- 13 Nisan 2015
- 279
- 340
- Konu Sahibi noclearmind
Evlilik gününü iptal eden adamlar biliyorum ben sevgilisinin kiz olmadigini ögrendiginde. Bizim ülkemizde gayet önemli olabilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir zaman hiç bir şekilde anlatmazdım canım. 19 Yaşımda öğrendim bunu. Önceden anlatırdım ama sonra başıma bir dünya iş çıktı bu yüzden. Geçmiş, geçmişte kalır. Anlatmamalısın...Bir ilişkiye başlarken eski sevgilinizle yasadıgınız özel hayatı siz olsanız yenı sevgılınıze anlatırmıydınız anlatırsanız nasıl ve ilişkinin hangi zamanında anlatırdınız ?
bence anlatmaBir ilişkiye başlarken eski sevgilinizle yasadıgınız özel hayatı siz olsanız yenı sevgılınıze anlatırmıydınız anlatırsanız nasıl ve ilişkinin hangi zamanında anlatırdınız ?
Ya emin olamıyorum eder mı etmez mı hafıf macolugu var bu tarz konulara nasıl yaklasıyor bilmiyorumeğer kabul edemeyeceği türden şeylerse zaten o adamla olmayın.çünkü zihniyeti bunların kusur olduğu yönündedir ve bu dava hiç bitmez.
onun dışında eskiyle ilgili bişey anlatmayın da anlattırmayın da bence. çünkü gereksiz ve önemsiz.
Evlilik gününü iptal eden adamlar biliyorum ben sevgilisinin kiz olmadigini ögrendiginde. Bizim ülkemizde gayet önemli olabilir..
İşte benim düşündüğüm konu bu. Bana dün bak ben park köşe iliskisi yasayacak iliskileri gectim benim hayatimda olan kişi ciddi düşündüğüm kişi olur dedi. İkimizde çocuk sayilmayiz ki olurda ciddi bi olaya dönüşürse ilişkimiz ben ona benim boyle bi gecmisim var dersem bana niye en başından demedin deyip beni terkederse uzulurumSu an anlatmazdim ben.
Yavas yavas sohbet muhabbet arasi konu acilinca bi citlatirdim boyle bisy olsa ayrilirmiydi ogrenirdim.
Illa konunun bana varmasi lazim degl.
Egerki derse oyle bisy olsa asla asla evlenmezdim. Tmdir mesaji aldim derim ayrilirim.
Su an konunun orya varmasini saglamak lazim bence. Ki , boyle bi konu ne zamana acilir ancak muamma, cok uzun surerse baglanmis olursun ayrilmak kolay olmaz.
Ya bana en başından niye anlatmadin da evlılık arifesinde anlattın derse nasıl bı yaklasım ızlemem gerektıgını bılmıyorum.Sevgililk doneminde degilde, ciddilesirse iliski evlilik gibi ustu kapali bilmeli diye dusunuyorum.
Ama genis dusunmez diyorsunuz yol yakinken vazgecin derim.
İllede benim olacak diye kendimi onun karşısında aciz düsürmem. Her zaman yaptıklarımın arkasındayım. Sadece söylesem bile nasıl bir izlenim bırakmayalım onun gozunde onu bilemedim. Yorumların çogunlugu söylememem geektiğini gösteriyor. Ama bunu nereye kadar saklayabilirim ki saklamak istemiyorum. Sizin yorumlarınızı ve düşüncelerinizi çok beğeniyorum. Takip ediyorum. Yorumlarınızı dikkate alacağımBakir ya da bakire biriyle evlenmek istemek sadece bir kişisel tercihtir tıpkı bakir/bakire olmak ya da olmamak gibi.
Adamın kişisel tercihleri bu yöndeyse ve sizinkiler de tam tersiyse ikna etmeye çalışmanın "kabullendirmeye!" çalışmanın anlamı yok. Sonunda mutsuz olan, üzülen siz olursunuz çünkü.
Güzelim. Bu adam seni seviyorsa eğer gerçekten seviyorsa, egrinle dogrunla sevmeli."BaBing, post: 40686092, member: 625198"]Ya bana en başından niye anlatmadin da evlılık arifesinde anlattın derse nasıl bı yaklasım ızlemem gerektıgını bılmıyorum.