- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaKazen
Daha önce bende yazdım , başka üyelerde yazmışlar ama hiç yanıt verilmemiş. Hiç kimsenin imzasını, sayacını, ticker ını görmek istemiyorum. Bunun için ayarlarımı defalarca yaptım ama hala hepsini görüyorum. Bu mobil kullanıcılara özel bir sorun mu bilmiyorum ama bu görmek istemediğim şeyler için bir sürü mb harcıyorum. 10 mesaj 100 mesaj kadar alan kaplıyor.
Bence çok önemli bir diğer eksik de eskiden bir konunun ilk açıldığı tarih başlığın altında görünürdü. Böylece hortlatılan konuları farkedebilirdik. Bu tarih bilgisi başlığın altına yine eklense iyi olur.
Teşekkürler
Telefondan forumu açana kadar emekleyen yeğenim yürümeye geçti o derece yani.. Aşırı da şarj yiyor. Uygulama olmayacak deniyor ama pek çok üye uygulama kullanarak erişiyordu foruma, böyle çoook kötü..
Tapatalk aracılığıyla siteye giremeyecekmiyim artıkAlıntıda ki hata düzeltildi.
Cep telefonunda ifadeler butonuna basınca mesaj yazdığınız klavyeyi aşağı doğru indirirseniz ifadeleri görebilirsiniz.
Eleştiriden değil kullandığınız kelimeden ceza aldınız.çok afedersin ceyyar ama bok gibi olmuş![]()
dün baya bi ugrastıktan sonra düzelttim.Şifrenizi bana özel mesajla yollayabilir misiniz ?
Kazen bana yardimci olur musun ozelden msj nerden atiliyorMerhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
Kazen bana yardimci olur musun ozelden msj nerden atiliyor
Ve tabletimle fotograf yuklemesi nasil oluyor denedim aradim bulamadim.
Simdiden sagol.
mobilden hala giremiyorum uygulamayı defalarca silip tekrar yükledim ama sürekli aynı geçersiz lisans diyor mobil uygulama hala hazır değil mi yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?
kazen, cevap yaz kısmına cevap yazıyoruz, ama göndermekten vazgeçip sildikten sonra bile kalıyor orada silik bir şekilde. ne yaptıysam gitmedi, sayfayı refresh yaptığımda cevap yaz kısmında görüyorum göndermekten vazgeçtiğim mesajı..
Ben video paylasabilmeyi talep ediyirum
mobilden hala giremiyorum uygulamayı defalarca silip tekrar yükledim ama sürekli aynı geçersiz lisans diyor mobil uygulama hala hazır değil mi yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?
Dosya yükleme ise tablettede yine pc de olduğu şekilde.2 şekilde yüklersiniz.1- mesaj panelinde alttaki dosya yükleden 2- mesaj paneli üstte resim yazan yere url girerek.Ama alttaki dosya yükle ile gerçekten çok pratik.Siz Kazen e sormuşsunuz ama ben cevap verdimKazen bana yardimci olur musun ozelden msj nerden atiliyor
Ve tabletimle fotograf yuklemesi nasil oluyor denedim aradim bulamadim.
Simdiden sagol.
sadece telefondan girebiliyordum siteye, yeni uygulama olmayacak mı?mobil uygulamayı kaldırmışlar direk netten baglanmanız lazım![]()
bunu öğrendiğinizde bana da anlatırsanız sevinirim :) ben sildim düzelmişti