sadece alıntı yapılmış ama yanıt olmayan ve yine bir o kadar da birebir aynı olan mesajdan da anlaşılacağı üzere mesaj postinginde sorun var. Bu kadar insan aynı anda aynı hatayı yapamaz sanırım. O kadar lafı o kadar kısa sürede yazıp, post etmiş de olamazlar sanırım :)

Birde aşağıdaki iki konu var ki bence en kritik kısmı şarj, 10 dk şarjım bitiyor :(

Not: Telefonum S2 ve sadece mobil bağlanıyorum.

Merhaba Kazen Kazen
Daha önce bende yazdım , başka üyelerde yazmışlar ama hiç yanıt verilmemiş. Hiç kimsenin imzasını, sayacını, ticker ını görmek istemiyorum. Bunun için ayarlarımı defalarca yaptım ama hala hepsini görüyorum. Bu mobil kullanıcılara özel bir sorun mu bilmiyorum ama bu görmek istemediğim şeyler için bir sürü mb harcıyorum. 10 mesaj 100 mesaj kadar alan kaplıyor.
Bence çok önemli bir diğer eksik de eskiden bir konunun ilk açıldığı tarih başlığın altında görünürdü. Böylece hortlatılan konuları farkedebilirdik. Bu tarih bilgisi başlığın altına yine eklense iyi olur.
Teşekkürler

Telefondan forumu açana kadar emekleyen yeğenim yürümeye geçti o derece yani.. Aşırı da şarj yiyor. Uygulama olmayacak deniyor ama pek çok üye uygulama kullanarak erişiyordu foruma, böyle çoook kötü..

forum takip nerede bulamıyorum ?
o kadar karmaşık bir hale getirmişsiniz ki umarım düzelir. bu şekilde kullanıcı sayınızda azalma olur diye düşünüyorum

Kazen merhaba, sitede arkadaşlık olayı yerine izleyici olması kötü oldu.
Bir de artık üyeliğimizi dışarıya kapatıp mesajlarımızı, profilimizi bile gizli yapabiliyoruz öyle mi?

Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
Kazen bana yardimci olur musun ozelden msj nerden atiliyor
Ve tabletimle fotograf yuklemesi nasil oluyor denedim aradim bulamadim.
Simdiden sagol.

kazen, cevap yaz kısmına cevap yazıyoruz, ama göndermekten vazgeçip sildikten sonra bile kalıyor orada silik bir şekilde. ne yaptıysam gitmedi, sayfayı refresh yaptığımda cevap yaz kısmında görüyorum göndermekten vazgeçtiğim mesajı..

mobilden hala giremiyorum uygulamayı defalarca silip tekrar yükledim ama sürekli aynı geçersiz lisans diyor mobil uygulama hala hazır değil mi yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?

Simdiden sagol.

Bu sıralama size yardımcı olacaktır..:KK66: Dosyalara 1-2-3 şeklinde bakınız..

Eklentiler

• 3.webp
    3.webp
    10 KB · Görüntüleme: 55
  • 1.webp
    1.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 2.webp
    2.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 58
mobilden hala giremiyorum uygulamayı defalarca silip tekrar yükledim ama sürekli aynı geçersiz lisans diyor mobil uygulama hala hazır değil mi yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?

mobil uygulamayı kaldırmışlar direk netten baglanmanız lazım :KK51:

kazen, cevap yaz kısmına cevap yazıyoruz, ama göndermekten vazgeçip sildikten sonra bile kalıyor orada silik bir şekilde. ne yaptıysam gitmedi, sayfayı refresh yaptığımda cevap yaz kısmında görüyorum göndermekten vazgeçtiğim mesajı..

bunu öğrendiğinizde bana da anlatırsanız sevinirim :) ben sildim düzelmişti

Simdiden sagol.
Dosya yükleme ise tablettede yine pc de olduğu şekilde.2 şekilde yüklersiniz.1- mesaj panelinde alttaki dosya yükleden 2- mesaj paneli üstte resim yazan yere url girerek.Ama alttaki dosya yükle ile gerçekten çok pratik.Siz Kazen e sormuşsunuz ama ben cevap verdim :KK23::KK23::KK23:

Eklentiler

• dosya yükleme.webp
    dosya yükleme.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 110
bunu öğrendiğinizde bana da anlatırsanız sevinirim :) ben sildim düzelmişti

saatlerdir neden silinmiyor diye uğraşıyordum, sana mesaj yolladıktan sonra düzeldi, artık sildiğim mesajlar cevap kutusunda görünmüyor :KK48: keramet buraya yazmaktaymış sanırım, sağol patron :KK3:

Back
X