Yeni Site Eksikler, Talepler

şu smiley, eski forumda farklı bir smileye mi tekabül ediyordu merak ettim
sanki eski konularda, yazılan cümlelere ters düşmüş

Merhaba Kazen
Daha önce bende yazdım , başka üyelerde yazmışlar ama hiç yanıt verilmemiş. Hiç kimsenin imzasını, sayacını, ticker ını görmek istemiyorum. Bunun için ayarlarımı defalarca yaptım ama hala hepsini görüyorum. Bu mobil kullanıcılara özel bir sorun mu bilmiyorum ama bu görmek istemediğim şeyler için bir sürü mb harcıyorum. 10 mesaj 100 mesaj kadar alan kaplıyor.
Bence çok önemli bir diğer eksik de eskiden bir konunun ilk açıldığı tarih başlığın altında görünürdü. Böylece hortlatılan konuları farkedebilirdik. Bu tarih bilgisi başlığın altına yine eklense iyi olur.
Teşekkürler

Mobil uygulama artık kullanılmıyor mu? Yani telefondan girerkende aynı pc den girer gibi gireceğiz. Online konuları nasıl görüyoruz.

Evet artık mobil uygulama kullanılmıyor .
Yukarıda ' yeni mesajlar' ve ' Oft ' ekranları ile son mesajları görebilirsiniz .

Yeni mobile uygulamayi indirdim bu forumda tapatalk uzerinden kullanilamaz diye 404 hatasi veriyor bunun sebebi nedir sunucuya baglanamiyor bu forumda taptalk calismiyor forum adminiyle irtibata geciniz yaziyor
Mobil uygulama artık devre dışı . Internet tarayıcıları üzerinden bağlanıyoruz .

Eski sitede bir konunun kac kişi tarafından görüntülendiğini görebiliyorduk , artık göremiyoruz galiba . Bulamadım .

' Izlenen konularda ' konu sıralaması eskiden olduğu gibi en güncel mesaj yazılmış olan üste seklinde , ayarlanması mümkün olur mu acaba ?

Son düzenleme:
site değiştiğinden beri komple bi eksiklik hissediyorum.. eski halini özledim ben geri dönemezmiyiz

Süre dolduğundan yukarıdaki mesajımı güncelleyemedim.
Şimdi pc den bağlandım ve çok şaşırdım çünkü konuların görüntülenme adedi , son mesaj yazan üye adı mevcutmuş zaten . Fakat telden bunlar gözükmüyor .
Çok önemli değil ama yine telden izlediğim konuları silmek isteyince mesajın içerisine girip sağ üstteki ' konu izlemesini durdur ' seçeneğiyle her konuyu listemden tek tek çıkarabiliyorken , pc de konular liste halinde iken önlerindeki kutucuklar vasıtasıyla toplu işlem yapılabiliyormuş.

mobilde cok sorun var cokkkkkk aylardır kkya giremiyorum evde leptop falan yk telden de kk ya girmek tam bi işkence en önemlisi giriş yapıyorum cok kısa süre sora sayfa süresi doldu diyor yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum konuyu okumaya başlarken süre doluyor ve düşüyorum kk dan lütfen buna bi çare cok seviyorum kk yı ama kullanamaıyorum şuan leptoptan yazıyorum arkadsın oh dünya varmış dedim ya telden olsa asla yazamadım bunca şeyi

giriş yaparken beni hatırlayı seçerseniz düşmezsiniz onu pcde de çok sık yapıyor

belki küçük bir detay ama smileylerin kodları değişmiş
bir de : ) ve : D : P gibi smileyleri yapınca çok tuhaf alakasız şeyler çıkıyor bunları yapınca bir şey çıkmıyordu eski forum formatına dönse smileyler olmaz mı öyle daha güzeldi şimdi : 26 : yapıcam bakalım ne çıkacak :26:

edit: hiçbir şey çıkmadı

prolarda yazı ayarları yapılmıyor(hani bi kere ayarlanıyordu ve hiç değişmiyordu ya)

Biri şu arama butonunun işlevini daha kolay hale getirebilir mi acaba? Yazdın mı aradığın şey çıksın yahu! Derin derin ince ince yazmak zorunda mıyızz?? Zorlanıyor arama yapamıyorum. Yapsam da bulunamadı diyor zaten.

Ve ayrıca; bir bana mı oluyor bilmiyorum ama, siteden atıyor beni bu sistem. Tam birey yazyorken ekran donuyor ve hooop atiliyorum. Sonra tekrar giris yap falan filan..

mobilden girerken çıkan reklamlara bir çözüm bulanacak mı? tamam hiç reklam koymayın demiyoruz, ama profil ya da bildirimlerime tıklamamı engelleyen bir reklam benim bu siteye girmemi engelliyorsa anormal bir durum bu.

mobilden girerken çıkan reklamlara bir çözüm bulanacak mı? tamam hiç reklam koymayın demiyoruz, ama profil ya da bildirimlerime tıklamamı engelleyen bir reklam benim bu siteye girmemi engelliyorsa anormal bir durum bu.
AYNEN.
Mesaj yazınca da bir reklama atıyor deli oluyorumm.

Telefondan girince sıkıntî oluyor.donuyor çok yavaş giriyor onceki gibi hızlı kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…