kadınlar hamamı günlük bölümü nerde bulamıyorum kaldırıldımı yoksa, benmi bulamadım
resimli olan daha iyi,ben kimseyi avatarindan taniyamam ,ismleri aklimda tutuyorum,alttaki daha iyiEki Görüntüle 1221867
Sizce hangisi resimli olan mı isimli olan mı ? İkisi birden demeyin kötü gözüküyor.
Eki Görüntüle 1221867
Sizce hangisi resimli olan mı isimli olan mı ? İkisi birden demeyin kötü gözüküyor.
Peki dieej telinuzde yukleu hide o yukleyebiliyornusun her hangi bir adres ekelemeden
Sadece isim bence eskisi gibi kalabalığa gerek yok diye düşünüyorumEki Görüntüle 1221867
Eki Görüntüle 1221867
teşekkür ederim link içinmerhaba
günlük ilişkiler duygular ve hayatın içinden bölümüne taşınmış, sabit konu olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sevgili-günlük.493919/page-3053#post-36538883
ek olarak ben yazılarınızı takip ediyordum umarım en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz
windows live fotoğraf galerisi yüklü mü pc nizdeonu nası yapıyoduk yaa :S
anlayamadımPeki dieej telinuzde yukleu hide o yukleyebiliyornusun her hangi bir adres ekelemeden
yok cnm indrmem gerekcek cok saolwindows live fotoğraf galerisi yüklü mü pc nizde
ordan düzenle deyip özellikler yeniden boyutlandır yapabilirsin veya netten başka programlar indirip de yapabilirsin=)
Önemli değil :)yok cnm indrmem gerekcek cok saol
pc de veya telde yüklü olan videoyu yükleyemedim :/Peki dieej telinuzde yukleu hide o yukleyebiliyornusun her hangi bir adres ekelemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?