Mobil uygulama artık kullanılmıyor mu? Yani telefondan girerkende aynı pc den girer gibi gireceğiz. Online konuları nasıl görüyoruz.
Mobil uygulama artık devre dışı . Internet tarayıcıları üzerinden bağlanıyoruz .Yeni mobile uygulamayi indirdim bu forumda tapatalk uzerinden kullanilamaz diye 404 hatasi veriyor bunun sebebi nedir sunucuya baglanamiyor bu forumda taptalk calismiyor forum adminiyle irtibata geciniz yaziyor
Süre dolduğundan yukarıdaki mesajımı güncelleyemedim.Eski sitede bir konunun kac kişi tarafından görüntülendiğini görebiliyorduk , artık göremiyoruz galiba . Bulamadım .
' Izlenen konularda ' konu sıralaması eskiden olduğu gibi en güncel mesaj yazılmış olan üste seklinde , ayarlanması mümkün olur mu acaba ?
mobilde cok sorun var cokkkkkk aylardır kkya giremiyorum evde leptop falan yk telden de kk ya girmek tam bi işkence en önemlisi giriş yapıyorum cok kısa süre sora sayfa süresi doldu diyor yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum konuyu okumaya başlarken süre doluyor ve düşüyorum kk dan lütfen buna bi çare cok seviyorum kk yı ama kullanamaıyorum şuan leptoptan yazıyorum arkadsın oh dünya varmış dedim ya telden olsa asla yazamadım bunca şeyi
yapıyorum ama yinede aynıgiriş yaparken beni hatırlayı seçerseniz düşmezsiniz onu pcde de çok sık yapıyor
bilmiyorum cnm kksız yapamam ben ama neredeyse br senedir kkya girme mücadeelesi veriyorum evde pc olmadıgı için ....süre sorunu benim telde oluyor eşimin telinde ise yazı yazılmıyor cevap kısmına geliyorum yazı yazılmıyorbende yapmıyor ama bilemedim şimdi
AYNEN.mobilden girerken çıkan reklamlara bir çözüm bulanacak mı? tamam hiç reklam koymayın demiyoruz, ama profil ya da bildirimlerime tıklamamı engelleyen bir reklam benim bu siteye girmemi engelliyorsa anormal bir durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?