ilk defa bi albüm açıyım dedim herşeyi sorunsuz yapıyorum %90 a gelince hata werio Our gallery currently accepts images only. dio galeri görüntüleri kabul eder diyo anlam weremedim neden böyle tek tek de denedim yok olmuyo %90 a kadar sorunsuz gidiyo sonra hata olustu diyoKazen
Çizelgeler yok, sordum ama cevap alamadım ben deÇizelgeler mi kayboldu yoksa bende mi sıkıntı var?
Çizelgeler mi kayboldu yoksa bende mi sıkıntı var?
Bende de öyle oluyordu fotoğraf boyutunu küçültüp yükledim oldu : )ilk defa bi albüm açıyım dedim herşeyi sorunsuz yapıyorum %90 a gelince hata werio Our gallery currently accepts images only. dio galeri görüntüleri kabul eder diyo anlam weremedim neden böyle tek tek de denedim yok olmuyo %90 a kadar sorunsuz gidiyo sonra hata olustu diyoKazen
kırparak mı küçültün yoksa pikselimiBende de öyle oluyordu fotoğraf boyutunu küçültüp yükledim oldu : )
Ben sadece telden giriyorimtelefondan giriyorum ne yaptıysam cıkış butonu yok(( offf hic sevmedim kk nın yeni halini.
Ama ben telimde yada pc de kayitli olan video paylasmak istiyitum
Mesaj Alanları için teşekkürler
pixel olarak :)kırparak mı küçültün yoksa pikselimi
onu nası yapıyoduk yaa :Spixel olarak :)
Cevaplandimk bilmiyorum sayfalari tektek okuyamadim ama mobil uygulama calisiyo mu ya da calisicak mi yoksa artik komple mobil uygulamaya son mu verildi? Tekrardn mobil uygulama acilacaksa ne zaman acilacak bilgi alabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?